Ez az első évem, amikor Ben és Princeton találkozóit választottam, és nem tudtam, hogy az állóképességnek lépést kell tartania a partival!

A szombati reggel 5K után időm volt egy rövid napra, aztán Ben felhívta, hogy a szállodába vezető úton van, hogy eljuttasson és Svájci labdarúgó-válogatott Mez elvisz a „p-rade” -be.
A legfrissebb videóim

Maratoni edzés 4. napja
Marathon Training Journal 4. nap

További videók

0 másodperc 1 perc, 21 másodperc

Következö
A podcast összefoglalja augusztus 6 -tól
07:26

Élő
00:00
08:21
01:21

A Princeton Alum és a vendégek az út mentén lépnek fel, és minden osztály felvonul, miközben felvidítjuk őket. Amikor odaértünk, a tömeg Stade Rennais FC Mez felrobbant, és már elkezdett részt venni felnőtt italokban?

Nagyon jó látni, hogy az Alum sétál – különböző témákkal, jelekkel Argentin labdarúgó-válogatott Mez és jelmezekkel rendelkeznek. Ez egyben narancssárga és fekete tenger is.

A felvonulás után (amely elég hosszú ideig tartott) nagy hólyagok voltak és éhesek voltam. Megtaláltam egy kávézót saláta és süti számára. De csak alig kezdtem el enni, amikor hívást kaptunk, amelyet mindenki találkozott enni. Tehát bezártam ezt, és elvettem.

A Triumph -nál ettünk, amely ideális az utca túloldalán az egyetemen. Szerelmi/gyűlölet -kapcsolatom van a kenyérlemezekkel. Szeretem őket, de nem szeretnek vissza (vagy talán az a skála, amely nem szeret engem?)

Ben véletlenszerűen vásárolt nekem egy portfehérborot, figyelembe véve, hogy ez többnyire sörhely, de nem szeretem a sört. Azt hiszem, megpróbált rontani …

Néhány salátámat ettem alkalmazásként, és megkaptam a Veggie Panini -t. Nem volt olyan jó, hogy néz ki. Nagy várakozásom volt, és kissé csalódott voltam, mivel a kenyér hihetetlenül nedves volt, és a terjedés nem volt ízléses.

Mivel már volt salátám, a krumplit oldalként tartottam. Hálás vagyok, hogy ezt tettem, figyelembe véve, hogy a krumpli annyira jó volt itt! Mindig kaptam valamit a krumplival, de nemrégiben megálltam. Időnként sült krumpli vásárlás nem fog megölni (és ez boldoggá tesz).

Ez volt az egyik legjobb csokoládé chips sütemény, ami egy ideje volt. Nagyon szeretném, ha a kifejezés lenne: „Egy napi süti távol tartja az orvosot”. Nem igaz?

Néhány ital után és sétálni ideje volt a tűzijátéknak!

Ma reggel 9: 30 -ig aludtam! Azt hiszem, ez számomra rekord. Kimerültnek kellett lennem, mert soha nem aludtam ilyen későn.

Miután végül felálltunk és felöltöztünk, visszamentünk a campusba a barátokkal búcsúzás céljából. Csak azt mondhatom, hogy szeretem az építészetet itt.

Összeállítottam néhány dolgot a kontinentális reggeliből és a Wawa -ból.

Volt néhány szója ropogós és szőlő az úton, és végül megálltunk a metróban ebédre. Volt néhány perec is ezzel.

Ben és én végül elhagytuk a Niagara -vízesésre való elmenni tervünket? Van egy csomó dolog, ami most ideális, és holnap nagyon szükségünk van a tervezésre és a szervezésre. Nagyon szomorú vagyok, figyelembe véve, hogy izgatott voltam, de egyszer elmentem egy szorongásos támadástól, ami a fejemben zajlik. Remélhetőleg a holnap elegendő idő lesz ahhoz, hogy összegyűjtse!

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Folytassa ezeket a következőket:

Küldjön tészta és élelmiszer -ünnepeket október 6 -án

Küldjön tészta és élelmiszer -ünnepeket október 6 -án

Az forró. Ma van a Nemzeti tészta napja! Most ramen vágyakozom !! A héten az élelmiszer -ünnepek: Nap – Nemzeti No

Hogyan lehet megállítani a rossz rutin hacket – 126

Hogyan lehet megállítani a rossz rutin hacket – 126

Trükk, hogy abbahagyja az étkezést, a túlzott étkezést vagy más rossz szokást. a legjobb intuitív étkezési ötlet, amely segít az étrend elárasztásában aHogyan lehet használni a futási / gyalogos módszert hosszú futáshoz

Hogyan lehet használni a futási / gyalogos módszert hosszú futáshoz

Hogyan lehet használni a futási/gyalogos módszert a maratoni edzéshez hosszú távon. Titok a félmaratonra és a teljes edzésre. Miért futni/sétálni m

A bátorságra való felhívás és a merészség és a futás

A bátorságra való felhívás és a merészség és a futás

Jelentkezzen be időben … mit csinálsz ma? Cserélje be a futást, a pihenőnapot, az erőt, a kedvtelésből tartott kutya sétát stb.

Azok az okok, hogy az emberek futnak, és okok miatt futok

Azok az okok, hogy az emberek futnak, és okok miatt futok

Vicces futó mémek miért futnak az emberek. Futtassa a Disney Training Update -t. Futó emlékeztetők a közösségről és

Amit ettem ezen a hétvégén, és a legjobban novemberben enni

Amit ettem ezen a hétvégén, és a legjobban novemberben enni

Szia!! Mi újság? Melyek a hónap kedvenc része? Mennyit futottál? Mennyit ettél? Miért vagyok a

⚡ Shareaholic által

Leave a Reply

Your email address will not be published.