Christian Duque

Igen. Hatalmas Ramy nyerhet. Rövid cikk vége. Nincs várakozás!! Sokkal több van ennél. Nem aggodalomra ad okot, hogy bárki, aki betör az olimpia Mr. Top Japán labdarúgó-válogatott Mez 5 -be, nyerhet. A top 3-ba való betörés, valamint különösen a második helyezett, még ennél is inkább rámutatom; Ez az utolsó bit azonban elválasztja a bronzot, valamint az ezüstérmeseket attól a személytől, aki elindul az aranymal. Ramy egy kereszteződésen van – már évek óta van, azonban az, amit választ, az a kulcsfontosságú.

A testépítés sportja az alma és a narancs egyike. A cikk funkcióihoz állítsuk, hogy az alma a méretet, a narancsot pedig a vágásokat képviseli. Nagyon, rendkívül kevés Mr. Olimpia lehet mindkettő. Vannak olyan helyzetek, amelyek nyilvántartásban vannak (például Ronnie Coleman 2003 -ban), de nem sok. Ezenkívül Ronnie nem nyert, miközben jelentős és szakadt, ez egy játék volt, miután öt egymást követő évben megszerezte a címet. Nem hallható, ha 300 font vagy annál idősebb (kivéve a 6 ‘év feletti), valamint a darabokra szakadt. Sok ember vagy az egyik vagy a másik szempontjából meghozza a korlátokat, azonban a felső férfiak nem veszik el a játékot mindkettőn. Ramy nem jelentkezik erre az elméletre. Valójában, ha bármi is van, Ramy az évek során nagyobb lett, annak ellenére, hogy a rajongók és a sajtó legszenvedélyesebb jogalapjai.

Az egyetlen legjelentősebb probléma, amely megakadályozza az egyiptomi fenomot abban, hogy valóban biztosítsa Phil Heath pénzét, amely a Ham-Glute-in-in-ben elérhető. Ez az a hely, ahol Ramy elmarad. A méret behozhatja a top 3-ba, nyilvánvalóan még a második helyezettbe is, ám ez tartósan rövid lesz a kiütéshez. A korábbi bajnokoknak évek óta voltak, ahol elegendő gyengeséggel állnak rendelkezésre, hogy a darabok versenytársára szakadt a győzelem. Noha évek óta Kai túlméretezett Heath volt, az ajándéknak még nem talált ilyen módon, valószínűleg megbuktatható. Ismételjük meg, hogy nem elég az uralkodó Mr. Mr. uralkodása nem elég. Ha Phil nem áll rendelkezésre a Method Off -ban hét egymást követő olimpiában, akkor rendkívül valószínűtlen, hogy valaha is megteszi. Lehet, hogy Ramy méretű megszállottsága nem akadályozhatja meg, hogy megnyerje a Sandow-t, ám ez ugyanakkor kényelmetlen területre helyezi őt olyan férfiakkal, mint a William „The Conqueror” Bonac, a 2018-as Arnold hagyományos bajnok, valamint a tavalyi Mr. Olimpia 2nd Runner- fel. Bonac nem tömeges szörnyeteg, még csak nem is magas testépítő, bár szakadt, szimmetrikus, miközben rendkívül sűrű izmokat hoz. Rendkívül káros ramy lehet. A pokolba, Bonac rendkívül káros a Heath -re is, bár sokkal több, mint valószínűleg nem ártalmas ahhoz, hogy megverje.

Amikor kb. Három héttel ezelőtt interjút készítettem a Hatalmas Ramy -vel az Ironmag.com webhelyen a 2018 -as IFBB Pro League Pittsburgh Pro -nál, az olimpia megnyerése iránti lelkesedése kétségtelen volt. Mérsékelt ember, alázatos ember, valamint valaki, aki Heath -t nem célozza meg; Ugyanakkor nyerni akar. Szeretné visszahozni a Sandow -t az Oxygen Fitness Centerbe, és úgy érzi, hogy megvan az izom, az állapot, valamint a készség. A szememben a nagyobb aggodalom az, hogy pontosan milyen rettenetesen akarja ezt? Azt akarja, hogy elegendő legyen elegendő 10-15 font könnyebben megtalálni? Őszintén szólva nem hiszem el.

Ha Ramy a legjobb választást választja, akkor a skálán lévő szám szempontjából kisebb lesz, azonban ez egy sport az illúziókról. Egy ilyen méretű ember továbbra is törpe másokat egy egyszerű 10-15 font-os könnyebben-ezt akarja, hogy valóban megértse. Ha a tábor ragaszkodik a méretkártya tolásához, akár különféle kiegészítők, kalória megközelítések és/vagy kardio alkalmazásához is, akkor a legjobb, AS Roma Mez amit megtesz, a 2. hely – ismét. Nincs olyan módszer, amellyel Phil lesz elérhető annyira, hogy egy aprított sonkák nélküli ramy, valamint OGC Nice Mez a keresztezett és a keresztirányú siklók elindulnak a győzelemmel. A tét most rendkívül magas. A pénzem abban áll, hogy Phil összekapcsolja Ronnie Coleman -t, valamint Lee Haney -t, mindazonáltal ki tudja … talán Ramy életének legjobb testét hozza. Lehet, hogy tagadja az ajándékot, valamint egy Sandow a fitneszközpont köpenyére, amely Kuvaitot a testépítő térképre helyezi.

Mi a szedése? Szeretnénk hallani rólad! Ezenkívül feltétlenül látja az Ironmag.com mindennapi alapon. A legjobb online show -k, mind a

Leave a Reply

Your email address will not be published.