Horns With Heart-nak, egy új nonprofit szervezetnek, amelyben 2022-es szponzorációjuk meghosszabbítja az ajánlatot minden texasi offenzív vonalvezetőnek, összesen 50 000,00 dollárt, összesen 50 000,00 dollárt, összesen 50 000,00 dollárt. éves finanszírozás egy játékosonként. A Palacsintagyárnak nevezett program lesz a legelső ilyen jellegű, amely támogatja a labdarúgó -beállító csoportot, amely részt vesz olyan jótékonysági törekvésekben, amelyek mind Boca Juniors Mez a Texasi Egyetemen a környéken kívül is hatnak.

A szívvel ellátott szarvakat kifejezetten olyan utak előállítására fejlesztették ki, amelyek révén a texasi egyetemi hallgatók-sportolók „felhatalmazhatók arra, hogy pozitív hatást gyakoroljanak a környékükre, valamint a szívükhöz közeli jótékonysági szervezetekre, miközben a nevüket, a képet és a hasonlóságot használják (nulla ). ” Az új texasi nulla jogszabály, amely 2021. július 1 -jén hatással volt, módosítja a sportoló képességét a nulla felhasználására. Ez különleges esélyt jelentett egy jótékonysági program elkészítésére, amely a játékosok, a jótékonysági okok, valamint a Texasi Egyetem számára hasznos, valamint a szívvel ellátott szarvak számára pontosan ezt a funkciót szem előtt tartva állították elő.

„A Texasi Egyetem, valamint az öregdiák bázisa már régóta az előrelépés és az akadémiai kiválóság élvonalában, a szomszédsági épület mellett, valamint a szívvel ellátott szarvak célja, hogy folytathassák a kiválóság szokását, valamint a vezetést, valamint a vezetést, valamint a vezetést, valamint a vezetést. A jótékonysági játékosok világának módszere ” – nyilatkozta a sajtóközlemény. „A palacsintagyár program a legelső erőfeszítés a szívvel ellátott szarvak számára, azonban a cél az, hogy sokkal több játékosra összpontosító jótékonysági programot célozzon meg OGC Nice Mez a heteken, valamint a hónapokban, hogy más labdarúgó-beállítási csoportokhoz, valamint az egész területen megtalálhassák. A texasi egyetemi atlétikai programok széles választéka. A cél az, hogy ezeket a programokat évente fenntarthatóan finanszírozzák az örökkévalóságba. ”

Különösen a Palacsintagyár programot kínálják Leicester City Mez minden jogosult ösztöndíj -támadó vonalbírónak a texasi egyetemen, 2022. augusztus 1 -jétől. Hagyja a védekező játékost laposan a hátán. A támadó vonalbemutató csoport minden tagja, mindaddig, amíg azok jogosultak, összesen 50 000 dollárt fizetnek a palacsinta gyár kezdeményezéséért. A gyakornoki sportolóknak kompenzálják a nullájukat jótékonysági fellépés érdekében, és megértést hoznak a megérdemelt kiváltó eseményekhez, amelyek befolyásolják a regionális közösségüket.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published.