ügyvezető igazgatóját nevezte el a Premier Hockey Federation játékosok szövetségének, Alex Sinatrát az ügyvezető igazgatójának, a hatékonyságának azonnal megválasztotta. A játékosok interjút készítettek a jelöltek sokszínű csoportjával, valamint a Sinatra -ra landoltak a szerepért. Anya Packer utódja, aki korábban az év elején tartotta a beállítást, amíg az év Borussia Monchengladbach Mez elején a Metropolitan Riveters vezérigazgatója lett.

„Megtiszteltetés számomra, hogy a PHF játékosai választják ki, hogy a játékosok szövetségének ügyvezető igazgatójaként szolgáljunk” – mondta Sinatra. – A Japán labdarúgó-válogatott Mez szemcsék,

A meghatározás, valamint ezeknek a játékosoknak a meghatározása, valamint a munka alapelvei inspiráló. Bajnokok, valamint a jégen kívül vannak, és nem tudtam volna büszkebben kiszolgálni őket. Szeretnénk módosítani a jégkorong sportját sokkal jobb számára, és továbbra is esélyt teremtünk mind a jelen, mind a jövőbeli játékosok számára. ”

A Sinatra ügyvéd, valamint házon belüli tanácsadója volt egy szakértő sportcsapat, multinacionális vállalat, valamint különféle induló vállalkozások számára. Mint vezérigazgatója, valamint az Ön potenciájának alkotójaként mindenért, stratégiai sportkonzultációs céget vezet, amely különösen a nők és a sportok kisebbségeit, valamint a szórakoztató piacot vezeti, hogy világossá váljon, bizalmat és vállalkozásaikat növelje. JD -t birtokol a Texas A&M Egyetemi Jogalkotási Intézetből, valamint a BBA -t a Texas A&M Egyetemen.

“Különösen lelkesen vagyunk abban, hogy Alex Sinatra egy közelgő időszakban vezette bennünket, ahol hatalmas beruházási beáramlást várunk el a bajnokságba, és Rangers FC Mez ezzel jelentős esélyeket a játékosok számára” – mondta a Boston Pride játékos képviselője, Kaleigh Fratkin. “A települési asztal parancsnokságán túl marketingszakértő bátorsága jól hangzik a PHF játékosokkal, mivel együttesen új és érdekes módszereket keresünk a piaci expozíció növelésére, valamint a tehetségeink bemutatására.”

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published.