az év elején, amikor a fenti videó arról, ami az Xplode Fight sorozatban jelentős eltérésnek tűnt, a Web Suzanne Davis -en fordult elő a fordulóban (akit csak az a tudás, hogy tudom, hogy tudtam. Twitter -je a @Sooziecuzie -vel foglalkozik) úgy döntött, hogy valamilyen ásást végez ennek az MMA -szervezetnek a magas színvonalába.

Ma Davis közzétette a nyers adatokat, amelyeket hetes munkák után állított össze, amelyek itt felfedezhetők. Ezenkívül közzétette a nyers számok elemzését, amelyek a zavaró következtetéshez Szerb labdarúgó-válogatott Mez vezetett:

A tipikus győztes rekordja 5,88 győzelem volt, 2,50 veszteség. A tipikus vesztes rekordja 1,22 győzelem, 4,07 veszteség volt. A tipikus mindkét-eddigi rekord még 5,79 győzelemnél, 5,75 veszteségnél is.
Bemenve ebbe a projektbe, azt hittem, hogy a fő hozzájáruló elem a harci tapasztalatok különbsége. Ne tévessze meg, ez hatalmas különbség, azonban a leginkább kiemelkedő számok a győzelem/veszteség százaléka voltak. A győztes győzelmi része minden bizonnyal meglehetősen magas, a vesztes veszteségrésze minden bizonnyal meglehetősen magas, és kényelmesen a két-edek adagja gyakorlatilag azonos. Igen, meg kellett volna számolnom a győzelem/veszteség százalékát a fentiek alapján, azonban láttam, hogy sokkal sokkal hatással volt…

A legjobb esetben azok az események, amelyeket az Xplode Fight Series promóciója elősegíti, szinte gazdaságosak, mind az egész, de nem írtak. (Még ez is a vita tárgyát képezi.) Rosszabb esetben gondatlanok és veszélyesek is. Igen, Watford FC Mez igen … a régi mondás: „Megértik, mi történhet, ha feliratkoztak rá”. Ennek ellenére a promóterek és a jutalékok elszámoltathatók a biztonságért, amelyet pontosan ugyanaz a harcos figyelmen kívül hagy.

A sport, amelyet látunk, módszereket talál a brutalitás, valamint a báj és a vér keverésére. Ugyanígy keveri a Atalanta BC Mez szívet, a stratégiát és a meghatározást. Szeretném, ha a lehető legközelebb állnak a ketrecből (vagy gyűrűből), hogy pontosan ugyanazon módszerhez jussanak be.

Az MMA -ban a mérkőzéskészítés kritikus. Nem kell mély elemzés, hogy értékelje a meglehetősen egyenletes versenyfeltételek követelményét egy potenciálisan káros sportban. Davis erőfeszítéseit üdvözölni kell, és motiválom azokat, akik a sport integritásáról gondolkodnak, hogy teljes mértékben értékeljék kutatási tanulmányát. A promóterek, a mérkőzések és az atlétikai jutalékok okos lenne a versenytársak biztonságát komolyan venni, és ésszerű lépéseket tesznek a tisztességes verseny garantálására a kombinatív sportokban.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Tanulmány – Szélsőséges gyors, extrém súlycsökkentések, amelyek a magasabb veszteségi arányhoz kapcsolódnak a 2019. október 1. sz.
A tanulmány áttekintése a fejhatások mérhető súlyosságának mérhető súlyosságát az MMA Boutsaugust 21 -ben, 2020in, “Biztonsági tanulmányok”
Tanulmány – Súly előnyei a súlycsökkentésből/a nem elem elnyeréséből a Bout Outscomesjuly 10, 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published.