Hello! Ma a Fabletikáról beszélünk. Egy ideje viseltem ezt a sebességváltót, de itt az ideje egy formálisabb fabletikus áttekintésnek, mert ez már nem csak edzésfelszerelés. Könnyen viselhetők ruhákat, rompeket és úszóruhákat kínálnak. De én még mindig elsősorban vagyok fitnesz ruhájuk rajongója. Aranyos és minőségi, és tisztességesen árú edzésfelszerelés, amelyet az ajtóhoz szállítanak. Bumm.

Először beszéljünk a legjobb edzésnadrágról és/vagy a Capris -ről …
Legújabb videóim

Arcmaszk futáshoz vagy sétahoz a tippekhez
Face maszk -tippek a koronavírus kitörése során futáshoz vagy odakinthez. Viselje az arcmaszkot és a legjobb lehetőségeket a futók számára.

További videók

0 másodperc 7 perc, 15 másodperc

Következö
19 antitestvizsgálat
05:19

Élő
00:00
08:21
07:15

A Fabletics Salar Leggings a kedvenc nadrágom. Kedvenc. Ezek a tökéletes támogatás, szorosság, hossz, vastagság, emelés, mindent. Ráadásul jó minőségűek. Több párom van, de mindig hordom őket, és nem tudom megmondani, melyik új és melyik régi. (Ők is kapri hosszúságúak.)

(A Fabletics társalapítója, Kate Hudson által tervezett és ihlette. Láttad már a reklámokat? Azt hiszem, szuper aranyosnak tűnik bennük, miközben nyújt, fut, és teljes egészében a Kate Hudson edzésfelszerelésén.)

A közelmúltban a cég felvette a kapcsolatot velem, hogy áttekintse az edzésfelszerelés -kézbesítési szolgáltatást. Mindent beszéltem, mivel úgy érzem, hogy ez egy nagyszerű módja annak, hogy minőségi felszerelést szerezzenek. Vesz egy kvízt, kiválasztja a kedvenceit, és kap egy csomagot egy aranyos új edzésruhával az e -mailben. Szuper könnyű.

Az első VIP szolgáltatásomhoz egy pár futó caprist, Wick-Wear Tankot és egy nagy hatású sport melltartót Racing Club de Avellaneda Mez választottam.

Tudod, hogy a minőségi futó sport melltartó vadászatán jártam, és reméltem, hogy ez megfelel a számlának. Ez megfelel az alapvető követelményeimnek, hogy béleltem, és hátradőlt (úgy érzem, hogy ez sokat segít a tartózkodásban).

Igen. Szerette a sport melltartót. Szerettem a Caprist és a Tankot is.

Amikor feliratkozik a VIP Fabletics tagságra, havonta új ruhát vásárolhat. Nem csak véletlenszerű ruhát Real Sociedad Mez küldenek neked – ez a választás. Az első ruházat jelenleg 25,00 USD plusz ingyenes szállítás, onnan havonta 49,95 dollár. Dönthet úgy, hogy egy hónapot kihagy, és akkor nem számít fel rá. Bármikor lemondhat, vagy csak kihagyhat egy hónapot, ha erre szükség van.

A szokásos havi ruháin kívül csak vásárolhat a webhelyen, ha akar (e -mailt kaptam az emléknap utáni eladásról, és mindegyik izgatott volt).

Második megrendelésemre rendkívül könnyű volt feljutni és vásárolni. Nagyon sok lehetőséget kínálnak a felsők, az alsó (rövidnadrágok, a capris, a nadrág), a pulóverek, a dzsekik számára, hogy elcsúszhassanak az edzés előtt/után, és alkalmi viselet, mint a romperek és a ruhák is.

Mindig új mintákkal jönnek ki, így minden hónapban szórakoztató vásárolni és kiválasztani a kedvencemet. Mivel ez egy Kate Hudson ihlette edzéscsillapító vonal, a darabok egy részét a helyszínen „Kate’s Picks” -nek nevezik – mások jóga, tornaterem, futás vagy alkalmi viselet címkével vannak ellátva.

Nézze meg további információkat a szolgáltatásukról és az edzés felszereléséről a Fabletics oldalon. Az első ruhád jelenleg 25,00 USD.

Kérdés: Van kedvenc jóga nadrágod?

Milyen gyakran vásárol edzésfelszerelést?

Jogi nyilatkozat: Ez a bejegyzés a Fabletics -szel együttműködik. Minden véleményem a sajátom.

Küldje el nekem a munkafüzetet

3sav

A megosztás törődés!

3
Csap

Részvény

Csipog

Részvény

Posta

Részvény

Folytassa ezekkel:

Amit viselek, hogy most futok, és a júliusi futásteljesítmény összege

Amit viselek, hogy most futok, és a júliusi futásteljesítmény összege

A jelenlegi futóeszközök kedvenceim és hány mérföldre futtam júliusban. Havi futásteljesítmény felfelé, és mi következik a futásommalA legjobb fekete péntek és a cyber hétfői értékesítés a futók számára

A legjobb fekete péntek és a cyber hétfői értékesítés a futók számára

Itt van a legjobb fekete péntek és a Cyber ​​Hétfőn a futók számára. Ezek a legjobb eladási árak közül néhány

A sportos rövidnadrág futó áttekintése

A sportos rövidnadrág futó áttekintése

Hogyan lehet megállítani a comb kopását, miközben runninng. Új futó rövidnadrág áttekintés – Athleta Hiit It 9 “rövidnadrág -áttekintés. Női futás

A legjobb elsődleges napi ajánlatok a futók számára 2021

A legjobb elsődleges napi ajánlatok a futók számára 2021

A legjobb elsődleges napi ajánlatok futócipőn, futókészüléken, fitneszkövetőkön és még sok máson történő értékesítéshez. A futás listája

Legjobb futó rövidnadrág – a kedvenceim és az edzés frissíti a podcastot

Legjobb futó rövidnadrág – a kedvenceim és az edzés frissíti a podcastot

A legjobb Chelsea FC Mez futó rövidnadrág, hogy elkerülje a combot és a comb dörzsölését. Kedvenc futó rövidnadrágom a forró időjárási edzéshez. Hosszú futó SH

Jelenleg a kedvenc gazdasági és hízelgő nadrágom

Jelenleg a kedvenc gazdasági és hízelgő nadrágom

A legjobb nadrág a görbékhez, a combokhoz és a csikkhoz. hízelgő és gazdaságos nadrág a futók számára. Lulu Dupe. Athleta Dupe.

⚡ Shareaholic által

Leave a Reply

Your email address will not be published.