Emlékszel, mikor az egyetlen módja annak, hogy orvoshoz forduljon, nos, valójában nézz meg? Manapság a telemedicina, amely jelzi az egészségügyi ellátást távolról a telekommunikációs technológiák használatával, az egyének gondozási lehetőségeit biztosítja a szokásos irodai látogatáson túl. És eddig az eredmények ígéretesek voltak.

Az Amerikai Családorvosok Akadémia politikai nyilatkozatot adott ki, amelyben kijelenti, hogy támogatja a telemedicinát, amikor a longitudinális gondozást támogatják és a megfelelő gondozási előírásokkal összefüggésben. És úgy tűnik, hogy az egyének a hüvelykujját is felvetik: a telemedicina várhatóan felrobban a várható hétmillió amerikai egyéni felhasználók számára 2018 -ig, szemben a 2013. évi 350 000 -rel – állítja az orvos trendek jelentése.

Nem biztos benne, hogy a tech-központú egészségügyi ellátás ideális-e az Ön számára? Íme néhány ok, amiért érdemes West Ham United Mez kipróbálni a telemedicinát:

Sokkal kényelmesebb: ahelyett, hogy egy találkozót lefoglalna, átlagosan 24 nappal korábban, majd örökre ülni egy várakozási helyiségben – az orvos kinevezésének átlagos várakozási ideje 18 perc és 13 másodperc – kommunikálhatsz orvosával egy olyan időben, ami kényelmes az Ön számára. Egyes telemedicina társaságok közvetlen e-mail kommunikációt kínálnak az alapellátási orvosokkal, míg mások lehetővé teszik az egyének számára, hogy szöveges üzeneteket cseréljenek a testület által tanúsított orvosokkal. Mások video- és telefonos találkozókat szállítanak olyan gyakori betegségekhez, mint az influenza. Ezeknek a szolgáltatásoknak sok része az okostelefonokon vagy táblagépeken keresztül teljesen könnyen elérhető, jelezve, hogy az orvosok gyógyszereket írhatnak fel és gyakorlatilag diagnosztizálhatnak alapvető kérdéseket-nincs szükség személyes látogatásra.

Sokkal kényelmesebb: gyakran Barcelona Mez csak egy orvos irodájában ülve – különösen a váróteremben – stresszes lehet. A telemedicinával megkaphatja a szükséges gondozást, miközben az ágyban fekszik, feláll a kanapén, vagy lóghat a konyhai asztalnál.

Sokkal könnyebb a szervezett maradni: Annyi papírmunkával, hogy nyomon kövesse, a telemedicina megadhatja azokat az eszközöket, amelyek szükségesek az iratok szervezéséhez. Számos telemedicina szolgáltatás lehetővé teszi a korábbi üzenetek és orvosi nyilvántartások biztonságos, jelszóval védett alkalmazásban történő tárolását, amelyhez bármikor hozzáférhet. Nem sokkal több szitálás a jegyzetek és a nyomatok révén!

Pénzt takaríthat meg: Általában a legegyszerűbb kérdésekhez az orvos hozzájárulásának egyetlen módja az irodai látogatás felállítása, amely általában azt jelzi, hogy a COPAY és a potenciálisan egyéb díjak fölé kerül. A távorvoslás kiküszöböli az irodai látogatás szükségességét. Ez a fajta virtuális gondozás gyakran kisebb díjjal jár, és gyakran is ingyenes! Az egészségügyi tanulmányban szereplő érték alapján, amely a video orvosi látogatásokat több mint 11 281 személynél 17,5 év Celta de Vigo Mez alatt vizsgálja, ha a telemedicina az irodai látogatások 100 % -ának helyettesítésére szolgál, akkor közel kilenc éves utazási időt, ötmillió mérföldet és majdnem majdnem megment. 3 millió dollár költség.

Ha nem biztos abban, hogy hol kezdje, beszéljen orvosával az általuk kínált telemedicina lehetőségekről, vagy ha nyitott lenne az ötletre. Ezenkívül fedezze fel azokat a vállalatokat, alkalmazásokat és szolgáltatásokat, amelyek telemedicinát szolgáltatnak, és ellenőrizze, hogy használják -e őket az Ön területén, és fedezi -e a biztosítási terv.

Ez az információ csak oktatási célokra szolgál, és nem szánták az orvosi diagnózis vagy kezelés helyettesítését. Nem szabad ezt az információt felhasználni egy egészségügyi probléma vagy állapot diagnosztizálására vagy kezelésére. Az étrend megváltoztatása előtt mindig kérdezze meg orvosát, az alvási szokások megváltoztatása, a kiegészítők szedése vagy az új fitnesz rutin megkezdése előtt.

Emma Leyton

Emma Leyton terjeszti az egészséges életmódot a Fitbit Group Health számára. Az egészséggel és a wellness -rel kapcsolatos összes szerető, Emma szenvedélye a munkahelyi egészség és a jólét iránt, és hogy ez hogyan befolyásolja a népek életét. Megtalálhatja, hogy bárhol gyalog ingázza, San Francisco dombjait futtathatja, a kemencében pörkölve a Brüsszel -csírákat, és keverve a smoothies -t a Vitamix -ban.

Leave a Reply

Your email address will not be published.