, mert Ben edzője a legelső 5K -hoz, nagyon sok aggodalomra adtam okot a Couch -okkal kapcsolatban az 5K -ra az új futók számára. Itt van néhány javaslat, ha kíváncsi, hol kezdje?

A legjobban itt kezdi, hogy csipálja a cipőjét, és felkészüljön a futásra!
A legújabb videóim

19 antitestvizsgálat
Vettem a COVID19 antitest tesztet. Pontosan itt van, hogyan ment ez, valamint az eredmények!

További videók

Következö
Maratoni edzés 5. nap
04:34

Élő
00:00
08:21
05:19

Mi az? Az 5K -os verseny 3,1 mérföld. Ez a legjellemzőbb rövid távú közúti Ajax Mez verseny, valamint a rendkívül népszerű. Sok olyan futó, aki tovább folytatja a hosszabb versenyeket, itt kezdődik.

Bármely életkorú emberek, valamint a képességek összesen 5K versenyt. Ha nem hisz nekem, nézz meg egy regionális 5K -t – kellemesen csodálkozni fog, hogy a legjobban ugrálhat, hogy megtartsa ezt a tömeget, és futó is legyen!

Képzés: Van egy csomó „kanapé az 5K” vagy a „C25K” képzési programok.

Itt van a fantasztikus futó C25K program.

Itt van a kanapétól az 5K -ig.

Ezek a programok a Walk/Run technikát használják, ahol x percet sétálsz, majd X percet futtatnak. Ez egy fantasztikus módszer a kezdéshez.

A kiválasztott programnak a jelenlegi képességén, valamint a célokon kell alapulnia. Ha jelenleg nem fut, akkor azt javaslom, hogy válasszon egy jó hírű programot, és ragaszkodjon hozzá. Ahogy az edzés folytatódik, akkor valószínűleg meg is vonzza a nehézségeket, és többet csináljon, ám a legelső versenyedhez az Ecuadori labdarúgó-válogatott Mez I. -t egy olyan programmal ragaszkodom, amelynek bebizonyosodott.

Ezeknek a programoknak a többsége telefonhívást hív fel, hogy hetente 3 napon futhasson. Igen, ez sok edzés, hogy eljuthasson a felszíni vonalhoz.

Ha formájában van, és sokkal többet szeretne csinálni, akkor keresztezést vagy kitartási gyakorlatokat adhat hozzá néhány napon, amikor nem fut. Csak győződjön meg róla, hogy hetente pihenjen. A pihenőnapok segítenek elkerülni a fizikai és a mentális fáradtságot. Bizalom.

Mint bármi másnál, új gyakorlati program megkezdése előtt beszélnie kell egy orvossal. Először a biztonság.

Futó ruhák: Mit viszem a futáshoz?

Nos, bármit viselhet, amit csak akar. Még ez is…

(forrás)

De meg kell próbálnia, és ragaszkodnia kell a kényelmes verejtékcsökkentő anyagokhoz, hogy megakadályozzák a kopást.

A cipő a felszerelés legfontosabb része. Ha hajlamos a sérülésre, vagy van pénze, hogy egy nagyszerű futócipőre költsen, azt javaslom, hogy menjen egy futó SC Braga Mez üzletbe, valamint megfelelően felszereljen, valamint a megfelelő cipőhöz.

Egyéb futóeszközök: Ha érdeklődést fizetett más futóknak vagy blogokat futtat, akkor megérti, hogy a futók, mint a felszerelés. Van bármi is a csúcstechnológiájú dolgokból, mint például a pulzusszám-monitorok, a GPS-órák, az iPodok, a mágikus cipők a tipikus gyanúsítottakhoz, mint például a kézi vizes palackok, valamint a látványosok-nevezzük, hogy mi.

De mire van szüksége?

Nos, nem követeli meg semmilyen típusát. A futás fantasztikus dolga az, hogy csak a cipő felkészítését, valamint a menni kívánja!

De ha bármilyen típusú elegáns felszerelést szeretne, azt javasolnám, hogy egy ideig futtasson, hogy tudatában legyen pontosan, ha az értékeléseket, valamint az olvasást, valamint a vásárlást kell olvasnia.

A futás ugyanolyan költséges vagy olcsó lehet, mint amennyit készít.

Üzemanyag: Ön nem követeli meg a GU -t vagy más energiatartalmat az edzés során vagy az 5K -ra való versenyzés során. Ugyanakkor gondoskodnia kell arról, hogy helyesen táplálják -e az edzését, valamint a tankolás után.

Mindenki különbözik attól, hogy a testükkel és egy futás után is képesek kezelni a testét, tehát ki kell találnia, mi a legfinomabb a hasának.

A javasolt futás utáni étkezés / snack a szénhidrátok és a fehérje 4: 1 aránya.

Iratkozzon fel: Az internetes erőforrásokon számos a versenyek felfedezéséhez. A „nagy” versenyek közül sok az Active.com interneten kínálják. Hasonlóképpen felfedezheti a városi újság kisebb regionális versenyeit vagy a terület futócsoportjait.

A kisebb versenyek gyakran olcsóbbak, valamint a tömeg szempontjából kevésbé kaotikusak, hogy biztosítsák, hogy ez nagyszerű hely a véletlenszerű kezdéséhez.

Tippek a legelső 5K versenynapodhoz:

1. Készítse elő a felszerelést az előző éjszaka. Állítsa ki ruháit, reggelijét, napvédőjét, valamint bármi mást.

2. Keresse meg az utasításokat, és értse meg, hová megy, hová parkol, és hol található a kezdet.

3. Menj oda a verseny napján, és lépj be a Porta Potty Line -be. Még ha nem is kell mennie, próbáld ki.

4. Érezd jól magad! A futás hobbi, várhatóan szórakoztató lesz. Nem fizetnek fizetést a futáshoz, ezért örüljön.

Utolsó gondolatok: Nem kell, hogy formában legyen, elégedett vagy egészséges vagy hűvös legyen. Sok barátaim nem futnak olyan jól, mint a világon előnyben részesített embereim, ez csak néhány javaslat, amelyet összeállítottam, mivel nagyon aggódok a kezdés miatt.

Csakúgy, mint néhány blogíró, hogy húst esznek, vegán, nem szeretnek úszni, nyersen enni, jeges kávét inni, ne tJaj, koffein, csinálj jógát … mindannyian különböznek egymástól. Ahogy ez rendben van. Csináld a saját dolgát, mivel ez az egyetlen módszer, amellyel boldoggá teheti magát.

KÉRDÉS: Van-e valamilyen javaslata az első alkalommal, amikor az 5k-ek?

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Leave a Reply

Your email address will not be published.