Church Church Hittle + Antrim Ihas bejelentette Matt Banker bérlését a sportjogi szakaszában. AZ Alkmaar Mez A céggel töltött új szerepében a bankár a CCHA Sports Law Group tanácsadójaként szolgál. A Banker támogatja a céget az ügyfélmunkával, az NCAA jogsértések ügyeivel, a nulla munkával és a IX. Címmel kapcsolatos munkákkal.

A Banker a Louisville -i Egyetem volt társult atlétikai igazgatója, ahol kilenc évet töltött a felelősségvállalás széles skálájával – sok közelmúltban, nulla tevékenységeikkel. Ezenkívül a férfi foci, a nők lacrosse, a nők evező bíboros Esports és Spirit csapatainak sportminisztrátoraként szolgált, és képviselte a Louisville Egyetemet az ACC férfi labdarúgó -bizottságában, valamint az ACC Constitution & Bylaws Bizottságban.

“Nagyon örülünk, hogy üdvözöljük Matt -t a cégnél” – mondta Kelleigh Irwin Fagan, a CCHA sportjogának és a vállalati szolgáltatások gyakorlati csoportjainak partnere. “Legutóbbi campus tapasztalata és a főiskolai sportok hosszú története jól szolgálja ügyfeleinket.”

A bankár az egész szakmáján LOSC Lille Mez a hallgatók-sportolókkal, az edzőkkel és az adminisztrátorokkal dolgozik, és a CCHA-val végzett munkája Eintracht Frankfurt Mez révén továbbra is kapcsolatba lép ezekkel az egyénekkel.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published.