nevezték el, a New Haven Egyetemen, valamint a Pompea Business Amerikai labdarúgó-válogatott Mez College bejelentette Gil Fried professzor látogatását a Nemzeti Tanács igazgatótanácsához ifjúsági sportok (NCYS).

Az NCYS az Egyesült Államok számos ifjúsági sportszervezetének esernyő szervezete. Körülbelül 60 millió ifjúsági sport résztvevő van az Egyesült Államokban, amelynek szervezeteit az NCYS -hez tartozik. Ide tartoznak olyan szervezetek, mint a Little League Baseball, a Pop Warner kis tudósok, a park, valamint a rekreációs osztályok, az YMCA -k, a JCC -k, valamint a nemzeti irányító testületek szinte minden olimpiai sport Barcelona Mez számára. Az NCYS elkötelezett Real Madrid Mez a biztonsági megoldások azonosításában, valamint az egészséges és szórakoztató részvétel előmozdításában a sportban.

“Nagyon büszkék vagyunk Gil Fried egész életen át tartó támogatására, valamint az ifjúsági sportok támogatására” – mondta Dr. Brian Kench, a Pompea College of Business dékánja. „Mielőtt akadémikus lett, Fried professzor az ifjúsági sportszervezeteket képviselő ügyvéd volt, ideértve a Dixie baseball és a softball főtanácsosát is, valamint kidolgozta az előzetes háttér -ellenőrzési folyamatot, amelyet az ifjúsági sportszervezetek jelenleg az egész országban használtak. Az NCYS -szel folytatott munkája hozzáadott értéket képvisel a New Haven Egyetem osztálytermében végzett munkájához. ”

“Nagy megtiszteltetés számomra, hogy az NCYS csodálatos tagjai megválaszthatják, hogy betekintést nyújtsanak, valamint útmutatást nyújtsanak a szervezetnek, valamint az ifjúsági sportoknak” – mondta Fried. “Várakozással tekintek arra, hogy az ifjúsági sportok körüli kérdéseket hozzam az osztályterembe, és kitéve a hallgatókat az ezen a területen kínált különféle karrier -utaknak.”

Fried professzor szintén a sporthelyzetek és a törvények főszerkesztője.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published.