5 A csodálatos burgonya jelentős egészségügyi és wellness előnyei
Írta: Danna Norek

(NaturalNews) A csodálatos burgonya, amelyet általában jamiként azonosítottak, kiváló és olcsó, és elengedhetetlenek a kéznél. Ezek a mély narancssárga testű táplálkozási erőművek számos fontos elemet adnak az étrendhez. Egészségük és wellnessük, valamint a súlykezelés előnyei messze meghaladják a normál fehér, valamint a sárga testű burgonyában felfedezett táplálkozási értéket.

Kiváló rosttartalom

Az édesburgonya csaknem kétszer annyi rostot tartalmaz, mint más típusú burgonyát. A tálalásonként közel 7 gramm rostot adva, kiváló keményítőt adnak bármilyen típusú étkezéshez. A magas rosttartalmú anyag „lassan égő” minőséget biztosít számukra. Ez alapvetően azt jelenti, hogy a kalória energiáját lassabban és hatékonyabban is felhasználják, mint egy alacsony szálas szénhidrátot.

Szív-egészséges

Nagy mennyiségű B6 -vitamint tartalmaznak. Ez a vitamin elengedhetetlen egy homociszteinnek nevezett vegyület lebontásában, amely hozzájárul az artériák és az erek edzéséhez. A B6 -vitamin segítséget nyújt ezen fontos vérátesvények falainak sokoldalúnak és egészségesnek tartása, amely lehetővé teszi a vér szabad áramlását.

Ezenkívül a csodálatos burgonya nagy mennyiségű káliumot tartalmaz. A kálium fontos funkciót játszik a vérnyomás csökkentésében azáltal, hogy megszabadítja a felesleges nátriumot, valamint a folyadék egyensúlyát szabályozza. Ugyanígy egy fontos elektrolit, amely segíti a szív természetes ritmusának ellenőrzését, valamint megőrzi az agy tipikus funkcióját, valamint a központi szorongó rendszert.

Gazdag béta-karotinban

A béta-karotin vagy az A-vitamin fontos antioxidáns. Egy közepes, csodálatos burgonya biztosítja a testének az A -vitamin mindennapi, mint az, mint néhányan. Az A -vitamin hasznos számos különféle rák megelőzésében, mivel ez az egyik leghatékonyabb antioxidáns.

A béta-karotin szintén segíti a bőr belső védelmét a napkárosodás ellen, mind az elhajlással, mind pedig a szélsőséges UV-expozíció által kiváltott sejtkárosodás javításával. Hasonlóképpen kiváló tápanyag Stade Rennais FC Mez a szem egészségére és wellnessre, valamint kapcsolódik a látásvesztés megelőzéséhez, valamint a makuladegenerációhoz.

Kiváló mangánforrás

A mangán egy kis megvitatott nyomkövetési ásvány, amelynek kiváló egészségügyi és wellness előnyei vannak. Ez egy kulcsfontosságú elem a szénhidrátok metabolizmusában, amely elősegíti az egészséges vércukorszintet. Ez elősegítheti az étvágy stabilizálását órákig, szemben az ideiglenes elégedettséggel, amely magában foglalja a legtöbb más szénhidrátot.

Ugyanígy egy olyan enzim kofaktorja, amely az antioxidánsok hatékony felhasználása mellett fontos funkciót játszik az energia előállításában. A vérszegénység kezelésére, valamint a nők számos premenstruációs tünetének kezelésére is hasznos.

Gazdag C -vitaminokban, valamint E -ben

Mintha a béta-karotin egyik legfontosabb növényi forrása nem volt elég, a csodálatos burgonya szintén gazdag a Watford FC Mez C-vitaminokban, valamint az E-ben. Ezek hatékony antioxidáns vitaminok, amelyek fontos funkciót játszanak a betegségmegelőzésben és a hosszú élettartamban.

Mindkét vitamin szintén jelentős funkciót játszik az egészségben és a wellnessben, valamint a bőr szépségében, valamint a hajban, így kiemelkedő kiegészítőkkel. A béta-karotin, az E-vitamin, valamint a C-vitamin kombinációja az egyik ételben a csodálatos burgonyát egy „szépségápolási étel” -nek teszi. Ezek a tápanyagok mind hozzájárulnak az egészséges, ragyogó bőrszínhez, valamint az élénk hajhoz.

A szerzőről:
Danna Noreknek aura szenzoros, természetes test, bőr és hajápolás is rendelkezik. Felfedezhet információkat az Aura Sensory természetes testéről, valamint a bőrápolási termékekről, beleértve az összes természetes citromfű, a levendula és a teafaolaj -pattanás szappanját, az összes természetes alumíniumot, valamint a kémiai mentes dezodorot (új, továbbfejlesztett képlet is) valamint a természetes testápolók, amelyek shea vajjal, valamint kókuszdióolajjal Racing Club de Avellaneda Mez az Aura szenzoros (csak hozzáadtak egy szulfátmentes, sugárzó samponot is!).

Leave a Reply

Your email address will not be published.