Helló! Mi újság?

Tegnap este vacsora után egy kicsit máglya mentem, mivel ezt csinálod itt. Nagyon későn voltunk egy intézmény estén, de nem vagyok intézményben, így jó.
Legújabb videóim

19 antitestvizsgálat
Vettem a COVID19 antitest tesztet. Pontosan itt van, hogyan ment ez, valamint az eredmények!

További videók

0 másodperc 5 perc, 19 másodperc

Következö
American Dirt Book Review
12:07

Élő
00:00
08:21
05:19

Ma reggel elindultam egy egyszerű 6 milerre. Ahogy a zeném nélkül akartam kilépni az ajtón, úgy döntöttem, hogy megragadom az iPod -ot, és meghallgatom a Metronome „Song” -ot. Egy 30 perces blokkot, 180 ütésenként percenként tettem a „dalok egyikét”. Szóval, megfordultam, Boca Juniors Mez és hallgattam a futásom első 30 percében a ritmust. Integrálja a ritmust, valamint a lapos floridai hurkot, valamint 6 mérföldet futtam 8: 37 -es ütemben. Ez nagyszerű nekem!

Steve edző azt akarja, hogy dolgozzak a típusomon (ez szörnyű) és a Cadence -n is – ez az egyik hatalmas célom az idei évre. Tehát ma volt az első nap, amikor a lábforgalomra RB Leipzig Mez összpontosítottak a ‘Nome -val.

Ahogy nagyszerűen sétáltam egy biciklire, feljöttem mellettem, és gratulált a hajamra. Egy elsősorban egy mexikói térségben nőttem fel a „Pelirroja” -ra vonatkozó megjegyzésekhez – az élelmiszerboltokban az emberek, akiket kipróbáltak, és megérintik a fejem szerencsét! (Nyilvánvalóan manó vagyok.)

De Bologna FC 1909 Mez csak mellettem lovagolt, és elmondta nekem az anyjáról, akinek vörös haja volt, és aztán azt mondta: „Csak azt akartam mondani, hogy szeretem a hajad, nem vagyok meleg vagy bármi más …” <- ez úgy ütött, mint furcsa. Én online a SoCal-ban, valamint egy olyan időben, valamint olyan helyen nőttem fel, ahol a meleg lét teljes kérdés. Akárhogy is, azt hittem, hogy véletlenszerű, hogy ezt még kijelentette. Egyetlen vallomásom csütörtök: Azt hiszem, nagyon sok voltam, mint a mézes boo-boo, amikor gyerek voltam. Ne ítélje meg. Pelo Roja -nak nehéz volt. Post Run Sétáltam Dunkin -ba jeges kávé akcióért. Kérdés: Milyen voltál gyerekként? Hangos voltam, és sokat beszéltem Még mindig vagyok… Küldje el nekem a munkafüzetet Megment A megosztás törődés! Részvény Csipog Csap Részvény Posta Részvény Folytassa ezekkel: Pontosan hogyan lehet megakadályozni a futó sérüléseket a Run Experience edzőjével, Nate Helming -rel Pontosan hogyan lehet megakadályozni a futó sérüléseket a Run Experience edzőjével, Nate Helming -rel Ma Nate edzőt kérdezem a futási élményből, mi a legfontosabb trükkös mágikus tabletta, hogy megakadályozzuk a sérülést a legjobb ünnepi futási lejátszási lista a legjobb ünnepi futási lejátszási lista Karácsonyi futó lejátszási lista. Több mint 40 ünnepi dallam a futáshoz vagy az edzés lejátszási listájához. Szórakozás és gyors dallamok a holi számára Futás kihívás-futásfogadás, valamint verem a Miles Station Podcaston Futás kihívás-futásfogadás, valamint verem a Miles Station Podcaston A Stack a Miles -en egy 30 napos futó BET kihívás! Új ebben az évben - pontosan hogyan lehet elszámoltatható maradni, és inspirálta az R -vel való futást Célok, hogy segítsenek sokkal jobban futtatni - rakhat a mérföldek nehézségi napján Célok, hogy segítsenek sokkal jobban futtatni - rakhat a mérföldek nehézségi napján Ingyenes 30 napos futási nehézségi nap 1. Pontosan hogyan állítsa be a futási célt. Hazlás a mérföldeken, nehézségek: 2021 november véletlenpy új év a futásból Eat Repeat! Boldog új évet a futásból Eat Repeat! boldog új évet!! Visszatérek egy lil szabadidőből, és 2022 -re szeretnék küldeni neked a legfinomabb vágyakat Velünk ér véget - Audio Book Review Velünk ér véget - Audio Book Review Colleen Hoover Audio Book Review velünk ér véget. Gyors YouTube -könyv -értékelés, valamint javaslatok a futók számára ⚡ Shareaholic által -

Leave a Reply

Your email address will not be published.