Beszéljünk bolt: Van -e olyan feladatod, amelyre szükség van alkalmi utazásra? Függetlenül attól, hogy tapasztalt jetsetter vagy egy Roadshow újszülött, a vállalati kirándulások kimerítőek lehetnek. Valójában a Hilton Hotels & Resorts kutatási tanulmánya felfedezte, hogy a hatékonysági szintek csökkenhetnek a vállalati utazók számára. A nagyszerű hír? A testmozgás a legjobb ellenszer. Azok, akik utazás közben edztek, sokkal éberebbek és reaktívabbak voltak, és csodálatos 61 százalékkal sokkal jobbat teljesítettek, mint a nem szakemberek.

Tehát pontosan hogyan maradhat formában, miközben munkába utazik? Az úton való tartózkodás bármit kidobhat a csapásból, különösen akkor, ha egy adott rutinhoz használják fel. Próbálja ki ezt az öt javaslatot, hogy segítsen egészséges maradni, még akkor is, ha a vállalat ütemtervében van.

5 Stay-fit javaslatok, amikor munkára utaznak

Hozd el saját felszerelését. Az ugró kötelek, az ellenállási sávok, valamint a csúszkemezek (vagy a kis kézi törölközők) egyszerű és kompakt edzőszerszámok. Súlyok esetén próbáljon meg két vizes palackot használni (egyenlő részben folyékony)!

Sétálj. FC Porto Mez Utazáskor lehetősége van új helyeket megtekinteni. Brazil labdarúgó-válogatott Mez Mielőtt elkezdené a napját, próbáljon fel 20 perccel korábban felkelni egy erőteljes sétára vagy kodusra. A friss levegő elősegíti az ébredést, valamint az ismeretlen látványt az Ön előnye érdekében – a motivációról beszélhet!

Készüljön fel mentálisan. A meneküléshez való utazás egy dolog, azonban amikor munkára utazik, érdemes előzetesen megtervezni, így nem engedi túl az üzleti vacsorákat. Hidd el pontosan abban, hogy miként adaptálja a testmozgást, valamint az étkezési rutinokat idő előtt, így pozitívan érezheti magát az egészséges életmód megőrzésére, amikor úton van.

Használja a kávéfőzőt. Ha egy szállodában tartózkodik, akkor a helynek valószínűleg van egy kávéfőzője – tehát innovatív és kihasználja! Melegítse fel a vizet az azonnali zabliszt vagy tea érdekében, és kerülje el a kontinentális reggeli süteményeit.

Igyon nagyszerű vizet. A repülőgép kabinjában levő páratartalom csökken, és a nedvességet kiszedte a levegőből, ami megvitatja, hogy miért lehet gyorsan kiszáradni repülés közben. Ügyeljen arra, hogy sok vizet iszik, hogy egészséges maradjon.

Szeretné fokozni? Pontosan fedezze fel, hogy a Fitbit Group Health and Wellness hogyan segítheti vállalkozását a sikeres wellness program létrehozásában, a munkavállalók egészségének és wellnessének, valamint a boldogságnak a növelésében, valamint az alsó sor fokozásában.

Ez az információ csak az akadémiai funkciókra vonatkozik, és nem az orvosi diagnózis vagy kezelés helyettesítésének. Nem szabad ezt az információt felhasználni egy egészségügyi és wellness kérdés vagy állapot diagnosztizálására vagy kezelésére. Az étrend megváltoztatása, az alvási szokások megváltoztatása, a kiegészítők szedése vagy az új fizikai fitnesz rutin elindítása előtt mindig ellenőrizze az orvosát

Lindsey Hyslop

Lindsey Dán labdarúgó-válogatott Mez Hyslop született és növekedett a Santa Barbarában, valamint egy aktív közösségben nőtt fel. Kosárlabdát, focist, valamint röplabdát játszott a középiskolával, valamint teljesen szabadidejét töltötte az edzőteremben, szörfözésben vagy strandröplabdában játszott a barátaival. Ennek eredményeként Lindsey erőteljes lelkesedést alakított ki azért, hogy segítsen másoknak az egészséges és aktív életmódban való részvételben, különösen a munkahelyen. Szabadidejében felfedezheti Lindsey -t, aki edzésórát vesz a barátaival, megnézheti az öbölvidéket a húgával, vagy egészséges táplálkozást főz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.