Hello! Ma reggel futottam a Long Beach Half Maratont! És követtem a chicagói maratont és néhány más versenyt, amelyeket láttam az Instagram -on. Hadd tudd meg, hogy csináltad!

Jelentés a futáson vagy versenyen a @RuneAtReat Instagram -on (a 10.9.17 -es napi futtatásomban), vagy ossza meg egy linket az alábbi megjegyzésekben.
A legújabb videóim

A podcast összefoglalja augusztus 6 -tól
És itt van egy új videó, amelynek gyors áttekintése 3 podcastról, amelyeket tegnap hallgattam.
A podcastok visszaszorították:

A drámaklub – 2018. április epizód Monica Lewinsky -ről és 2018. július epizódról Conan O’Brienről és a York Fergie hercegnőről. Érdekes cucc!

A reggeli pirítós podcast – a mai epizód a forró témákról, beleértve az E -t! Hírek bejelentése, hogy a show -t teljesen lemondják (a Times -t az utóbbi időben kissé váltották fel, de most vége).

Juicy Scoop Heather McDonald -val – Interjú Sandy kapitányával a Földközi Paris Saint-Germain Mez -tenger fedélzetéből

További videók

0 másodperc 7 perc, 26 másodperc

Következö
Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
06:05

Élő
00:00
08:21
07:26

13.1 Megjegyzések a Long Beach félmaratonról:

1. Mielőtt elmentem a Race Expo-ra, elkészítettem egy mini-étkezési prep-t. Nos, ha egy hatalmas tétel salsa csirke River Plate Mez „mini étkezés előkészítőnek” számít.

2. Tegnap felütöttem a kiállítást. Ez volt a legszebb nap! Nem volt szükségem semmilyen futóműre vagy üzemanyagra, így elég gyorsan be- és kimentem.

3. Hazafelé a Trader Joe-t a szénhidrát-betöltési alapvető anyagokért csaptam fel. (És néhány nem alapvető fontosságú, mint például a Rose és a Pumpkin O’s gabona.)

4. Amikor hazaértem, rájöttem, hogy Vegas kopogtatott a kukába !! Megtalálta a csomagot a csirkéből! Bukkant.

5. Az esti étkezést felkészültem a futásra … és ezzel azt sugallom, hogy több ételt eszem a futáshoz.

6. Ezután beállítottam a riasztást a fényes és a korán! És fényesen felébredtem, és korábban, mint a riasztásom is beállított!

Megcsináltam a tipikus verseny előtti cuccokat … jeges kávé / szikra / gabonafélék / mellékhelyiség / napvédő / önportrék…

7. Meglepő módon a versenyre való eljutás könnyű volt! Nem tudom, hogy kevesebb ember vezette -e az LB maratont / félmaratont ebben az évben, vagy ha az általam megtett út sokkal jobb volt, mint korábban, de általában sok forgalom van, és nehéz megtalálni a parkolási verseny reggelét. Ma reggel nagyon könnyű volt.

Megütöttem a fürdőszobákat, és kb. 15 perc alatt megkaptam a kezdővonalat.

8. Az LB verseny lapos a fejemben. Mindig azt gondolom, hogy a tengerparton való futás azt jelenti, hogy nagyon lapos. Képzem a kerékpáros / gyalogos utakat a Long Beach és a Santa Monica és a Huntington Beach mentén – ezek mind nagyon lapos ösvények, amelyek mérföldre haladnak (és imádom)!

De vannak hegyek ezen a kurzuson. Van néhány felüljáró az elején, és van néhány fordulat is.

TIPP: Legyen éber, miközben éles fordulatokon vagy szeles utakon fut, és egyes esetekben más futók megpróbálják futtatni az érintőket, és nem látnak, és nem látnak, vagy nem ütköznek benned.

9. Jó és borús volt sok verseny számára. Valaki azt mondta, hogy kissé párás, de nem vettem észre.

10. Van egy fánklyuk megállítása a mérföld körül. A mérföld körül. Soha nem állok meg itt, mert általában megpróbálok bejutni a zónába ezen a ponton. Ja, és amikor egy teljes maratont futok, általában öt mérföldönként üzemanyagot csinálok, így általában már megeszem a szükséges üzemanyagot.

TIPP: Általában a Margarita lövöldözős blokkokat csinálom az 5. és a 10. mérföld mérföldön, és a Clif Mocha Gel-t a 15. mérföldön, majd eldöntem, mikor akarok megtenni a 18-20 mérföldes mérföldet … ez attól függ, hogy érzem magam.

11. Ma nem éreztem magam jól. Nem feltétlenül éreztem magam rosszul … csak lassan és nehéznek éreztem magam. És úgy éreztem, hogy lélegzetelállítóan éreztem magam – mint a formában, és mint általában úgy érzem, hogy felfelé sétálok. Ez lehet néhány különböző dologból …

Lehetséges okok, amelyek miatt a versenyen lélegzetet éreztem:

a.) Nem vagyok formában.

b.) A formában vagyok, de fáradt voltam.

c.) Egy idegen elrabolt engem, és tegnap este ellopta az egyik tüdőmet, miközben aludtam.

d.) Átgondolom a dolgokat, és ez mind a képzeletemben van.

e.) Túl gyorsan mentem a jelenlegi fitnesz szintjemhez.

f.) Senkit sem érdekel, hagyja abba a listákat.

sz.) Alvó sétáló vagyok … de sétálok a helyi likőrboltba, és alvás közben vásárolok egy csomag Dán labdarúgó-válogatott Mez cigarettát.

h.) Újra össze kell szereznem a lic-t

i.) Kimerültem, vagy nem gyógyultam az utolsó futamból.

12. Futtasson és kész!

1:45: 41 és 8:04 ütemben fejeztem be. (Nem hivatalos – a hivatalos időket ma este a weboldalonként adják ki.)

13. A verseny után elmentem a tengerparti városok Challenge Booth -on, és megkaptam a különleges érmet.

Kap egy extra divatos érmet (ez egyaránt extra és divatos) a strandvárosi versenyek mindhárom futtatásához. Ide tartozik: a Surf City Marathon és a Half / Orange County Marathon és a Half / Long Beach Marathon és a Half. Megteheti a teljes vagy a félmaratont – csak mind a három egymás után meg kell tennie.

(A Surf City a Huntington Beach -ben található, és Orange County fut a Newport Beach -en.)

Ez egy hatalmas tengeri csillagérmet, amely úgy nyílik meg, mint egy medált!

.1… aztán az egyetlen futó fülkébe indultam. Az Sole Runners csapata Steve edzője – aki új és tapasztalt futókat edzettÉvek óta a Long Beach Marathon és a La Maratont. De még ennél is fontosabb – Steve és az összes SR nagyon kedves és szórakoztató.

A legszebb és a második sokan kifogynak mindegyikükből! Szeretem őt. (Az első sok móka Steve.)

És azt hiszem, Leann a legédesebb az egész csoportból. Megszervezte a futás utáni sátrat, és annyira félelmetes étel- és ital- és ital-lehetőség volt. Kinda győzelmi köröm!

Most, hogy elkészült a Long Beach, elkezdenek edzni a La Marathon számára. Ha a környéken tartózkodik, és futó csoportot szeretne – nézd meg őket itt – egyetlen futó maratoni és félmaratoni edzés.

Most elmondod, mire készülsz! Holnap közzéteszem egy futási jelentést az Instagram -on, ahol megoszthatod a győzelmeidet és a győzelem körét!

Kérdés: Mi volt a hétvége legjobb része? Versenyeztél?

Volt egy epikus győzelmi kör (utáni étkezés)?

Küldje el nekem a munkafüzetet

39Save

A megosztás törődés!

39
Csap

Részvény

Csipog

Részvény

Posta

Részvény

Kiválasztja ezeket:

Mit kell enni egy késő félmaratoni verseny előtt

Mit kell enni egy késő félmaratoni verseny előtt

Mit kell enni a délutáni félmaratoni rock n roll las vegas előtt. Hogyan lehet üzemanyagot egy félmaraton vagy maraton lat előtt

AFC Half Marathon Race Refap és Photos

AFC Half Marathon Race Refap és Photos

Amerika legszebb városa (San Diego) félmaratoni verseny eredményei és összefoglalása. AFC félmaratoni fotók. Futás

Surf City Half Marathon eredmények eredményei és olvasása

Surf City Half Marathon eredmények eredményei és olvasása

Szörfös városmaraton és félmaratoni eredmények és összefoglaló. Fotók és szórakozás a Huntington Beach -i félmaratoni futásról

OC Half Marathon eredmények és a 13 legfontosabb kiemelés

OC Half Marathon eredmények és a 13 legfontosabb kiemelés

OC maraton és félmaratoni verseny eredményei. Orange County összefoglaló és a 13,1 mérföldes futás legjobb részei. kedvezmények másokra

Irvine félmaratoni verseny összefoglalása

Irvine félmaratoni verseny összefoglalása

Félmaratoni verseny áttekintése és áttekintése. Irvine Half Crazy Half Marathon futópálya és verseny áttekintése és javaslatai

A Lexus csipke a félmaratoni eredményeket és a következő versenyek kedvezménykódját

A Lexus csipke a félmaratoni eredményeket és a következő versenyek kedvezménykódját

A Lexus csipke Irvine Half Marathon 5K eredményeket. Race összefoglaló természetesen a célvonal és a versenypálya Dél -Kaliforniában.

⚡ Shareaholic által

Leave a Reply

Your email address will not be published.