Hé, és örült pénteken! Ma reggel a legutóbbi pénteki KB órámat a kedvenc oktatómmal tettem fel? Súlyos küldetésem van, hogy hasonló osztályt találjak a CA -ban – vagy elkezdem tanítani egyet !!!

Közvetlenül a KB után rohantam haza zuhanyozni, és felkészültem Ben búcsú ebédre. Brazil labdarúgó-válogatott Mez Nehéz megtalálni valamit, amit tiszteletreméltó viselni kell, ha egy bőröndből él, és már csomagolta a vasat. Remélem, nem úgy néztem ki, mint egy tragédia …
A legfrissebb videóim

Mielőtt idegenek voltak
Mielőtt Renee Carlino Book Review idegenek voltak.
Gyors gondolatok és ajánlások audiokönyvekhez. A történet, a narrátor, a áttekintés és még sok más az A jó hallgatási sorozatról.

További videók

0 másodperc 9 perc, 42 másodperc

Következö
Hogyan kell elvégezni az alsó test edzést a futók számára Kanadai labdarúgó-válogatott Mez a
03:09

Élő
00:00
08:21
09:42

Ben egy Pharad nevű antenna -társaságnál dolgozik a BWI közelében. Egy kisvállalatnál való munka fantasztikus lehetőséget adott neki, hogy szorosan együttműködjön a meglepően okos és teljesített emberekkel, akik kialakították.

Nagyon nagyon sokat beszél mindenkinek, és szomorú távozni, főleg miután ilyen fantasztikus barátságokat kötött, de biztos vagyok benne, hogy tartják a kapcsolatot?

Megtaláltunk egy thaiföldi éttermet Glen Burnie -ben – Kis Spice

Amint leülsz, hoznak neked egy tojáshintát. Olyan, mint egy thai kenyérkosár? (Ezek a képek nem a legjobbak, mert nem akartam már zavarni Ben -t, ha 5 órán át összezavarodtam a beállításokkal.)

Vettem a részeg tésztát tofuval és extra brokkolival. Szeretem a fűszeres ételeket River Plate Mez az utóbbi időben, és ez volt a legjobb mennyiségű fűszer és íz!

Nem tudom, hogy ez igaz -e vagy sem, de hallottam, hogy „részeg tészta” -nak hívják, mert ez egy népszerű másnaposság gyógyító étkezés!

Ne aggódjon, ma nem lógtam át, figyelembe véve, hogy alig tudtam kivenni a fehérbort a tegnap este a Corkban készített kis lyukból? Klasszok vagyunk.

A desszert az ebéd különlegessége van. Ez valamiféle tapioka puding volt, de nem vagyok biztos a hivatalos néven.

Csoportos kép Ben-ről munkatársaival? Kettőjük Ausztráliából származik, az egyik Fidzsi -szigetekből származik. Nem tudom elhinni, hogy azt gondolom, hogy nagy ügy az ország egész területén lépni, amikor ezek az emberek az egész világon költöztek.

Most fel kell dobnom a postahivatalt, hogy néhány cuccot kb. Még mindig van egy nagyon hosszú „tennivalóm” listám, de ez meg fog csinálni.

Valójában ma csak nekem történt, hogy soha nem kaptam esélyt arra, hogy blogger-találkozót készítsek Marylandben. Ha holnap van egy tartalék másodpercem, megpróbálok összeadni valamit az utolsó pillanatban, de látnunk kell…

KÉRDÉS: Van valaki más, aki a hétvégén Columbia -ban a Sprint TRI -t csinálja? Csak rájöttem, hogy valaki, akiről tudjuk, hogy csinálja, de esküt tudtam volna, hogy a blog-város körül is hallottam.

Sok szerencsét minden versenyzőnek ezen a hétvégén !!!

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Leave a Reply

Your email address will not be published.