Hello! Pontosan hogy vagy? Jó vagyok! éppen most futtam, és megismételjük, és megismételjük ugyanazt a tükröt, amit fényképeket használok, és az újévi állásfoglalásom az, hogy mindennap „felkészüljünk”. Amellett, hogy nem volt 100%-sokkal jobb voltam, ha a legtöbb napot a félig megjeleníthetőnek tekintem. El fogom vinni.

Csak azt akartam, hogy visszatérjek a blog frissítéseibe minden futás, étkezés, valamint a monikánok számára. Ez a telefonom néhány véletlenszerű képéből … lássuk!
Legújabb videóim

A sportos rövidnadrág futtatása review.mp4
Nincs rettegés a nők számára. Az Athleta új értékelése, HIIT IT 9 az Inseam rövidnadrágban.

További videók

0 másodperc 8 perc, 21 másodperc

Következö
Hogyan kell elvégezni az alsó test edzést a futók számára a
03:09

Élő
00:00
08:21
08:21

Futás közben – A Surf City Half Marathon segített, hogy visszatérjek a horonyba, de a verseny utáni héten egyszerűnek tartottam.

Úgy éreztem, hogy beteg vagyok, és nem akartam nyomni. Tehát a múlt héten a futásteljesítményem alacsony volt – főleg egyszerű futások. Megpróbáltam felkelni, mint egy hosszú távú szombaton felkelni, de nem történt meg.

Előzetesen futtatott üzemanyag… stimulál, valamint angol muffin a banánnal és a PB-vel.

A So-So (oké ropogós) futás az az igazság miatt, hogy azt hittem, hogy újra meg kell adnom a tequilát egy lil örvényt. Igen…. Szegény koncepció monican.

Az első utam egy elegáns kabrióban volt !!!! Jól éreztem magam! Volt tequila szódám, valamint egy vékony margarita !! Volt garnélarák -koktélom !!!

És rossz futásom volt, mivel kiszáradtam és fáradt voltam.

Magas öt nekem, hogy még meg is próbáltam?

Ez nem egy magas öt kép … nekem dokumentálom, hogy egy kis üvegdarab szúrta meg, hogy csak poroljam le a kanapét. Másnap reggel morzsák voltak, valamint csak ráfordult, hogy porolja le, és valami megcsapott, és elkezdtem vérezni. Wth. Nincs olyan koncepcióm, honnan származik az üveg!?

Akárhogyan is.

Átmentem egy barátomhoz a Netflix -hez, valamint a vacsorához, és még ennél is fontosabban => a másnap este Petting Dog. Hatalmas rajongója a kék köténynek (barátom, nem a kölyökkutya), így Arsenal FC Mez elkészítettük az egyik vacsorát, mielőtt felzárkóztatnánk, és felgyulladunk. Valaki más nézi ezt?

És mivel nem hiszek az egyensúlyban … azonban hiszek abban, hogy a szélsőségekben élek, némi sonicom volt.

Fuber voltam = jó barátom, Uber jó barátomnak, aki egy bárból felhívott, és Sonicot javasolt a Method Home -ra. Nem keresek pénzt az uber vagy az um, Fuber számára … azonban az utasok sült krumpliját megeteszem. Kösz!

A hajam nevetségesen hosszú. Tetszik, amikor göndörül, amikor közvetlenül megtartom, azt hiszem, hogy ez is. Csak itt folytatom a nyilvántartást annak érdekében, hogy nyomást gyakoroljak arra, hogy megszerezzem a vágást.

Vegas a legaranyosabbnak tűnik, amikor alszik. Napi 22 órát csinál, így sok ravaszságot jelent. Ugyanakkor ő ugyanakkor Schalke 04 Mez rendkívül panaszkodik az utóbbi időben. Megérti valaki a macskák ifjúsági tablettájának varázslatos szökőkútját ??

Remélem, hogy a macskafű nem az ifjúság szökőkútja. Vettem neki néhányat, mivel nem kellett volna mennie már a decemberi hatalmas küzdelme óta.

Tetszett neki, de a legnagyobb rendetlenséget okozott. Tele volt, és kihúzta a fű a gyökerekből a tartályból, és a padlón átfutott – többször. A szoba körül szennyeződés és fű volt. Wth.

Ha a rendetlenségről, valamint a növényekről szólnak …

Amikor elmentem újra a bambusznövényemre, néhány sziklát dobtam a mosogatóba, és eltörtem a hulladékkezelést. Megpróbáltam kihúzni a sziklákat, bár ez egy gonosz. Lehurrogás.

És hogy sokkal jobban érezzem magam az ártalmatlanítás megtörésében … megnézem az unokahúgom és apám szuper imádnivaló fotóját. Wolverhampton Wanderers Mez Születésnapja volt, és egy kicsit fiatalabb volt, hogy izgatott a születésnapokra, valamint a torta, valamint a gyertyák a legjobb.

Olyan, mint pontosan, mennyire izgatott vagyok a süteményhez, valamint a nachókhoz … feltételezzük, hogy néhányan soha nem nőnek ki belőle!

Boldog Valentin napot!! Elmegyek futni és enni is … csokoládé. Viszlát később!

Kérdés: Mikor volt utoljára csokoládé?

Én: Körülbelül 4 perccel ezelőtt.

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

RészvényPosta

Részvény

Leave a Reply

Your email address will not be published.