Matt Weik készítette

Izgalmas a minták visszaszorítása, valamint egy új „őrület” kezelése. A legutóbbi megállapításokban azt állítják, hogy a sporttalkat felhasználó fogyasztóktól való elmozdulás lesz, és ehelyett a sport ételekhez fog elérni. A sportitalok évek óta a piac nagy része, ahol a sportolók elérték a preferált fehérjebességet vagy Ecuadori labdarúgó-válogatott Mez az energia/helyreállítási italt, hogy sokkal jobban segítsék őket a versenyben, vagy a Fitness Center edzés közben. Most úgy tűnik, hogy a piacon váltás van, mivel a lakosság sokkal több aktívvá válik, csatlakozik a fizikai fitneszközpontokhoz, valamint sokkal tudatosabbá válik, és beépül az egészségükbe és a wellnessbe, valamint a táplálkozásba.

Makró/mikro tápanyagok
Míg a lakosság nagy része sokkal természetesebb és ökológiai élelmiszerek kiválasztására összpontosít, a sport táplálkozási termékeinek továbbra is nagy piaca van, amely segíti a makrót, valamint a mikrotápanyagokat, amelyek hiányosak lehetnek, mivel nem kapnak, mert nem kapják meg elegendő étrendjükben. Persze, az alapvető javítás egy multivitamin/ásványi termék lenne, bár meglepően elég, nagyon kevés ember tartja be a mindennapi multivitamin/ásványi terméket, akár opció Atalanta BC Mez szerint, akár mivel nem emlékszik arra, hogy a tablettát (ek) el kell vennie.

A kiegészítő piac növekszik
Mivel sokkal több, valamint sokkal több fogyasztó jön ki a famegmunkálásból a sport táplálkozási termékek használatához, a tetővel vezette a keresletet. A P&S piackutatási tanulmány egy olyan jelentést készített, amely a 2015-2020 közötti legnagyobb növekedést mutatja a Sports Food-ból, 9,7%-os lendületet kap. Ez pontosan ugyanabban az időszakban 1,4% -kal felülmúlja a világméretű sport -táplálkozási piacot.

Ki a régi, valamint az újval
A fogyasztók számára a nagy hír az, hogy a kereslet lendülete szintén növeli az üzleti számot, akik kalapjukat a hangba dobják, és növelik a márnegyedben a sport táplálkozási piacát. Ami még sokkal kivételesebb, az a piacra sújtó új termékek ízlése. Ez sokkal több, mint valószínű, hogy új fejleményeket ad a szegmenshez.

Ha szem előtt tartja, évek óta, akkor egy fehérje- vagy táplálkozási rudat fogyasztott olyan kóstolással, mintha a kartondobozt eszik, amelybe csomagolva voltak – De ne lépjünk el magunk előtt, bár rengeteg fehérjebár van a piacon, akkor szolgaságot teszel magának, ha nem nézte meg a táplálkozási címkét, mielőtt kinyitja, és belélegezné a bárot. Sajnos sok fehérjetartó, sajnos tévesen jelölt cukorkák – szükségtelen zsírokkal és cukrokkal töltve, hogy elfedjék az ízét, és visszatérsz még többet. Noha adagonként általában mérsékelt mennyiségű fehérjét szállítanak, ez az egyetlen pozitív, amely a cukorral töltött rudakból származik. Míg sok üzleti vállalkozás megpróbálja harcolni a cukor anyaggal a cukor -alkoholok felhasználásával, ez sok fogyasztó számára GI -problémákkal jár, és a legközelebbi fürdőszobához fut. Vigyázzon arra, amit választott, és nézze meg a táplálkozási profilt, mielőtt úgy dönt, hogy annyit vesz, mint a pénznyilvántartást.

Sport ételek egyre növekvő
Az utóbbi években számos olyan márka volt, akik erősek voltak az osztályozásban, mint például: Coca-Cola, Pepsico, Glanbia (ABB szülői üzlete, optimális táplálkozás, BSN), Quest Nutrition, valamint a Clif Bar & Clif Bar & Vállalat. Most számos különálló sport ételt fedezhet fel a piacon, a magas fehérjetartalmú tészta, a magas fehérjetartalmú chips, a fehérjetartalmú palacsinták között, többek között. Az égbolt a határ, és úgy tűnik, hogy bármilyen őrült ízkombináció, amellyel egy márka jön létre, az ízprofildal kiütötte a parkból. Véleményem szerint, amit tehát láttunk, csak a jéghegy javaslata, amely a legjobban még várható. A fejlesztési piac gyakran a fantasztikus ízléses sport ételek tárolására kerülünk a következő években.

Ami felmegy, le kell jönnie
De nem tudunk mindig online a Cloud kilencre. Sajnos nem mindig lesz sima vitorlázás ezen az úton. Végül néhány durva vizet fog elérni, amelyek a hajót ringatják – ami a piacon az elmúlt években számos esemény volt.

A kutatási tanulmány szerzői megvitatták, hogy továbbra is sok nehézség merül fel, amikor ez a sport élelmiszer -piacra vonatkozik, ahol idézték őket: „Negatív észlelések a kétes komponensek, például a szteroidok, valamint más tiltott anyagok, valamint a többi tiltott anyag, valamint a negatív felfogások. A különféle egészségügyi és wellness helyettesítők rendelkezésre állása néhány olyan nehézség, amelyet az iparág felmerül. ”

Eddig az FDA nagyon sokat hagyott a sport táplálkozási piacának néhány betűvel aS, valamint a perek itt és ott, hogy az üzletet ellenőrizze. Az élelmiszeripari termékek bevezetésével, aki megérti, hogy végül visszatér -e a sport táplálkozási piacának megsértésére azáltal, hogy kinyitja West Ham United Mez az ajtót az FDA számára, hogy megtalálja, és megkezdje a kiegészítők szabályozását. csak az idő fogja megmondani. Addig azonban addig ülök itt, és arra várok, hogy valaki magas fehérjetartalmú pizzát engedjen ki, mióta éheztem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.