kiszáradás a gyors, szélsőséges súlycsökkentési módszerek által okozott, jól dokumentált sérülésekhez, valamint a harci sportok halálához vezetett. A csata ellenére a sportolók folytatják ezeket a módszereket azzal a felfogással, hogy versenyelőnyt eredményeznek. Egy nemrégiben végzett kutatási tanulmányt publikáltak, amely szomorúan támogatta ezeket a hiedelmeket, felfedezve, hogy az alacsonyabb súlyosztályban való részvétel előnye kiegyensúlyozhatja az állóképesség bármilyen típusát, valamint a dehidráció által kiváltott robbanó képességet.

A legutóbbi tanulmány, melynek címe: „Izom -összehúzódási sebesség, kitartás, valamint az energiaellátási módosítások, amelyek megfelelnek a versenyképes olimpiai sporttal kapcsolatos különféle hipohidrációnak”, amelyet ebben a hónapban tettek közzé a Sport Nutrition Worldwide Society folyóiratában, 163 csatában teljesítették. Sportos sportolók a 2013. évi spanyol nemzeti bajnokságon.

A sportolók mind az olimpiai csata sportokban (boksz, birkózás vagy Tae Kwon Do) versenyeztek.

A kutatási tanulmány kimutatta, hogy a sportolók 84% -át kiszáradták az értékeléskor (42% rosszul kiszáradva), valamint míg ezek a sportolók rehidráltak, amelyek megfelelnek az értékelésnek, addig nem értek el az euhidrációs szintet a verseny idején.

A sportolók 63% -a rehidrált, hogy a teljes súlyosztályban magasabb, mint amennyire súlyt tettek.

A kutatási tanulmány, ha a sportolók eltérő izomtömeg -kitartást, valamint energiatermelést végeznek, mind az értékelés során, mind pedig a verseny rehidrációjának betartásával. A dehidrált sportolók csökkentették a neuromuszkuláris teljesítményt, azonban ezeket az izomtömeg -működési veszteségeket a verseny idején részben visszanyerték a rehidrációval.

A kutatási tanulmány folytatta azt a felfedezést, hogy az érem nyertesek, akik a leginkább kiszáradt értékelések között helyezkedtek el az INS értékelésében, arra készteti a szerzőket, hogy tegyék be, hogy „talán az a tény, hogy a sportoló szokásos súlya alatti súlyosztályozásban részt vehetnek, egyensúlyba hozza a kedvezőtlen hatásokat, ha kissé megválaszoljuk, hogy kissé megválaszolják. hipohidált. ”

Tekintettel arra, hogy a sportolók bizonyos esetekben sokkal inkább FC Tokyo Mez inspirálják az eredményeket a biztonság felett, ez a kutatási tanulmány hangsúlyozza az atlétikai bizottságok és más csata sportszabályozó testületek folyamatos követelményét, hogy mindig éber maradjon a gyors szélsőséges súlycsökkentések veszélyeiről, valamint garantálja a garanciát. hogy a gyakorlati módszerek a helyszínen vannak, hogy megóvják a túlzott sportolókat maguktól.

A teljes kutatási tanulmányt itt fedezik fel.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint Eintracht Frankfurt Mez ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

A kutatás felfedezi a „riasztó” gyors súlycsökkentési módszereket az ifjúsági csata Sportsmay -ben, 2022in, “Biztonsági tanulmányok”
A tanulmány meghatározza a fizikai/pszichológiai nehézségeket Ecuadori labdarúgó-válogatott Mez a csata sportos sportolókban, a Fast Extreme Súlyról, 2020in, “Biztonsági tanulmányok”
Az agyrázkódás és a súlycsökkentő tünetek átfedése a Battle SportsApril 12, 2022in, “Biztonsági vizsgálatok” című cikkben

Leave a Reply

Your email address will not be published.