A gyors szélsőséges súlycsökkentések sok sérülésért és legalább két halálért felelősek a vegyes harcművészetekben. A BC Atlétikai Bizottság vált a jelenlegi harcos sport -irányító testületré, amely e gyakorlatok veszélyeiről szól.

A BCAC a Fraser -völgyi Egyetemen dolgozott, hogy tudományos tanulmányt készítsen a kiszáradás rövid és hosszú távú egészségügyi hatásainak meghatározására a súlycsökkentési gyakorlathoz kapcsolódóan. A tanulmány feltárta az erő és a kognitív funkciók elvesztését az egyéb versenyképes hátrányok között.

A BCAC kiadta ezt a videót, amely dokumentálja a tanulmány eredményeit, és kiemelte egy helyi harcos példáját, aki a gyors szélsőséges súlycsökkentési gyakorlatok miatt majdnem veseelégtelenségben halt meg. Ezt a rövid videót érdemes megvizsgálni a küzdő sportközösségben részt vevő összes résztvevő számára.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

A BC Atlétikai Bizottság kiadja a TUE és a doppingellenes politikákat; Bans TRT TUE’SMAY 2014. január 15 -én “BC Atlétikai Bizottság”
A BCACMAY 2014. 30., “BC Athletic Commission”, a BCACMAY 30. pontja szerint nem. “BC Atlétikai Bizottság” szerint
Vizsgálat – Az Horvát labdarúgó-válogatott Mez átlagos MMA vadászgép AS Monaco Mez több Cerezo Osaka Mez mint 8% testtömeg -növekedést nyer a súlytól a 2021 -es időfén 28. sz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.