, hogy már régóta hittem a gyümölcslevek tisztításában. Ez a félelmetes dolog, és varázslatosan orvosolja mindazt, amit önöket nem tesz, és sovány és örömteli, valamint streaming hajjal és boldogsággal is rendelkezik. Ez a tudomány.

Felismerem azonban, hogy nulla önkezelésem van, és száz százalékkal sokkal éheztem, mint a tipikus ember. Tehát nem igazán mentem rá, mivel nagyon megértettem, hogy nem tudok lefagyni – még egy napig sem.
A legfrissebb videóim

Maratoni edzés 6. nap
Maratoni edzés napja 6. A blog frissítésének futtatása.

További videók

0 másodperc 1 perc, 19 másodperc

Következö
Aztán eltűnt – könyv -áttekintés
04:20

Élő
00:00
08:21
01:19

De az utóbbi időben néhány hasproblémám van (valójában néhány hónapig, amikor igazán hiszek benne), és megbotlottam a Target Suja Juices -en történő eladásra, így Bologna FC 1909 Mez megszereztem őket. A 6 lé közül 4 volt a friss megkezdett tisztításukból, valamint kettő, amelyek hasonlóak voltak, hogy működjenek.

A juice -tisztítás céljából az volt, hogy minimalizáljam a puffasztást. Egy napos tisztítás nem fogja módosítani az életemet, de igazán kíváncsi voltam, hogy ez katasztrófa lenne -e.

1. juice: Reggeli séta és nyújtás után is volt az első környezetbarát lé. Tetszett.

2. juice: 10 -ig éhes voltam. H. Finanszírozás. Ez az üzemanyagleve azonban ízletes volt, és nem gondolta az éhségemet.

3. juice: Hihetetlenül hektikus munkával tartottam magam ebédig, és 13:00 körül mentem erre a 12 alapléra. Igen. Kipróbáltam ezt a gyümölcslevet már korábban, és nem is tetszik. Még megpróbáltam keverni a Stevia -val és a jéggel, bár nem történt meg.

Nem arra késztetem magam, hogy tegyek vagy eszek semmit, amit nem akarok (azt hiszem, mi a kóc, bár ez Amerika és Whatev is), így nem tennék magam, hogy iszom ezt. Ehelyett salátát készítettem.

4. juice: Mint a szerelem, mint a répa gyümölcslé, azonban valamilyen oknál fogva nem tudom enni. Ez a Whole Foods előnyben részesített méregtelenítő juice nagy része.

5. juice: Végül kihagytam az utolsó környezetbarát gyümölcslevet, mivel barlangoltam, valamint egy joghurtot kendermaggal és pirítóssal is. De amit igazán akartam, az volt, hogy valami sós vagy sós. Általában édesség nő vagyok, tehát ez véletlenszerű volt.

6. juice: Ez egy kapcsoló volt, amelyet a boltban kínáltak – egy vegán fehérje ital. A normál ital a mandula álom, amely szintén krémes mandula alapú ital. Ez finom volt! Fantasztikus módszer az éjszaka befejezéséhez.

Összességében: Nem voltam olyan éhes, mint azt hittem, hogy leszek. Nem éheztem, vagy bármi más, de csak enni akartam, mivel szeretek enni. Ez egy kicsit segített a puffadásomnak, de azt hiszem, hogy az ügy böngészése folytatódik (hosszú ideje abbahagyom az ínyet, hittem az étrendemben, tiszta, piszkos evett).

Szeretnék egy -két hetet hihetetlenül tiszta étkezést csinálni méregtelenítésként, bár legközelebb nem tisztíthatnám.

KÉRDÉS: Készítettél már valaha gyümölcslevet vagy méregtelenítést?

Hogy ment?

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Folytassa ezeket a következőket:

A természetes termékek közül a legjobbak, az influencer kedvencei, valamint az egészséges élelmiszer -bingó

A természetes termékek közül a legjobbak, az influencer kedvencei, valamint az egészséges élelmiszer -bingó

Szia! A Natural Products Expo (más néven #expowest a közösségi médiában) ezen a hétvégén volt Labdarúgó-világbajnokságt Mez Anaheim, Kalifornia. Ez egy nagy konferencia

15 Gyors előtti snack ötletek

15 Gyors előtti snack ötletek

Mit kell enni, mielőtt futna, és mikor kell enni. 15 gyors pRe futtatja az új futók snack koncepcióit, valamint egy félmaratoni képzést

Új erős harapások snack a nevelő gazdaságok által

Új erős harapások snack a nevelő gazdaságok által

Próbálom Tottenham Hotspur Mez az új Foster Farms Strong Bites harapnivalókat! Ezek egy új élelmiszer -felfedezés, és én csak úgy történt, hogy azonosítottam őket

Hidratációs nehézségi frissítés

Hidratációs nehézségi frissítés

Ez egy szponzorált beszélgetés, amelyet a Splenda nevében írtam. A vélemények és a szöveg mind az enyém. Szia! Tim az

Mit eszek egy nap alatt – a futók számára

Mit eszek egy nap alatt – a futók számára

Amit egy napi videóban eszem egy futó. Élelmezési napló, amit egyszer reggeliztem, ebédet, vacsorát és snackeket ettem. plusz

A legjobb egészséges Trader Joe’s Pumpkin szezonális ételválasztás

A legjobb egészséges Trader Joe’s Pumpkin szezonális ételválasztás

A legjobb egészséges kereskedő Joes Pumpkin Foods. Vizsgálja meg a TJ -khez hasonló szezonális ételek ezt a kerekét

⚡ Shareaholic által

Leave a Reply

Your email address will not be published.