egyik napról a másikra, Gregg Clifton sportjogszabály -ügyvédje, aki a Jackson Lewis Club Tijuana Mez sportjogszabályozási módszerét vezeti, a következőket osztotta meg:

Az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériumának-Antitrust Divíziójának levél kézhezvétele után, Boca Juniors Mez Kameruni labdarúgó-válogatott Mez amely aggodalmát fejezte ki az NCAA várható szavazása miatt, az NCAA elnöke, Mark Emmert „határozottan ajánlotta” tagságát, hogy az NCAA szavazása jelenleg hétfőn rendezve a nevet, a képet, a képet, a képet. A kollégiumi hallgatói sportolók hasonlóságának (nulla) jogai késleltethetők.

A nagyon várt NIL NCAA jogalkotási szavazás, amely várhatóan sikeres lesz, és felhatalmazza a hallgatók-sportolókat, hogy részesüljenek a nevük, a kép, valamint a hasonlóságok, valamint a 2021-22-es intézményi év kezdetével összehangolt hasonlóságokból. Jelentős vita, valamint a 2020 -as számban a mérlegelés tárgya.

Úgy tűnik, hogy az NCAA elnökének, Emmertnek küldött levél aggodalmát fejezte ki az NCAA politikájával kapcsolatban, amely a kollégiumi sportoló transzferekre, valamint a nulla szabályokra vonatkozik. Az Igazságügyi Minisztérium tájékoztatta az NCAA -t, hogy nyomon követi az NCAA folyamatos erőfeszítéseit az értékelésre, valamint felülvizsgálta mindkét területen zajló politikákat. Várható, hogy Emmert elnök javasolt szavazási késleltetését az NCAA tagság támogatja, valamint az NCAA vezetése, valamint az Igazságügyi Minisztérium közötti párbeszéd, valamint a közeljövőben kezdődik.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published.