Amikor Valencia Mez néhány hétvégén elmentem a Ben éves főiskolai összejövetelére, azt a hibát követtem el, hogy „aranyos” cipőt hoztam a kényelmesek helyett. Nem tudtam, hogy annyi séta van, és végül hólyagokat kaptam a lábujjaimon?

Haldokoltam, hogy levonjam a cipőmet, de nem találtam helyet, ahol olcsó papucsot szerezhet. Végül a vacsora felé vezető úton sétáltunk a Princeton futó üzletnél, és bár a bezárás után a nagy üzlet alkalmazottai engedték, hogy bejöjjek és szerezzek néhány lapot.
A legfrissebb videóim

Kaptam egy Covid-19 tesztet
Koronavírus teszt megszerzése – Hogyan működik, milyen érzés, tapasztalataim és még sok más. Megkaptam a szokásos tesztet, és Ben megkapta a Covid-19 gyors tesztet.

További videók

0 másodperc 5 perc, 16 másodperc

Következö
Maratoni edzés 4. napja
01:21

Élő
00:00
08:21
05:16

Csak egy percem volt, tehát megragadtam az első páromat. Ahogy fizetettünk értük, a munkavállaló rámutatott, hogy ezek egy igazi jógaszőnyegből készülnek. Amikor feltettem őket (akkor és ott és ott), azt mondtam neki, hogy azonnal sokkal több ZEN -et éreztem. – Ommm …

Ezek a legkényelmesebb flip-flopok, ami valaha volt. Rendszeresen hordom őket, és már fontolóra veszem egy másik pár megszerzését. Szeretet.

A szandált Sanuk készítette. És nem kaptam őket ingyenes célból, és Racing Club de Avellaneda Mez nem kapok kompenzációt, mert nem veszik fel a cipőjüket. Ez mind én vagyok.

Ma reggel volt az edzés második napja = 4 dombos mérföld. Én (a palacsinta sík területeiről vagyok) azt gondolom, hogy a városom bárhol dombos. Csak ugyanazt a 4 mérföldes útvonalat tettem, mint tegnap.

Aztán nem tudtam eldönteni a turmix vagy a joghurt tál között reggelire. Joghurtot mentem. A joghurtos tálakkal kapcsolatos nagy kérdésem az, hogy szeretem a tejben lévő gabonaféléket, nem pedig a joghurtot. Tehát mindig végül megeszem a joghurtos tálomat, majd hozzáadom a gabonaféléket és a tejet, hogy javítsam. Ez Bayer 04 Leverkusen Mez nem jó terv.

A keverékben: görög joghurt, chia magok, vitatop, banán, pb, hatalmas mazsola, Kashi H2H. (Aztán hozzáadtam a gabonaféléket és a szószilkot. Nem tudom, miért, de szinte mindig ezt csinálom.)

Namaste

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Leave a Reply

Your email address will not be published.