Helló, valamint boldog péntek !!! Tegnap este MIA voltam, mióta elmentem egy újabb blogíróhoz, aki kielégíti a joghurtiát. Csak örülök, hogy hibáztathatom a függőségemet másoknak.

Ezek a nők lehetővé teszik, de nem vagyok tiltakozom
Legújabb videóim

Futási tipp maradjon egészséges a Covid19 kitörés során
Futó tipp, hogy egészséges maradjon a koronavírus kitörése során. Tudsz futni és sétálni a ház megrendelése alatt? Íme egy emlékeztető, amely segít megakadályozni, hogy megérintse az üzletet …

További videók

0 másodperc 2 perc, 25 másodperc

Következö
Utazási Jane Review
08:01

Élő
00:00
08:21
02:25

Vékony futó, Heather, Margot, Janae, valamint az a futás Eat Repeat Girl

Egy társult történetben a telefonom teljesen meghalt, és Ben azt hitte, hogy meghalok. Keresett engem. Hát nem olyan édes?

Nos, nincs aggodalom Ben. Csak másodpercekre volt szükségünk a Fro-Yo-n. Ez volt az SR ötlete …

A Last Minute terveket készítettünk a hétvégén. Nem vettem figyelembe ezt, amikor elkészítettem a maratoni edzési tervet, ezért ma reggel meg kellett próbálnom, és hosszú távon ki kellett dobnom.

Itt vagyok én a legértékesebb birtoklásommal – az a csodálatos műholdas étkezés, amely számtalan órányi valódi háziasszonyokat tesz lehetővé. Mondj köszönetet neked.

14 mérföldet kellett tennem, bár a jobb lábam szuper szoros és fáradt volt (???). Feltételezem, hogy a tegnapi kickbox -ból származik, azonban nem furcsa, hogy inkább a jobb, mint a bal oldalom?

Néhány mérföldet töltöttem azzal, hogy frétáltam, hogy stroke volt.

Végül 10 mérföldre vágtam, mivel attól tartottam, hogy a járásom furcsa volt a stoke lábamtól.

Kész és kész.

Ez a francia pirítós péntek! Szeretem a francia pirítósot pénteken szinte annyira, mint a joghurtlandi hétfő, kedd, szerdán … (megkapod az ötletet)

Visszatértem a mandulavajba. Fázisokkal járok dióvajjal.

Szeretem a Dán labdarúgó-válogatott Mez hétfői mini-célokat, de csak 7 napig követelek, hogy összegyűjtsem az SHT-t. Tehát 2011 hátralévő részében havi célokat fogok tenni.

2011. július céljai:

1. Maradjon a maratoni edzésprogrammal = 4 nagyszerű futás hetente/2 STAMINA ülés/jóga. Dokumentumfutások, állóképesség és nyújtás. A legfontosabb itt az, hogy el kell kezdenem magam átmenni a futásom nehéz részein.

2. Nincs étrend -terv szóda. Ez volt az egyik 2011. évi állásfoglalásom, amelyet folyamatosan félrehúztam. Ebben a hónapban vagyok.

3. Egyél tisztán a munkahéten, hogy meghallgassam a testem jeleit, és ne kiváltó vagy vércukorszintű tüskéket. (A tiszta étkezés eltérő a különböző kukucskáknál, megvan a saját bitdefinícióm.)

Ha célja van a dokumentálni kívánt célok – Healthrally egy új webhely, amely lehetővé teszi, hogy felfedje őket a weboldalukon, valamint hívja meg a barátait, valamint a háztartást, hogy támogassa Önt.

A cél bármi lehet a dohányzás abbahagyásától a hetente 3 sétáig. Kiválaszthatja a célját, valamint a jutalmát. Ha támogatói kívánják, akkor hozzájárulhatnak az Ön jutalmához, vagy adományozhatnak pénzt egy jótékonysági szervezetnek. Ha semmi más, akkor a célok megosztása a haverokkal segíti az elszámoltathatóságot, valamint az erkölcsi támogatást

Szeretnék kipróbálni, és hetente 2 órát veszek a fitneszközpontban vagy a jóga Angol labdarúgó-válogatott Mez stúdióban egész hónapban júliusban! Ha megteszem, megadtam magamnak egy új futócipő jutalmát. Vágyak nekem szerencsét!

Van bármilyen gólja a júliusra? Bármilyen típusú szórakoztató terv ezen a hétvégén?

Még mindig nem vagyok biztos benne, hová megyünk, bár Ben ma este szállodát foglalott, valamint a munka után távozunk!

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Folytassa ezekkel:

Futó folyóiratnaptár – 2020. július ingyenes nyomtatható

Futó folyóiratnaptár – 2020. július ingyenes nyomtatható

Az edzésnaptár futtatása. Ingyenes, nyomtatható futó Jourmal 2020 júliusára. Futtatja a rutin tervezőtAz összes Leve futói

Futási célok a hónapra – Instagram történet sablon

Futási célok a hónapra – Instagram történet sablon

A gyorsabb, jobb, erősebb futtatáshoz a legjobb módszer egy adott cél kitűzése, valamint a terv elkészítése. Itt van egy Instagram -történet Templa

Október gólok tervező-mentes, nyomtatható havi célkitűzés munkalap

Október gólok tervező-mentes, nyomtatható havi célkitűzés munkalap

Havi célok a futáshoz, valamint a fitneszhez. Az elsődleges cél, a havi cél, valamint a hetente meghatározott mini célok. Ingyenes nyomtatható célok hónap PL

Összességében mérföldek, valamint 2021 február legfinomabb

Összességében mérföldek, valamint AZ Alkmaar Mez 2021 február legfinomabb

Pontosan hány mérföldet futott ebben a hónapban? @RuneAtRepeat Instagram történet sablon a futók számára. a legfinomabb futás, valamint eszik

Az új év futó céljainak végső felsorolása

Az új év futó céljainak végső felsorolása

A 2022. évi futó célok végső felsorolása. Újévi futtatás célok Munkafüzet ingyenes útmutató, hogy még a legfinomabb futó célokat állítsa be!

Célok, hogy segítsenek sokkal jobban futtatni – rakhat a mérföldek nehézségi napján

Célok, hogy segítsenek sokkal jobban futtatni – rakhat a mérföldek nehézségi napján

Ingyenes 30 napos futási nehézségi nap 1. Pontosan hogyan állítsa be a futási célt. Hazlás a mérföldeken, nehézségek: 2021 november

⚡ Shareaholic által

Leave a Reply

Your email address will not be published.