dokumentált gyorsabb extrém súlycsökkentési veszélyek, amint azt korábban tárgyaltuk, a gyors extrém súlycsökkentési módszerek a csata sportának elsősorban nem szabályozott részét képezik. Ezek a módszerek magukban foglalják a velejáró veszélyeket. A mai napig a megadás, valamint a tartományi atlétikai bizottságok elsősorban anyagi jellegűek voltak, hogy szemmel nézzük ezt a kérdést, kevés szabályozott küszöböt, amely ezeket a gyakorlatokat foglalkoztatja.

A közelmúltban a Topmmanews két példát dokumentált az ezen gyakorlatok által kiváltott károkról. Június 16 -án arról számoltak be

„Remélhetőleg Jordan Murray sokkal jobban érzi magát. Jordannek sürgősségi műtéti kezelést kellett végeznie az epehólyagján. Íme, amit el kellett mondania … „Az összes súlycsökkentésem végül annyira elkapott, mint én A súlyvágástól, őrült!

Ezen a héten a TopmManews még egy katasztrófa közelében jelentkezik, a következők Japán labdarúgó-válogatott Mez szerint:

„Ijesztő előfordulás a Jer Kornelsen vágásának a BFL -harcához. Íme, amit el kellett mondania … „Tehát elmentem, és abbahagytam a lélegzetet a szaunában, és megpróbáltam súlyozni. Feltételezem, hogy egy ideig CPR -t csináltak rám, és én is a kórházba jöttem. Komolyan dühös, és szörnyűnek éreztem magam. Elnézést a csapatomnak, a Battlefieldnek, valamint elsősorban az ellenfelemnek! ”

Ha ezek a módszerek folytatódnak, akkor egy katasztrófa vár az MMA -ban, valamint amikor az utóhatások egyenesen a kérdéses esemény felügyelő atlétikai kompenzációjának lábánál lesznek. Az atlétikai bizottságok az első, valamint a sportolók biztonsága érdekében legelső, mind pedig a legfontosabb Leeds United Mez léteznek. Amikor egy olyan módszer megállapítja, amely egyértelműen veszélyezteti a sport résztvevőit, az atlétikai bizottságok a gondatlanság birodalmába kerülnek, ha abbahagyják a helyzet kezelését. Remélhetőleg a jutalékok készen állnak arra, hogy tudomásul vegyék, és ne feledje, hogy a súlyosztályok léteznek a harcosok biztosítása érdekében, nem pedig olyan módszereket, amelyek veszélyeztetik az egészségüket és a wellnessüket, valamint a jólétüket.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

BC Atlétikai kompenzációs dokumentumok veszélyei, valamint a 2018. sz.
A harcos felfüggesztette a szélsőséges gyors súlyt vágva, 2022. sz.
Az UFC Performance Institute megjegyzi, hogy „jelentős kockázatú” súlycsökkentések Atletico Madrid Mez fordulnak elő 2020. október 29 -én.

Leave a Reply

Your email address will not be published.