Christian Duque

Attól a pillanattól kezdve, amikor Brandon Curry megnyerte a 2019. évi olimpia urat, a filmkritikusok bullseye -t tettek rajta. Néhányan butthurtok, mert Shawn Rhoden nem tudott versenyezni (annak ellenére, hogy soha nem gyökerezik Shawn -ra), mások butthurt voltak, mert Phil Heath nem jött vissza, mások butthurtok voltak Nem tért vissza. Néhányan butthurt, mert Big Ramy nem tette meg az idei Arnoldot, kihagyta Tampát, és mivel nem kapott különleges meghívót (amit egyáltalán nem érdemelte meg).

Azok, akik a fenti okok egyikében nem voltak, csak a butthurt, mert az idejük már régen telt el, és egy idézetben, hogy relevánsak maradjanak, élesek és bölcsnek tűnjenek, pontoznak arról, hogy miként alkalmazzák. Ahogy a régi kijelentés megy, „a nosztalgia egy olyan fájl, amely eltávolítja a durva széleket a régi jó időkből”. Az emberek sokkal jobban szakadtak a 90 -es években? Biztos. De akkor is, amikor a GH/SLIN/WTF emésztőrendszerek valóban megmutatkoztak, amikor az emberek elvesztették a nyakukat, és amikor a 300 fontot a norma volt. A 90 -es évek nagyszerűek voltak, de ők sem a testépítés aranykora. A 2019. évi Mr. Olimpia Mr. Top 5 -ben senki sem tűnt úgy, mintha terhes lennének, tehát ez teljesen meg kell ünnepelni (amelyet még bárhol is dokumentálni kell).

A lényeg egyszerű. Brandon Curry Mr. Olimpia. Ő a legnagyobb testépítő a Föld bolygón. Ha szereti a testépítést, és megérti a sport működését, akkor tudja, hogy aki a címet nyeri, a legjobb. Ennek véget kell vetnie annak a beszédnek, hogy nyernie kell -e vagy sem, vagy ha ő a legjobb.

A 2019. évi rendezvényhez vezetve Brandon a Mr.olympia részét vette át. Átutazta a világot, sok emberrel elégedett, és valóban növekedett a sportban. Családi ember, társai tiszteletben tartják, és nagyon keményen dolgozott, hogy ott legyen, ahol ma van. Interjút készítettem vele az idei nagy győzelme után, Las Vegasban, NV, és meg tudtam mondani, mennyit fektetett be ebbe a győzelembe. Teljes áldással és támogatással elhagyta családja oldalát, és az összes módszert Kuvaitba utazta, ahol fáradhatatlanul dolgozott a legjobb cél felé. Tudjuk azt Tigres UANL Mez is, hogy Brandon története nem volt a legjobb. Amit erről jelezek, az az, hogy ellentétben valakivel, mint Phil Heath, Brandonnak keményen kellett küzdenie, hogy megszerezze a prokardját, és nem kezdte meg a profi foglalkozását nagy győzelmekkel. Valójában azt állítanám, hogy abszolút megfordította az oldalt a Labdarúgás Mez profi megszállásakor, amikor az oxigén tornaterembe ment. Ott volt, hogy segítségükkel és kemény munkájával mindent meg tudott fordítani. Ez teszi Brandont valódi kékgalléros típusúvá, egy igazi munkaval, egy olyan személyt, aki megcáfolta az esélyeket, megcáfolta az általa megbeszélt kártyákat, és teljesen megváltoztatta karrierjét. Ez egy hatalmas oka annak is, hogy Brandon tiszteletben tartja a testépítő rajongók millióit. Ez az is, amit sok kiadványban nem fog elolvasni – sem azért, mert nem tudják, vagy csak nem törődnek vele, hogy ezt a tiszteletet adják neki.

Brandon Curry rutin pózol | Olimpia úr 2019 döntője

A korábbi bajnokok és a médiabólusok fejeknek mindig lesz valami mondani – függetlenül attól, hogy híres -e vagy sem, akár ésszerű, akár nem, csak nem tudnak csendben maradni. Mondni kell valamit, és általában szeretnék ellentmondásos dolgokat mondani, mert figyelmet akarnak. A játékuk semmi új, sem a megközelítésük.

Az egyetlen dolog, amire vágyom, hogy Brandon megtegye, az a feltétlenül elhanyagolja ezeket a kritikusokat. Rendkívül valós módon akadályozzák magukat. Általában sokkal több, mint a kihívások, mint egy nagy bajnok útján, amely megpróbálja a sportot növelni. Ahelyett, hogy időt szánna arra, hogy egy korábbi bajnok vagy egy média beszélgetési feje felé tartson, Brandon DM-t is megteheti, ha megtanulja, hogyan kell járni egy közel halálos ütközés után. Lehet, hogy a rákos túlélők és a háborús veteránok számára komponálhat. Ahelyett, hogy buta vita show -kat folytatna, vagy vitatkozna azzal, hogy egy évtizedes emberek a mai naptól kezdve legyőzhetik -e az embereket, Brandon gyermekkórházba megyhet, részt vehet az ellátásokban, vagy segíthet a hajléktalanok táplálásában. Millió különféle jótékonysági dolgot tehet, amit megtehetne, ami 1 000 000x jobb lenne, mint az idő pazarolása az emberekkel, akik szándéktalan vitában szándékoznak rá.

Amellett, hogy jótékonysági erőfeszítésekkel növeli a sportot, Brandon a világ legnagyobb testépítője, tehát valóban rendelkezésre kell állnia, hogy pénzt keressen, növelje a közönséget, és pozitív fényben reklámozza a sportot. Ha a bajnoknak el kell pazarolni az idejét a gyűlölőkkel, még azoknak is, akiket elértek, és akiket még tisztelhet, akkor ez értékes időt vesz igénybe a rendkívül kritikus munkától, amelyet meg kell tennie.

Mindent, amit ebben a cikkben komponálok, DM -t kaphattam Brandonnak, de azt is komponálom, hogy nagyon reméltem, hogy azok, akik a Champ -en felvételt és snipy -t készítenek, talán valami másról beszélnek. MindannyiunkTudja meg, hogy egy ilyen jogalap megfogalmazása megegyezik egy halott telefonba való beszélgetésre, de még mindig érdemes kipróbálni. Sokkal fontosabb, hogy remélem, hogy Brandon látni fogja ezt a bejegyzést, és teljesen figyelmen kívül hagyja a gyűlölőket és a trollokat – függetlenül attól, hogy milyen szintű eredményük lehet. Úgy gondolom, hogy az ő részéről tiszteletben tartják a tiszteletet, és talán ezért reagál bizonyos típusú kritikusokra, de tőlük Angol labdarúgó-válogatott Mez való valódi tisztelet. Jobban tudnia kell, mint hogy a világ első számú testépítőjét elpazarolják. Úgy alkalmazta, hogy a múltbeli olimpias úr megharapta a nyelvüket, és nem próbálta értékelni az uralkodást Olimpias uralmának uralkodásában, főleg nem olyan rendszert, amely még egy hónapos.

Különben is, talán ez egy elkülönített példány – vagy talán nem. Azt hiszem, csak az idő fogja megmondani.

Remélem, hogy örömmel olvasta el ezt a cikket, itt, a Iron magazinban. Várom, hogy elolvassa a megjegyzéseit. Kérjük, ne felejtse el használni az IML15 diszkontráta kódot, hogy 15% -ot takarítson meg az Ironmaglabs.com webhelyen – ideértve az új CBD Gummies -t is !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.