készítette Matt Weik

Noha nem pontosan a fitnesz vagy a táplálkozás kapcsolódik, ez a téma releváns az emberek számára, akik elolvassák a munkámat, valamint az iparágban részt vevőket. Rengeteg ember van a fitnesz- és kiegészítőiparban, amely az arcszőrrel jár. Mindent a szorosan vágott szakálltól a nagy és terjedelmes favágásig. Egyeseknek a szakáll a férfiasságot és a hatalmat képviseli, mások pedig lusta és hajléktalannak tekintik. Akárhogy is, megnézi, a szakáll előnyei azonosak. Az egyik dolog, hogy az emberek, akiknek nincs szakálluk, nem tudják észrevenni, az, hogy jelentős időt töltenek a szakáll gondozásával. Ez magában foglalja a vágást, a formázást, a szegélyt, az olyan termékek alkalmazását, mint a szakállolaj, hogy segítse a hajat, valamint az alatta lévő bőrt. Van egy tévhit, hogy az embereknek úgy tűnik, hogy a szakállakról van szó, és egyszerűen csak felébred, jól és egészségesnek tűnik. Ez semmilyen módon nem pontos, ha szakállú valakivel beszél. Csakúgy, mint a fej tetején lévő haj esetében, ahol a hajat és a fejbőr egészséges tartását kell tartania, ugyanezt kell tennie a szakállszőrrel és a bőrrel az arcán.

Azok számára, akik úgy gondolták, hogy a szakáll csak a show -ra vonatkozik, és hogy nem voltak egészségügyi előnyök a borotva kidobásához, akkor képzésre készülsz.

1. Mit fejezne be sokkal ingyenes idővel?
Egy kutató azt találta, hogy átlagosan egy személy összesen 3350 órát, 139 napot vagy 5 hónapos értékű borotválkozást tölt egyedül életében. Ez egy csomó idő! Mit tudna befejezni egy extra 5 hónapos élettartammal, és nem kellene állnia a zuhanyzóval, hogy borotválkozzon az arcán? Adja hozzá, hogy a megfelelő testmozgás és táplálkozás előnyei, valamint az életminőség, amikor öregedsz, bizonyos javulásokkal jár, akik nem gyakorolnak, nem esznek helyesen, és minden nap megmentik az arcukat. Ez hosszabb életet biztosít, hogy örömet szerezzen minden olyan dologban, amely örömmel és egészséges.

2. Állítsa le a bőrrákot
A nagy, teljes, vastag szakáll nem csupán valami megcsodálható. Valójában ez a nagyon arcszőr segít az arcának biztosításában a nap káros UV -sugaraiból. Kimutatták, hogy a teljes szakáll képes blokkolni az UV -sugarak akár 95% -át, csökkentve a rák kockázatát. Azáltal, hogy egy teljes szakállát lefedi az arcodon, ez segíti a ráncok és az öregedési folyamat megállítását.

3. Tartsa az arcát melegen télen
Az időjárás leereszkedik -e arra a pontra, amelyre szüksége van egy kabátra és kalapra az őszi/téli hónapokban? Ezután nőjön ki egy szakállon, és segítsen az arcát melegen tartani. Ez az extra hajréteg különösen jó a szél és a hideg Kashima Antlers Mez időjárás blokkolásában, segítve a bőr kiszáradását a szabadban szélsőséges körülmények miatt. FC Porto Mez Minél hosszabb a szakáll, annál sokkal több szigetelési lefedettség! Sok ember úgy dönt, hogy egy szakállt növekszik, miután az időjárás hidegsé válik, de a teljes előnyök eléréséhez elég hosszúnak és vastagnak kell lennie.

4. Tartsa a pattanásokat az öbölben
A borotválkozás olyan kopást okoz az arcán, amely a baktériumok és a szemét a pórusokba kerül. Ennek eredményeként pattanások, fertőzések és benőtt szőrszálak alakulhatnak ki. Azáltal, hogy lehetővé teszi a haj növekedését, ez természetesen elősegíti az arcán gyakran talált foltok gyógyítását, mivel a bőrén rendszeresen futtatnak egy borotvát. Tehát ha a félelmetes megjelenésű bőr az, amit követel, és gyűlöli az arcán lévő becsapások és vágások gondolatát, akkor dobja el a borotvát a kukába, és próbálja ki az Au-Naturel életmódját. Azt is dokumentálták, hogy a faggyúmirigyek képesek jobban megőrizni a bőrt, mert a szakáll megvédi a bőrt a kiszáradástól. Ez fantasztikus azok számára, akik a napi borotválkozás miatt bőrirritációban szenvednek.

5. Minimalizálja az allergia tüneteit
Az Egyesült Államokban sok ember allergiától szenved – néhányan rosszabb, mint mások. Popping tabletták, és lövéseket kapnak, hogy megállítsák vagy megállítsák a tüneteiket. A pollen, a por és más allergének bejutnak a rendszerünkbe a légutakon keresztül. Ha van szakálla, akkor természetesen az orrszőréhez hasonló szűrője van, hogy leállítsa (vagy legalább minimalizálja) ezeket a részecskéket a testbe való belépéstől. Gondoljon a szakállára, mint a pajzsra a szabadban vagy az otthonában rejlő veszélyek ellen.

6. A torokbetegség elkerülése
Hasonlóképpen, a fentiek szerint rendszeresen lélegezzünk olyan baktériumokban, amelyek a torkunkon haladnak. Ha szakállcsapdákkal rendelkezik, és elpusztíthatja ezeket a levegőben lévő baktériumokat, mielőtt bármilyen károkat okozhat neked, például a torkának megtámadásával a szakállban található más baktériumok miatt, amelyek a térért és az élelmiszerért versenyeznek. A baktériumok a szakállában rámutattak az ellenanyagok számára, amelyek elősegítik az immunitás javítását. Noha ez furcsának tűnhet, 100% -ban tényszerű. Megfigyelték, hogy a szakállú férfiak valóban ritkábban betegek. A tüdőtuberkulózisnak nevezett könyv: patológiáját, természetét, tüneteit, diagnózisát, prognózisát, okait, higiéniáját és orvosi kezelését 1875 -ben közzétette Dr. Addison P. Dutcher ezeket az egészségügyi igényeket.

7. Tartsaa bőred nedves
Ha szakáll van, csodákat okoz az arcodra. És ha csúnya vagy, akkor jó munkát végez, ha elrejti (csak viccel, vagy én vagyok?). Mivel a kevesebb anyatermészet napi rendszerességgel dobja az arcát, és kiszárad a bőrén, az arca megtartja természetes olajait, ami a bőrt puha, nedves, hidratált és egészséges. Ez fiatalos megjelenést biztosít a bőrének, mivel az arca kevesebb öregedés jelét mutatja, mint valami hasonló a homlokához, ahol a frizura kivételével Katari labdarúgó-válogatott Mez rendszeresen üti a külső elemeket. Valaki, aki életének nagy részében szakállt jelent, teljesen borotválkozás után a bőrük közel a homlokukhoz és a szemük körül.

Leave a Reply

Your email address will not be published.