Hello! Ma első harmadik helyen állunk a biztonságról, és az abszolútról beszélünk, ha futó vészhelyzet esetén mindig hasznosnak kell lennie. És ebben az esetben azt sugallom – a „vészhelyzet futtatása”, mint valamiben egy futás közben, és az elsősegélyre nem kell „futtatni a vészhelyzetet”, mivel nagyon stresszes napod volt, és ki kell mennie és futni az ASAP -ra, mielőtt leolvadna –

Akárhogyan is…
A legújabb videóim

Gyönyörű feleségem a Pysch kórteremben: Memoir – könyv -áttekintés
Gyönyörű feleségem a Pysch kórteremben: Memoir
Írta: Mark Lukach

A 2017. évi legkelendőbb memoár audio könyv -áttekintése.

Jó hallgatás?
Osztom a Hallible oldalon elérhető könyv gyors áttekintését.

Az Amazon -tól:

A mentális betegség által újradefiniált, mégis reményteljes emlékezet egy fiatal házasságról, mégis megerősíti a szeretet hatalmát.

Mark és Giulia élete együttesen mese romantikaként kezdődött. Tizennyolckor beleszerettek, huszonnégy éves korukban házasodtak össze, és hamarosan San Franciscóban kezdték meg álmai életüket. De amikor Giulia huszonhét volt, félelmetes és váratlan pszichotikus szünetet szenvedett, amely majdnem egy hónapig a pszichés osztályon West Ham United Mez szállt le. Egy nap dinamikus és jól beállított; A következőknek téveszmék és öngyilkos volt, meggyőződve arról, hogy szeretteinek nem voltak biztonságban.

Kérdés:
Milyen könyvet vagy podcastot hallgat most ??

Mit kellene hallgatnom a következőkre?!

A könyvhez való linkek és egyéb vélemények a RuneatRepeat.com oldalon találhatók

További videók

0 másodperc 5 perc, 31 másodperc

Következö
Maratoni edzés 5. nap
04:34

Élő
00:00
08:21
05:31

Ez a lista csak az alapjaival rendelkezik, ami azt sugallja, hogy kicsinek és könnyen tarthatónak kell lennie a tornateremben vagy az autójában. Alapvető fontosságú, hogy ezek a dolgok könnyen hozzáférjenek, ha szüksége van rájuk. Akkor, ha sokkal több gondozásra van szüksége, hazaérhet, vagy az orvoshoz vagy a sürgős gondozási központhoz (vagy valamilyen más helyen, amely segít, ha sérültnek vagy betegnek érzi magát).

Ezt a kis elsősegély -készletet gyakori futó sérülésekkel vagy vészhelyzetekkel bontják le.

Főbb vagy életveszélyes sürgősségi hívás esetén a 9-1-1. És ha hazaér, tedd meg a következő lépéseket, hogy segítsenek bármilyen kérdésben, amelyet futás közben felmerült.

Van egy kis műanyag cipzáras táskámban a futó elsősegélykészletem, de egy gallon méretű műanyag cipzáras táska is működne.

Mini elsősegély -készlet futók számára

Vágások / kaparások-anti-septic // kötszerek antibakteriális vagy gyógyító tulajdonságokkal Iráni labdarúgó-válogatott Mez // sebtisztító készlet // specifikusan térdre kötve (szükségem van ezekre térd és én meg kellett csapnom a CVS -t ilyesmiért)

Elsősegély // kötszer // sebkészlet

Térdkötés

Hólyagok – hólyagos párnák // moleskin

A hólyagok többsége nem olyan nagy ügy, hogy a sérülések komolysága miatt – ám ezek még rosszabbá válhatnak, és sokat bánthatnak, ha nem tesz megfelelő óvintézkedéseket az elkerülése és kezelése érdekében.

Forrainok / feszített izmok – Jégcsomag // atlétikai szalag // kompressziós csomagolás // acetaminofen
Comfort Sao Paulo FC Mez Wrap // kineziológiai szalag

Görcsök és/vagy kiszáradás – víz // só fülek // elektrolit fülek, mint például a narancssárga keverék

Gyomorproblémák- Diarrhea <- Ez is valami, amit veled szeretne, amikor versenyre utazik! Tartson valami hasonló gyomorcsomagot az elsősegély-készletben, az utazási táskában és a verseny előtti táskában, ha általában érzékeny gyomor van. Allergiás reakciók - Ha ismert allergiája van, győződjön meg arról, hogy bármilyen időkben van -e a szükséges gyógyszeres kezelés. Ha szezonális allergiák, akkor valamilyen allergiás megkönnyebbüléssel kell rendelkeznie. A CVS Health nemrégiben elindította a festékcsoportot teljesen ingyenes lehetőségeket mind a gyerekek, mind a felnőttek számára. Szélsőséges időjárás - Space takaró // Extra Visor vagy Kalap Korábban létező problémák-Ha olyan orvosi állapota van, amely gyógyszeres kezelést igényel, vagy egy újbóli sérülést igényel, amely megköveteli az elsősegélyt, feltétlenül vegye be ezt a készletbe is. Ismerje meg a testét és azt, amire szükség van ahhoz, hogy egészséges és erős legyen! Bónusz tipp: Győződjön meg arról, hogy a sürgősségi kapcsolattartója jég alatt van jég alatt, más néven „vészhelyzet esetén”, és/vagy valamilyen módon megemlítve. Amikor egy ideje futunk (vagy valóban bármit is csinálunk!), Könnyű szellős és alkalmivá válni kezd, így a veszélyek vagy a biztonsági óvintézkedések megcsúsztathatják a fejünket. Ez csak egy lil mutató, hogy megbizonyosodjon arról, hogy felkészült -e - remélhetőleg nincs szüksége erre a cuccra! De örülni fog, hogy vészhelyzet esetén (vagy amikor évente háromszor esik le, mint az óramű - ez csak én?). Mindig legyen okos és biztonságos. Vigyázzon a környezetére, és ha bármilyen baleset vagy kiadása van, kedvesen kezelje magát, és vigyázzon rá. Kérdés: Van -e elsősegély -készlet az autójában, vagy valahol könnyen elérhető? Megjegyzés: Ezt a bejegyzést a CVS szponzorálja. Az itt és a RuneAtRepeat közösségi médiában kifejezett összes vélemény a szerző véleménye, és nem képviseli a CVS -t. Küldje el nekem a munkafüzetet 22SAVEA megosztás törődés! 22 Csap Részvény Csipog Részvény Posta Részvény

Leave a Reply

Your email address will not be published.