Matt Weik

Tudom, hogy Steve Weinberger továbbra is azt mondja, hogy a nyílt divízió vezet az iparágnak, és valószínűleg Kameruni labdarúgó-válogatott Mez igaza van. Nem tagadhatja azonban azt a tényt, hogy a klasszikus testalkat nem kopogtat a nagyobb társaik küszöbén. Valójában azt gondolom, hogy a klasszikus divízió ebben az évben felgyújtja az ipart. Van egy olyan legenda is, aki visszatér a színpadra, aki esetleg csak súlyos károkat okozhat, és csak megmutathatja a világnak, hogy mit hagyott a tartályban, hogy ugorjon a színpadra a versenytársak új generációjával.

Pontosan mi a klasszikus testi test, és miért hajtaná a versenytársak?
A klasszikus testépítés a testépítés és a férfi testi testi kombinációja. A versenytársaknak öt kötelező pózon kell menniük, mint például az első dupla bicepsz, az oldalsó mellkas, a hátsó dupla bicepsz, a has és a comb, majd Nagoya Grampus Mez a kedvenc klasszikus pózuk. Minden versenytárs olyan csomagtartókat visel, amelyek hasonlítanak arra, amit a nap folyamán viseltek a korszak testépítőivel, csak a csomagtartók egy kicsit hosszabbak, mégis megmutatják a comb és a hátrányt. Minden versenytársnak egy 60 másodperces pózon is át kell mennie. Vannak olyan magasság- és súlykorlátozások is, amelyek a versenytársakra vonatkoznak, hogy elkerüljék azt a tisztességtelen előnyt, hogy valaki sokkal izmosabb testalkotást mutat be más versenytársakkal szemben.

A versenytársakat általános állapotuk és izomságuk alapján pontozják. Minden versenytársnak szimmetrikus, arányos és esztétikai testalkatát, kis derékát és izmos felépítését kell hoznia a színpadra.

Mi teszi ezt a megosztást olyan vonzóvá? A férfiak testi testének korlátozása van arra, hogy az egyén milyen izmos lehet. Nem csak ezt, hanem a versenytárs lábának felét a deszka rövidnadrág borítja, amely csak a térd körül lefelé mutat. Ezért a versenytársaknak nem is kell igazán a lábukra összpontosítaniuk, mert nem a versenyben ítélik meg őket. Mint mindannyian tudjuk, a versenytársak többsége nem hagyja figyelmen kívül a testük egyik részét, és ezért meg akarja mutatni kerekeiket. Itt jön be a klasszikus testalkat. Ezeknek a sportolóknak sokan nem rendelkeznek a versenytársak méretével a nyílt vagy akár a 212 -es osztályon, tehát ezért otthonuk van ebben az új osztályban.

A klasszikus testi osztály visszahozza a régi iskola testépítését. Erről Arnold már jó ideje nyíltan beszélt. Úgy érezte, hogy a sport egy csomó tömeges furcsasággá vált, amelyek nemcsak teljesen elérhetetlenek voltak a tömegek számára, hanem vizuálisan nem volt kellemes. Felhozta a széles derékot és a „buborék belsejét”, amelyet a versenytársak hoztak a színpadra, és úgy érezte, hogy ez valójában nem az, amit a testépítés sportja állt. Szóval, itt vagyunk. És személy szerint azt hiszem, hogy a klasszikus fantasztikus kiegészítés az IFBB show -khoz.

A legenda visszatérése
Az egyetlen Flex Wheeler bejelentette, hogy visszatér a színpadra – ezúttal a klasszikus testi részlegben. Őszintén szólva, azt hiszem, hogy ez jelentős lesz a divízió számára. Már számos Szerb labdarúgó-válogatott Mez más versenytársod van, akik váltottak, és most a sport egyik legjelentősebb neve visszatér. Én egyrészt nagyon izgatott vagyok. A Flexnek volt az egyik legjobb fizikája. Az apró dereka, fantasztikus V-Taper és nagy, mégis esztétikai szempontból kellemes felső és alsó test volt. Ha most a legjobban nézel rá, nehéz nem gondolni, hogy meg fogja rázni a divíziót. Miközben a nyugdíjba vonulása után kissé elengedte magát, az utóbbi időben hihetetlenül nehéz megütni az edzőtermet, hogy visszaállítsa azt a győztes kaliberű testet, amelyet a Flex -ről már megszoktunk.

A klasszikus testalkatban egy csomó csillag van a színpadon, ahogy van. Danny Hester, Arash Rahbar, Sadik Hadzovic, Darren Charles kedvelőivel, és most belép a divízióba Jason Postonba, nem mondanám, hogy a Flex a képzelet bármely szakaszában egyértelmű győztes. A klasszikus testalkatrészt úgy modellezik, hogy Frank Zane a színpadra szállította, amelyet ezeknek a sportolóknak számos birtoklása van. A kérdés felmerül: vajon a Flex köpködő képe lesz -e korábbi énjének, vagy olyan csomagot hoz -e, mint Kevin Levrone a 2016. évi Mr. Olimpia versenyen? A Flex örökségének kedvéért remélem, hogy nem olyan, mint Kevin, és visszatér, amikor a teste nem volt 100% -ban.

Sok spekuláció van a Flex körül. Miközben testvére a jelenlegi időben kiemelkedőnek tűnik, mindannyian láttuk, mi történt Kevinnel tavaly visszatérése során. Rémálom volt, aki utoljára halott az olimpián. Remélem, hogy a történelem nem ismételje meg magát, és a Flex tárcsázhatja a dolgokat, és lábujjakkal állhat a többi versenytárssal, és megtarthatja a sajátját. Ez minden bizonnyal érdekes 2017 -es olimpiát fog tenni.

Mit tart a jövő a klasszikus testalkotáshoz, és mi a véleményem?
Nagyon sok gyűlölet van a klasszikus testi részlegen. Személy szerint azt gondolom, hogy a jövő fényes a t számárarészlege. Úgy érzem, hogy a klasszikus testi testépítés valóban klasszikus testépítés. Bántja -e a klasszikus a nyitott osztályt? Nem, véleményem szerint nem. A nyitott osztály és még a 212 is olyan, mint egy cirkuszi show. Fizetsz, hogy látja, hogy a furcsaságok megjelennek a színpadon, és elvárják, hogy fújják az elmédet. A klasszikus divízió, amelyet úgy érzem, sokkal inkább a régi iskolai testépítő testalkat, és úgy érzem, hogy ez egy olyan osztály, amely hiányzik az IFBB-ben. Tetszett az idősebb testépítők és apró derékuk, vákuum pózok és esztétikai szempontból kellemes felépítés. A klasszikus testi divízió hozzáadásával, ha úgy érzi, mintha egy show-ban kapsz egy régi iskola és új iskolai testépítést. És nem olyan, mintha nincs nevű versenytársak, akik beugrnak a divízióba.

Néhány ember még azt is megvitatta, hogy úgy érzik, hogy a klasszikus az otthona azoknak az idősebb versenytársaknak, akiknek már nem rendelkeznek olyan méretük, amelyet testépítőként tettek, és most világosabb és kisebb keretben térnek vissza a színpadra. Úgy gondolják, hogy sokkal inkább a mester olimpiának kell lennie, és hasonlónak kell lennie az ilyen típusú versenytársak számára. Számomra tetszik, hogy az idősebb testépítők visszatérnek a versenyre. Úgy érzem, mintha azok az emberek, akik panaszkodnak az idősebb testépítők klasszikusba lépnek, ha az olimpián mesterórát adnak, akkor panaszkodnak, és azt mondják a nagypapa, hogy szálljanak le a képernyőjükről, hogy nem jöttek ide, hogy megtekintsék az idős embereket a csomagtartó pózolásában. színpadon. Szóval, valójában nem lenne nagyon kellemes az egyének. Szeretem, ha az újabb esztétikai szempontból kellemes testépítők felmegyek az idősebb fiúkkal szemben. Ez új dimenziót ad a sportnak, és új versenytársaknak új platformot ad a versenyre, ha úgy érzi, hogy túl nagy a testalkotáshoz, mégis túl kicsi a 212 -es vagy a nyitott osztály számára. Nagyon örülök a klasszikus testalkatának jövője miatt. Nem voltam rajongó, amikor először elindult, de a divízió növekedése és az összes versenytárs, aki mindkét lábával beugrik, minden bizonnyal meggondolta magát.

Mit gondolnak az új divízióról? Izgatott vagy? Gondolod, hogy a Flex jól fog menni a klasszikus testalkatban? Tudassa velünk a megjegyzésekben és a közösségi médiánkban.

Leave a Reply

Your email address will not be published.