elleni követelésről szól (ami megfelel egy részletről, amelyet a Sparks Willson Borges Brandt & Johnson, P.C. költségű robers által írt darab írt).)

Sunny Golloway, az Auburn Egyetem (Auburn) volt baseball oktatója beperelte az egyetem kuratóriumát, valamint számos atlétikai osztály munkatársát a szerződés megsértése miatt, valamint az Auburn -ből való lövöldözéshez kapcsolódó egyéb nyilatkozatokat, mindössze két szezon után.

Golloway, akit John D. Saxon Birmingham ügyvéd képvisel, kijelenti, hogy Auburn „ok nélkül” megszünteti őt, és 1 000 000 dolláros felvásárlásra jogosult rá. Auburn azonban nem Szenegáli labdarúgó-válogatott Mez kapott ilyen kifizetést, miután kijelentette, hogy a lövöldözése „okból” volt a szerződése Tottenham Hotspur Mez alapján.

Golloway azt állítja, hogy ő, valamint az egyetem, 2013. június 14 -én írt írásbeli szerződést, amelynek 2019. június 30 -án kellett lejár , állítólag verbálisan beleegyezett abba, hogy „olyan sok évig] bérelje fel Gloway -t, amennyit csak akar”.

Auburn azt állította, Chelsea FC Mez hogy az ok miatt megszüntette a Golloway-t, különösen a szerződés tizenegy különböző megsértése, valamint az NCAA szabályai miatt, ideértve a hallgatók-sportolók motiválását is, akiket orvosi szempontból nem tisztítottak, és törölték az ilyen bűncselekményről szóló videót, lehetővé téve az All-Star játékot. Egy baseballtábor, amely nem volt elérhető minden táborozó számára, veszélyeztetve a táborozók egészségét és wellnessét, valamint biztonságát azáltal, hogy nem sikerült kiküszöbölni őket a versenyfeltételekről, miután a térségben ellenőrzött villámcsapások voltak, és meghaladják a megengedett edzők számát azáltal Az edzői személyzet önként jelentkezik az edzői tevékenységekben való részvételre, valamint az NCAA jogsértéseivel kapcsolatos adminisztráció félrevezetésére, valamint az ilyen jogsértések bejelentésének elmulasztására.

Golloway kijelenti (az egész történethez légy a www.sportslitigationalert.com oldalra)

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published.