A krónikus traumatikus encephalopathia („CTE”) a brutális, degeneratív és gyógyíthatatlan agyi betegség, amely az ismételt fej traumához kapcsolódik. A betegség esetei általában az összes kapcsolattartó sporthoz kapcsolódnak, és a vegyes harcművészetek sem kivétel az ismert esetek folyamatosan növekvő listájával.

Ha harci sport -edző vagy, és sportolója kidolgozza a CTE -t, és bebizonyosodhat, hogy az edzési módszerek szerepet játszanak, vagy jogilag felelősségre vonható lehet? Az elemzés a joghatóságtól a joghatóságig és az egyes tények alapján különbözik, de nincs ok, tekintettel a megfelelő ténymintára, hogy a válasz nem lehet igen.

Az oktatók gondoskodási feladatot tartoznak a sportolóknak. Meg kell fizetniük a megfizethető lépéseket, hogy felkészítsék őket a feladatra, és ne felejtsük el, hogy a nem szükséges kár nem része a képzési folyamatnak.

A potenciális halálon kívül, az agykárosodás és annak krónikus változatai, mint például a CTE, a legnagyobb kár, amellyel felveheti harcosait. Ha edző vagy, és nem ismeri ezt, kezdje meg most. Néhány gyors kutatás megmutatja, hogy a futásteljesítmény kérdése (a találatok száma és a találatoknak kitett évek száma). Íme néhány gyors cikk csak az indítók számára:

A tanulmány kimutatja a futásteljesítményt, amikor az agyi egészségre és a kapcsolattartó sportokra vonatkozik
A CDC úgy találja, hogy a futásteljesítmény a „legnagyobb kockázati tényező” a krónikus traumás encephalopathia kialakulásában
Tanulmány-futásteljesítmény (inkább, mint az agyrázkódások) előrejelzi a hosszú távú agykockázatot a kontakt sportokban
Tanulmány – A futásteljesítmény az agyi trauma egyik legnagyobb szempontja a bokszban
Szubkonfigurális hatások – frekvencia és nagyságrend

Az elvihető egyszerű. Minél kevesebb sláger a feje, amelyet a sportolók vesznek, és minél rövidebb a foglalkozásuk kitettsége, annál jobb. Minden találat számít. Amikor a képzés szándékos ütéssel jár, jobb, ha egy átkozottul jó oka van annak, hogy elkerüljék a gondatlanság elemzését. A legjobb elemzés, amelyet valaha hallottam a fej és a CTE találatairól, az, hogy ez hasonlít a cigarettára és a tüdőrákra. Mindenkinek van száma arról, hogy mennyire lehet a visszatérés pontja előtt. A szám mindenkinek titkos és különbözik. Nem számít, ki vagy kevesebb, jobb.

Vannak Caselaw Holding Sports edzők, akik felelősek a gondatlan oktatásért. Az egyik alapvető példa felvétele Ez a BC eset egy oktatóval volt, Walesi labdarúgó-válogatott Mez aki felelős a sarokhorog gondatlan tanításáért, és ezzel a következő tömör összefoglalót nyújtotta be az ápolás és az ápolás színvonaláról. Az oktató egy harci sportos sportoló tartozik

[21] Sinnott úr elismeri, hogy Ingalls úr gondoskodási Svájci labdarúgó-válogatott Mez feladatot tartozott Parker úrnak. Ennek a feladatnak az volt, hogy megfizethető gondoskodjon arról, hogy Parker úr nem sérül meg Ingels úr oktatásának során. Sinnott úr helyesen megjegyzi, hogy Ingalls úr nem volt „biztosító”, amely garantálja, hogy Parker úr edzés közben nem fog tartani sérülést.

Az agyi sérülés nem kivétel az alapelv alól. Ha a hallgatókat olyan képzésnek teszik ki, amely nem ismeri fel a CTE -nek való valóságát, a jövőben gondatlansági intézkedés lehet.

Ha nem érdekli, hogy hallgassa meg a mentőautó -üldözőt, hallgassa meg a díszített UFC veterán Max Holloway -t, aki a múlt hétvégén az UFC Fight Island 7 -en a múlt hétvégi rekordok kitűnő előadása után a következő bölcs szavakat szolgáltatta, amelyek leírják, miért hagyta el az összes kemény sparringot:

„Mentsd meg itt ideális SL Benfica Mez csirkéket” – mondta Holloway, miután a Kattar feletti döntéssel győzött (H/T Clyde Aidoo, az MMA News). „Te, az emberek csak egy agyat kapnak. Mentsd el. Ti embereknek nem kell ezt megtenniük. Elég sparráltál. Elég edzett. Tudod, hogyan kell ütni valakit. Tudod, hogyan kell csúszni egy ütést. Miért is szükségtelen károkat okozhat a fő játék előtt, tudod? Csak így gondolom. És mindenki, aki folyamatosan azt mondja nekem, hogy edznem kell, nem! Képztem, bébi! … kérlek, biztosítsa, srácok fejét. Ha el kell mondanom egy felfelé és a közreműködést: légy okos. Mutassa ki a kevesebb károk felvételének módját. Régóta szeretnél ebben a játékban lenni. ”

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

A CTE Center igazgatója leírja a betegség linkjét 2016. november 9 -én
Milyen boksz- és MMA CTE/agyrázkódási igénye lehet, mint a 2016. szeptember 13 -i “CTE”
A CDC úgy találja, hogy a futásteljesítmény a „legnagyobb kockázati tényező” a krónikus traumatikus encephalopathyapril 2018. január 9 -i “Biztonsági tanulmányok” kidolgozásában.

Leave a Reply

Your email address will not be published.