Nos, véletlenül 2015 -et egy bummmal végeztem! Amellett, hogy úgy értem, hogy tegnap kétszer olyan szegényt dobtam a lábujjam. A legelső alkalom a nehéz fa szék lábán volt. Aztán egyedül voltam otthon, és hallottam egy zajt, és annyit kaptam, mint amennyit megvizsgáltam, és a lábujjam a hatalmas régi fa dohányzóasztal szélére ütöttem.

Most valóban rosszabbnak tűnik. Félelmetesbbé vált, és még lilasabbá vált, ahogy a nap folyamán. Nem a világ vége, bár a boldogságom vége, mivel online futok. Elpusztult vagyok.
Legújabb videóim

Maratoni edzés 6. nap
Maratoni edzés napja 6. A blog frissítésének futtatása.

További videók

0 másodperc 1 perc, 19 másodperc

Következö
Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
06:05

Élő
00:00
08:21
01:19

Egy ideig egy hatalmas tál jeges vízbe tettem. Vettem egy kis ibuprofént.

Aztán megtettem a nyilvánvaló következő telefonhívást, a 911 -es telefonhívást az Instagram -ba, valamint a kérés segítségével. Nem okozott csalódást, mivel rengeteg gyakorlati tanácsot kaptam.

Hasznos tanácsadás tartalmazza:

Kathm31ice … egy pohárban … alkohollal. valamint a lábujjat is dobni egy kicsit, nem bánthat

Rafitarrue reggelenként eszik tamales -t, pizzát ebédre, Japán labdarúgó-válogatott Mez valamint taco -t vacsorára, 3 napig. Ez egy rendkívül nagyszerű kezelés

mish_sloan jég, ibuprofen, némi bor, és viseljen védőcipőt csak a helyzetben, véletlenül ma harmadik alkalommal bontja meg? bármennyire a legjelentősebb bor

AlisonfarageBuddy ragasztja be a következő lábujjhoz, hogy támogassa (tegyen be egy lil pamutgömböt a bőr bármilyen típusú problémájának megakadályozása érdekében). Jég és magasság.

Megan.little.50ice és Arnica. Szinte valódi dokumentumból… további 4 iratra kell menni!

Te vagy a legjobb!! Mondj köszönetet neked.

Hogy elvonja a figyelmet a fájdalomtól, és én is elindultam a nővére otthonába vacsorázni.

Jelentős zacskó friss kagylót kapott! Volt kagyló a fokhagymás vajszószban, a tészta, valamint a kertjéből néhány szuper egészséges környezetbarát.

A desszert a Cotton Candy jóvoltából a fiúk új vattacukor -gépe volt, amelyet karácsonyra kaptak. (A háttérben van.)

Frasier olyan barátságos cica!

Kihúztam Alydával, valamint Doug the kutyával, miközben vattacukorot készítettek.

Ben megpróbálta elvégezni a futást, Eat Repeate a babával. csecsemő eszik megismételni?

És a Method House -on megállítottuk a készleteket, hogy segítsünk a szerencsétlen sérült lábujjam. A „haver becsomagolására” vonatkozóan azt a tanácsot, amely azt jelenti, hogy a mellette lévő lábujjhoz csomagolja, hogy közvetlenül és stabil legyen.

Ma reggel kipróbáltam a lábujjak csomagolását, ám ez nem működött rendkívül jól. Mivel ez a rózsaszínű lábujjam, alig van, és a lábujjcsomagolás kissé hosszú. A lábujjcsomagolás egy kicsit kibontakozik, és azt hittem, hogy még jobban fáj, ha ez az extra párna van, mivel a lábujjam már annyira duzzadt. Használtam a szalagot, hogy inkább becsomagoljam. A szalag rendben működött, azonban annak ellenére, hogy vízálló, nem a „Florida Sweaty Foot Próbálja futtatni” bizonyítékot. Olvassa el: Végül egy kicsit körül mozogott, azonban elvégezte a munkát.

Tehát valóban ma reggel tudtam futni rajta. Még mindig fáj Kashiwa Reysol Mez az első mérföldre, bár a fájdalom megszűnt, vagy zsibbadt (teljesen nem biztos benne, melyik).

Úgy gondolom, hogy hülye futni rajta, ha fáj (vagy bármilyen típusú sérült testrészen futni), bár kétségbeesetten szükségem volt az endorfinokra. Kétségbeesetten. bízz bennem.

Most 10 percig elmegyek, és felveszem, miközben válaszolok az e -mailekre. Ha rosszabbodik, akkor nem futok holnap. Ha sokkal jobb lesz, akkor valószínűleg még mindig Juventus Mez nem fog futni, mivel pihenőnap van. Ha!

KÉRDÉS: Van valamiféle varázslatos tanácsod, valamint a lábujjam? Segítség!

Ez történt -e ez mindennel ??

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Leave a Reply

Your email address will not be published.