frissítésével 2017. július 22 -én – ez a verseny akadály nélkül indult. A Facebook beszámolói azt mutatják, LOSC Lille Mez hogy a regionális városi hatóságok nemcsak nem nyomtak meg olyan típusú díjakat, amelyekben még a jelenlévők is voltak, és ezt a fényképet is felvetették.

Ez egy lenyűgöző helyzet a tartományban, amely szerint a BJJ versenyek jelenleg jogellenesek, valamint a torontói hatóságok, amelyek nem értenek egyet, és nem felelnek meg ennek a pozíciónak.

Amint azt az alábbiakban tárgyaljuk, kivéve, ha a 83. szakasz nem szerepel újra az ügyek tisztításához, vagy az igazságszolgáltatás kötelező érvényű, hogy a büntető törvénykönyv alkalmazását a versenyek küzdő versenyeiben törvényesen szürkés maradjon.

_____________________________________________

A brazil Jiu Jitsu versenyt 2017. július 22 -én rendezik.

A NextGen BJJ Toronto Invitational úgy van elrendezve, hogy a tartományi Capitoliumban helyezze el a helyet. Általában ez figyelemre méltó lenne, mindazonáltal a tartomány nemrégiben azt Brighton & Hove Albion FC Mez a környezetet vette át, hogy a sport jogellenes „díjfertőzés” a büntető törvénykönyv 83. szakasza által meghatározott keret keretében.

A tartománynak még nem engedélyezte a tartományi sportszervezetet a BJJ felügyeletére, valamint arra a környezetre, hogy addig, amíg ez a változás, a sport jogellenes a hatóságokkal, a következőképpen megjegyezve:

A kormány beállítása, amelyet a büntető törvénykönyv 83. szakasza alkalmazhat a küzdő versenyekre, törvényesen nem tesztelték. Lehet, hogy igaza van. Lehet, hogy tévednek. Kivéve, ha az igazságszolgáltatás nem értékeli az ügyet bírósági értékeléssel vagy büntetőeljárással, a jogszabályok nem tisztázottak.

Erős nézeteltérés azonban kilép, hogy a tartomány túllépi a határaikat azáltal, hogy megpróbálja alkalmazni a bűncselekményt a küzdelemben. Mint korábban megjegyeztük, a 83. szakasz jelenlegi verzióját alkotó szenátor kijelentette, hogy amikor a költségeket megvitatták, nem volt arra, hogy a Hansard átirataiban szereplő tompa csere megfeleljen a tompa cseréjével.

Kyle Seeback Brampton West, ON

Köszönöm, Mr. elnök.

Runciman szenátor, van egy e-mailem egy úriembertől, aki az Ontario-i küzdő szövetségből lovagol. Természetesen nem is tudatában voltam, hogy Ontario-ban küzdő szövetség volt, amíg meg nem kaptam az e-mailt, bár én is megkérdezem tőled és Pacetti úrral is. Úgy tűnik, hogy hisz, vagy van némi útmutatása, hogy a jogszabályok módosításai óta az ősz most nem jogi státusba kerül.

A rendeletek értékelése azt mutatja, hogy ha korábban legális volt, akkor továbbra is törvényes lesz; Ha ez korábban jogellenes volt, akkor lehet, hogy még nem illegális, bár Vissel Kobe Mez a kezdetben jogellenes volt. Nem látom pontosan, hogy ez a rendeletek hogyan befolyásolnák a küzdelmet, valamint az Ontario -i küzdelem szövetségét.

15:45

Ontario (ezer sziget, valamint Rideau -tavak), CPC

Bob Runciman szenátor

Nem, én sem értem. Ez a kérdés, nem különösebben a küzdelemmel, a meghallgatások során felmerült. Nincs olyan érthető sport, amely nem használ ököllel, kezével vagy lábával. Beszéltek a konkrét sportok elnevezéséről. Ez problémákat okozhat, ha az elkövetkező években új hibrid sportok jelentkeznek.

Úgy gondolom, hogy a félelmeit el lehet enyhíteni, valamint azt, hogy a jogszabályok ezen módosítása alapján kockázatmentes lesz.

15:45

Kyle Seeback Brampton West, ON

15:45

Massimo Pacetti Saint-Léonard-Saint-Michel, QC

Nem ügyvédként az a véleményem, hogy csak valamit adunk hozzá; Nem töröljük. A költség csak a „lábakat” adja a büntető törvénykönyvhez, tehát nem látom, mi lenne a probléma.

_______________________________________________

Figyelemre méltó, hogy ezek a válaszok közvetlenül reagálnak az Ontario -politikusok aggodalmaira, ezért sajnálatos lenne, ha a bíróságok felkészülnek a büntető törvénykönyv kibővítésére a törvényhozó szándékain túl. Runciman szenátor olyan messzire ment, hogy telefonhívást hívjon fel.

Bármely típusú rendezvényen folyamatban van a legális baromfi játék.

Noha nem tudok senkit motiválni a törvény megsértésére, az ajánlatom nyitva marad, és ha bárki Ontario -ban (vagy Quebec -ben, egy újabb joghatóság, amely a 83. sz. S. 83 -as eseményeket arra törekszik, hogy büntetőjogi eseményeket töltsön be, ha megkérdezem, hogy dolgozzon, munkája, ha megkérdezem, hogy dolgozzon, dolgozzak, ha munkába állnak. a regionális ügyvéddel teljesen díjmentesen, hogy segítse a jogi táj navigálását.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

A BJJ verseny után az Ontario megduplázódik az „illegális” Battle Sports 2017. július 31 -én, 5 hozzászólással
Quebec az amatőr BJJ eseményeket jogellenesnek nyilvánítja a 2017. évi büntető kódex alatt, 8 megjegyzéssel
Ontario az amatőr BJJ kriminalizálására, valamint a 2017. július 1 -jétől 2017. július 1 -jétől való küzdelemre késztette, 6 megjegyzéssel

Leave a Reply

Your email address will not be published.