húzva a legnagyobb doppingellenes történetben, figyelembe véve, hogy az UFC a fedélzetre hozott az Egyesült Államok Doping Anti Doping ügynökségét, bejelentették, hogy az UFC 200 főszereplője, Jon Jones volt. megjelölték a potenciális doppingellenes jogsértés miatt, és elhúzták Daniel Cormierrel való várható visszajátszását.

Az UFC kiadta a következő nyilatkozatot:

Az UFC szervezetet ma este értesítették arról, hogy az Egyesült Államok Doppingellenes Ügynöksége (USADA) tájékoztatta Jon Jones-t egy potenciális doppingellenes politika megsértéséről, amely 2016. június 16-án egy versenyen kívüli mintagyűjteményből származik.

Az USADA, az UFC Kashiwa Reysol Mez doppingellenes politikájának független adminisztrátora kezeli az eredmények kezelését és az eset megfelelő döntését. Flamengo Mez Alapvető fontosságú megjegyezni, hogy az UFC antidoping politikája értelmében van egy teljes tisztességes jogi felülvizsgálati folyamat, amelyet minden sportolónak biztosítania, mielőtt bármilyen szankciót kiszabnának.

Mivel azonban Jones -t a tervek szerint július 9 -én, szombaton, Las Vegasban, Daniel Cormier -rel versenyeznek, nincs elegendő idő a teljes felülvizsgálathoz a tervezett mérkőzés előtt, és ennek eredményeként a harcot eltávolították a harci kártyáról. Ennek eredményeként Brock Lesnar és Mark Hunt közötti háromkerekű nehézsúlyú ütés lesz az UFC 200 fő eseménye.

Az összes korábbi doppingellenes jogsértéssel összhangban a további információk vagy az UFC nyilatkozatok a megfelelő időben kerülnek szállításra, TSG 1899 Hoffenheim Mez amikor a folyamat tovább halad.

A jegy -visszatérítés kérésre rendelkezésre áll az elsődleges vásárlási ponton.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Beszéljünk Brock Lesnarról, doppingról és potenciális jogi FalloutJuly 2016. január 16 -án 8 hozzászólással
Lehet -e Jon Jones beperelni a pénzügyi esés miatt az USADA tesztéből? 2016. július 7 -én
Brock Lesnar 2016. január 15 -én jelölte meg a potenciális doppingot.

Leave a Reply

Your email address will not be published.