A vegyes harcművészetek nyitott pontozásának kritikái általában arra utalnak, hogy a harcosok, akik tudják, hogy nyernek, ezt az ismereteket a partra használják, amely unalmas harcokat okoz. A múlt hónapban a Kansas Atlétikai Bizottság, amely a vezető joghatóság, amikor a nyílt pontozással kísérletez, kiadott adatokat, amelyek azt sugallják, hogy ez nem a helyzet.

Ma a Kansas -tól is beszereztem az adatokat, amelyek ellentétben állnak számos más MMA -kártya előtt és nyílt pontozás után, összehasonlítva a harcosok teljesítményét, amelyek a korai fordulókban vannak.

A legutóbbi adatok a Legacy Fight Alliance („LFA”) által előléptetett harcokat vizsgálták. Tíz kártyát, Minnesotából és Dél -Dakotából származó kártyát vizsgáltak nyílt pontozás nélkül. Az eredményeket kilenc Kansas -i kártyával ellentétben állítottuk, ahol nyílt pontozást használtak. Az adatok azt mutatták, hogy az a harcos, aki két ponttal felállt, hogy két kártya nyílt pontozás nélkül, az idő 57,9% -át nyerte meg. Másrészt két ponttal felgyorsították legalább két kártya, az idő 70% -át megnyerte a nyitott pontozással. Szintén Southampton FC Mez figyelemre méltó, hogy az első fordulót nyert harcos az idő 69% -át is megnyerte, nyílt pontozás nélkül. A nyílt pontozással az idő 77,8% -át is megnyerték.

Mivel a Fighter közel 80% -át az Athletic megkérdezi a nyílt pontozás támogatása érdekében, a Kansas -adatok igazolhatják a befolyást, hogy más szabályozók elfogadják a gyakorlatot.

A mai napig tartó adatok azt sugallják, hogy a nyílt pontozás nem okozza a sok kritikus által felvetett elsődleges aggodalmat.

Hirdetés

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

A Colorado sikeresen Fluminense Mez használja a nyílt pontozást a 2022 -es Mmajuly 21 -ben. “Nyílt pontozás”
A Kansas Atlétikai Bizottság feltárja az MMA Open pontozási datafebrúrája, 2021, 3 megjegyzéssel
Az ABC „Egységes” politikájának jelenlegi verziója, 2018. november 2 -án, “New Brunswick MMA Tunéziai labdarúgó-válogatott Mez törvény”

Leave a Reply

Your email address will not be published.