Helló Floridából! Ben -vel és családjával együtt lógok az Egyesült Államok Rangers FC Mez másik oldalán. Éves kirándulásuk van a Marco -szigeten, FL -be, amit csinálnak, mivel Ben kicsi gyerek volt, és valamilyen oknál fogva azt gondolja, hogy szórakoztató vagyok, és azt akartam, hogy jöjjek.

Ó, azt akarod, hogy jöjjek a tengerpartra, tonna finom ételeket eszek, és pihenjek a pezsgőfürdőben?!?! Allllll jobbra, csavarja a karomat
Legújabb videóim

High Achiever – jó hallgatási könyv áttekintés
Tiffany Jenkins Book Review magas szintje. A drogfüggő kettős életének új emlékezetének gyors áttekintése. Olvassa el a szerző.

Könnyű könyvet hallgatni futás, étkezés vagy bármi más, amit az emberek tesznek.

További videók

0 másodperc 6 perc, 12 másodperc

Következö
Maratoni edzés 5. nap
04:34

Élő
00:00
08:21
06:12

Ma reggel fényesen és korán beállítottam a riasztásomat, hogy futhassak, mielőtt a hő és a páratartalom túl sokat állít be. Szerencsére elég enyhe volt az előző évekhez képest, amikor itt voltam.

Hoztam egy kis pénzt, és 10 nagyon izzadt mérföld után 7-11-et értek el. Ez egy hatalmas víz és jeges kávé! Megtöltöttem egy nagy gulp csésze jégt, és kávét öntöttem rá. (A kép után krémmel dokumentálta.)

Visszajöttem, és megtettem az egész reggelit/zuhanyt (de a zuhany Santos Laguna Mez alatt nem reggelit, mert ez nedvessé teszi a palacsintámat).

Aztán Ben nővérével a tengerpartra indultam, hogy kagylókat és szeplőket keressünk (azok, amelyek csak akkor is megjelennek, még nem is kerestem).

Sportin ‘új görögdinnyem bikini! Általában nem vagyok a String Bikinis rajongója, de kivételt kellett tennem egy görögdinnye.

Megkaptam ezt a görögdinnye fürdőruhát a Walmart -ban, miután egy olvasó e -mailt küldött nekem! Elég vicces, hogy két kislányt láttam a medencében ezzel a pontos görögdinnye kiütéssel/fürdőruhával! Most mindannyian barátok vagyunk, és később fagyosan fogunk játszani.

Ez egy magas derékú görögdinnye bikini opció, amelyet az Amazonon kaphat.

Egy bizonyos ponton is felkerültem az élelmiszerboltba, és megragadtam ezt a koksz nullát. Tudod, hogy az egész „ossza meg egy koksz” dolgot? Nos, soha nem találom meg a nevemet, és soha nem is találok barátom nevét. Tehát ez a sorozat tiszteletére szolgál (Nisha az egyik megkérdezett emberek).

KAPCSOLÓDÓ: Most már a sorozattal végeztem, és nem tudom, mit kezdjek az életemmel. Segítség küldése. Kérem.

Láttam az első tengeri csillagomat is a vadonban! Nos, láttam őket már korábban, de soha nem vettem fel egyet. Imádtam ezt egy pillanatra, majd visszahelyeztem az óceánba.

És később itt az ideje, hogy valóban pihenjen felnőtt italokkal. Meg akartam szerezni ezt a mexikói iszapcsúszást. Olyan, mint egy szokásos iszapcsúszás, de velem iszom.

De elmentem néhány mojito italt, amely nem változtatta meg az életemet.

Mit csináltál a hétvégén? mondj valami jót!

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Folytassa ezekkel:

Mit eszek egy nap alatt – a futók számára

Mit eszek egy nap alatt – a futók számára

Amit egy napi videóban eszem egy futó. Ételnapló mindenről, amit egy nap reggel, ebéd, vacsora és harapnivalók ettem. plusz

Az első másnaposságom

Az első másnaposságom

Csak én és a szellemem állata, aki sétál, mert nem tudtam futni Amerikai labdarúgó-válogatott Mez szombaton. Igen, ki kellett hagynom a hosszú távomat, mert én

Hogyan készítsünk jobb tál gabona– egészséges reggeli tippeket!

Hogyan készítsünk jobb tál gabona– egészséges reggeli tippeket!

Hogyan készítsünk egészségesebb tál gabonaféléket. Készítsen egy gyors reggelit, amely jó neked, és tele van az ebédig, amíg a TH -val ebédelHidrációs kihívás frissítése

Hidrációs kihívás frissítése

Ez egy szponzorált beszélgetés, amelyet a Splenda nevében írtam. A vélemények és a szöveg mind az enyém. Szia! Tim az

A pihenőnap reggeli rutinom

A pihenőnap reggeli rutinom

A reggeli rutinom a futás óta pihenőnapon. Mit csinálok, mit eszek egy pihenőnapon és más BTS -en futó napig

A mai Costco -vontatás

A mai Costco -vontatás

Blog Costco élelmiszer -vontatás futtatása. Futni Eat Repeat Instagram Tekercsek A Costco -nak egészséges kedvenceket és a legjobbat kell viselnie

⚡ Shareaholic által

Leave a Reply

Your email address will not be published.