vallomás… amikor főzök, sok véletlenszerű ételt készítek, hogy snack -et, miközben „főzök”. A „főzés” kifejezést lazán használom – mert ezt akkor teszem, amikor PB pirítósot készítek, vagy csak egy salátát dobok. Rossz szokás.

Bevelérés … csak kiszabadítottam a dolgokat az útból, hogy ennivaló legyen. Működik.
A legfrissebb videóim

19 antitestvizsgálat
Vettem a COVID19 antitest tesztet. Így ment, és az eredmények!

További videók

0 másodperc 5 perc, 19 másodperc

Következö
American Dirt Book Review
12:07

Élő
00:00
08:21
05:19

Bevelérés … Nemrég festettem a lakásomat, mert nagyon szüksége volt rá. De most a mozgásra gondolok, így nem akarok semmit feltenni a falakra. Nagyon hibáztatom, hogy most úgy érzem, hogy nyugtalan vagyok. Folyamatosan a fejemben van mérlegelve, és csak azt akarom kitalálni, hogy bárhová is otthon érezzem magam.

Bevelérés … ma reggel e -mailben elvontam a figyelmemet, és csak 8 óra után futtam. Túl meleg ahhoz, hogy bejuthasson ebbe a rutin monikánba!

Bevallás … Ez a csokoládé kiesett a fagyasztóból, amikor tegnap este feltöltöttem a jégtálcát, így ettem. Hálás vagyok, hogy nem volt egy zacskó fagyasztott zöldség …

Oké, 2 leesett. És megragadtam egy harmadik szórakozást.

A vallomás … a futás megfizethetőbb, mint a terápia, de mindkettőmre szükségem van. (Ez a nézet a terapeutam irodájából, amely a jövő héten változik, tehát egy utolsó képet kellett kapnom.)

Bevallomás … a hihetetlenül csodálatos vastag áfonya kenyér, amelyet egy éve figyeltem, a menedzser különleges volt, és néhány nappal ezelőtt végre megkaptam. Az egyik szelet olyan vastag, mint 3 szelet „normál” kenyér. Ennek a vallási része az, hogy azt vártam, hogy olyan édes lesz, mint egy fahéjas tekercs vagy valami, és nem volt -, ezért rátettem a juharszirupot. Biztosan csak francia pirítósot készítettem vele.

Bevelérés … Nem jó, ha Vegas a tiszta ruháimra feküdt, de képet kellett kapnom róla, mielőtt ott rúgtam volna.

Bevelérés … Nemrégiben nem jártam a templomba, de felfedeztem a telefonom Biblia alkalmazását, sok Bibliatanulmányt és programot tartalmaz.

De elmentem ezen a hétvégén, és nagyon szeretem a képet a közlemény elején…. Ez egy szám, és azt mondja: „Get Go”. Bumm.

Bevallás … ezek az egész vágások „chips” úgy vágnak le, mint egy francia sütés, így olyan, mint a krumpli, de a chip ropogása.

Kedvenc francia krumpli a ropogós kívülről, a belső oldalon lágy, de nem égett … tehát kíváncsi voltam ezekre, és megszereztem őket. Nos, szeretem őket. Merítettem őket ketchupba, és olyanok voltak, mint krumpli. Nem egészségesebbek, mint a sült krumpli – még mindig sült burgonya, de jók.

Vallomás … Így nézett ki, amikor tegnap este felálltam a kanapéról. Pattogatott kukoricát evett. Borzad!

Vallomás … fényképeket készítek a WC -kről. (Nem minden alkalommal, de még mindig kissé furcsa, ha képeket készítenek a WC -kről a telefonján, ugye?) A védekezésemben ez a WC egy véletlenszerű lábmasszázs helyén volt, és egy nyuszi volt rajta, amelyről azt gondoltam, hogy nagyon vicces.

Kérdés: Mit kell vallnod?

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Folytassa ezeket a következőket:

Örömmel új évet a Run Eat Repeat!

Örömmel új évet a Run Eat Repeat!

Örülök Spanyol labdarúgó-válogatott Mez az újévnek !! Visszatértem egy lil szabadidőből, és 2022 -re szeretnék küldeni neked a legjobb vágyakat

hétvégi LOSC Lille Mez futás és frissítések étkezése

hétvégi futás és frissítések étkezése

Szia! Mi újság? Gyors áttekintésem van a hétvégi futásról, étkezésről és… ismétlésről. Ó, és én végre felemelemKéső húsvéti konfetti tojásvadászat

Késő húsvéti konfetti tojásvadászat

Futó blog a húsvéti tojásvadászat. Ötletek egy szórakoztató konfetti tojásvadászathoz, nagyon vörös hajú arany retreiverrel és audio -val

Rosszabb, mint egy rémálom

Rosszabb, mint egy rémálom

Tapasztalataim az éjszakai rettegőkkel felnőttként. Futtassa az Eat Repeat Life frissítést és az éjszakai rettegés élményét. Erőforrások

Kérdések a futásról, az ételről, az instagramról és más dolgokról … videó

Kérdések a futásról, az ételről, az instagramról és más dolgokról … Eintracht Frankfurt Mez videó

Íme az összes válasz a kérdéseire az Instagram segítségével futás, étkezés, vörös haj, randevú, keresztképzés és még sok más segítségével!

Futópad zuhanycápa tartály és ebéd dátumok… dátumok?

Futópad zuhanycápa tartály és ebéd dátumok… dátumok?

Szia! Mi újság? Csak bejelentkeztem a kedvenc futásommal és étkezésemmel a hétvégétől! Mire készülsz? Első

⚡ Shareaholic által

Leave a Reply

Your email address will not be published.