Trump kártyát játssza, és megvitattam a Battle Sports Athletic Compenzation -t, hogy a Sakatchewan -i Weyburnbe érkezik, hogy ha a Saskatchewan városai a városi törvény alapján ellenőrzik az MMA -t, és a városok törvénye szerint, ugyanakkor a Manchester City Mez városokról szóló törvény szerint. Mivel a tartományi jogalkotó nem zavarja meg az utat, akkor az utat eltávolíthatjuk az önkormányzati jutalékok számára.

Nemrég értesítettem arról, hogy a tartomány valójában megzavarja ezt az előrelépést, és eltávolítja azt, hogy véleményük szerint a városi törvény nem biztosítja a Weyburnnek az MMA ellenőrzésének felhatalmazását. Melanie Baumann, a Saskatchewan Parkok Minisztériumának, a Kultúrának és a Sportnak a vezető politikai elemzője a következőképpen határozta meg a tartomány beállítását:

A Weyburn eseményről szóló üzenetküldésről, valamint az Albertából származó központi kompenzáció bevezetésének kamatlábait illetően.

Jogi tanácsadásunk a következők: Sport Club Internacional Mez „Egy ilyen szabályzat átadása, valamint egy ilyen testület létrehozása nem szerepelne a büntető törvénykönyv javasolt módosításaiban, hogy a Szakértői MMA elleni küzdelmet a kódex alapján törvényesvé tegyék. Míg a meglévő rendeletek szerint az önkormányzatok által létrehozott testületek úgy láthatók, hogy „a tartomány jogalkotója hatalma alatt” állapodjanak meg, ezeket az általános hatalom alapján hozták létre, és mint ilyenek nem kerülnek a szakasz megfogalmazásába ”.

Ha a kormány választja az MMA -szakértő engedélyt (függetlenül attól, hogy tartományi vagy önkormányzati), akkor a három önkormányzati törvény új rendeletei vagy módosításai követelmények lennének.

Bauman asszony elemzése az alberta megbízások zavaróinak bizonyulhat, ha hatalmukat megvizsgálták, mivel hatalmuk hasonló jogi alapokból származik, mint amit Weyburn állítólag tenni. Bár, amint azt korábban tárgyaltuk, az Alberta önkormányzati törvény 535. szakasza erős tényező az Albertai önkormányzati kompenzációs hatáskörök támogatásában, valamint hasonló szakaszban nem létezik Saskatchewanban. A lényeg az, hogy a tartományi kormányok a Trump kártyával pontosan hogyan szabályozzák Kanadában a harci sportokat. Saskatchewan játszotta az övét.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

A Saskatchewan városok ellenőrizhetik a vegyes harcművészeteket? 2013. július 19. “Saskatchewan Paris Saint-Germain Mez MMA törvény”
Weyburn városa meghúzza a dugót a szervezett, küzdő sportok bylawaugust 2013. sz. 22 -én.
Fedezze fel, mi történik a nem szankcionált kanadai MMA-val egy közzétett S-209 világban … 2013. szeptember 24. “Amatőr MMA törvény”

Leave a Reply

Your email address will not be published.