sertésborda gyökérzenekarokkal és fokhagymás kelkáposztával

Becky Duffett receptje | Fotó: Erin Kunkel
A sertéshús teljes mértékben sovány fehérjének számít, ha felvesz egy pár csont nélküli darabot, és ügyeljen arra, hogy szépen megvágják őket. barnítsa meg őket, amíg kövér és lédús, és tálaljuk sült gyökerekkel és fokhagymás zöldekkel.

Összetevők

1 font (500 g) sárgarépa, meghámozva és harapás méretű darabokra vágva
1 lb (500 g) paszternák, hámozva és harapás méretű darabokra vágva
3 evőkanál extra-szűz olívaolaj
Só és frissen őrölt bors
2 vastag csont nélküli sertésborda (kb. 1 lb/500 g), zsírt vágva
1 csomó (kb. 8 nagy levél) kelkáposzta, bordák eldobva és a levelek szakadt
2 szegfűszeg fokhagyma, darált
1 csésze (8 fl oz/250 ml) almaszósz, édesítetlen

UTASÍTÁS

Melegítse elő a sütőt 230 ° C 450 ° F -ra. Egy vagy két nagy peremes sütőlapon egyesítse a sárgarépát Ajax Mez és a paszternát. Szitáljon 2 evőkanál olívaolajjal, és dobja be a bevonatot. Ízesítsük sóval és borssal. Sült, amíg a szélén nem lágy és ropogós, kb. 30 percig.

Ízesítsük a sertésborda sóval és borssal mindkét oldalán. A közepes-magas hőn lévő serpenyőben melegítse fel a fennmaradó 1 evőkanál olívaolajat. Sear a sertésborda, oldalonként kb. 3 percig. Folytassa a főzést, amíg a vastagságtól függően közepes vagy nem meg nem valósul. (A vastagabb részbe beillesztett hőmérőnek 145 ° Tottenham Hotspur Mez F/63 ° C -ot kell olvasnia.) Helyezze a darabokat egy vágódeszkára, és hagyja, hogy 10 percig pihenjen.

Amíg a sertésborda pihen, főzzük a kelkáposztát. Engedje le az összes evőkanál zsírt kivételével, és tegye vissza a serpenyőt a hőre. Adjuk hozzá a törött kelkáposztóleveleket és pirítsuk, amíg a levelek le nem süllyednek, és 5 percig gyengédvé válnak. Adjuk hozzá a fokhagymát, és keverjük, amíg illatos, 1 percig. Ízesítsük sóval és borssal.

Szeletelje át a sertésborda a gabonaféléket. Helyezze a sült sárgarépát és a paszternát a tányérokra, szervezze meg a szeletelt sertéshúsot és a pirított kelkáposztát, adjon hozzá egy almaszószot, és melegen tálalja.

4 adagot készít
Táplálkozási tények (adagonként)

Kalória 343
27 g fehérje
Teljes zsír 14 g
Telített zsír 3 g
Szénhidrát 29 g
Rost 6 g
Összes cukrok 12 g
Hozzáadott cukrok 0 g
Nátrium 147 mg

Ez az információ csak oktatási célokra szolgál, és nem szánták Paris Saint-Germain Mez az orvosi diagnózis vagy kezelés helyettesítését. Nem szabad ezt az információt felhasználni egy egészségügyi probléma vagy állapot diagnosztizálására vagy kezelésére. Az étrend megváltoztatása előtt mindig kérdezze meg orvosát, az alvási szokások megváltoztatása, a kiegészítők szedése vagy az új fitnesz rutin megkezdése előtt.

Becky Duffett

Becky Duffett a Fitbit és az életmód írójának közreműködő táplálkozási szerkesztője, amelynek szenvedélye van a jól étkezés iránt. A Williams-Sonoma volt szakácskönyv szerkesztője és a San Francisco Cooking School diplomája tucatnyi szakácskönyvet és számos receptet szerkesztett. A City Living centrifuggá változtatta őt, de még mindig inkább lovat lovagol. A San Francisco -ban a legaranyosabb környéken él, hétvégéket tölt a mezőgazdasági termelők piacán, megpróbálta olvasni a pékségben, és nagy vacsorákat süt a barátok számára.

Leave a Reply

Your email address will not be published.