Ez egy szponzorált közzététel, amelyet a Vagisil nevében írtam. Minden vélemény 100% -ban az enyém.

Szia! Amellett, hogy néhány új dologról beszélek, amelyeket ezen a héten próbálok egyensúlyba hozni az életembe, szintén ajándékozok! Egy szerencsés RER látogató lehetőséget kap arra, hogy megnyerje ezt a gyönyörű lila köpenyt a Vagisil -től!
A legfrissebb videóim

Unorthodox könyv, valamint a Netflix értékelés
A könyv és a Netflix sorozat áttekintése – Unorthodox. Nagyszerű hallgatás – könyv, podcast, valamint a vizuális élvezeti értékelési sorozat.

További videók

0 másodperc 7 perc, 28 másodperc

Következö
Maratoni edzés 5. nap
04:34

Élő
00:00
08:21
07:28

Az ajándékba való belépéshez hagyjon megjegyzést a közzétételhez, és tudassa velem:

Hogyan hozhatja az egyensúlyt az életedbe?

Néhány legfrissebb cikkből megérti, hogy nem vagyok teljesen idegen a nőbeszélgetésig. Nem zavarom, hogy beszéljek róla, mivel annyira fontos, hogy vigyázzunk magunkra! A partnerség előtt azonban megkérdeztem magamtól … Miért használjon egy speciális ruhát a testének különböző részeire?

Itt két fő oka van: (1) PH -mosásuk az egyetlen mosoda a Lactoprebiotictm -rel, valamint (2) klinikailag bebizonyosodott, hogy segíti az egészséges bensőséges pH -t minden időbizalom megőrzésében.

Miután megvizsgáltam, megtanultam:

A 3 nő közül 2 -nél érzékeny bőr van a test intim részeiben; Tehát a piacon lévő sok termék gyorsan irritálhatja őket, vagy használat után égő érzést hagyhat. Ez a pH -mérlegmoska az általános ellenkezőjét teszi. Ez eltávolítja, és úgy érzi, mint bármilyen tipikus testmosás. Nagyon jó szaga is! Hihetetlenül könnyű és friss, valamint a zuhanyozás után állandóan kényelmet nyújt, különösen egy nagyszerű futás után!

Már használok egy speciális érzékeny pH -ruhát, amellyel a kitörések leállítása érdekében foglalkozom, ezért érdemes egy ingyenes pH -terméket használni a test más részein is, hogy egyensúlyt teremtsen az életedben. Amellett, hogy véletlenszerűen fedeztem fel, hogy a legfinomabb haverom naponta használja … esküszik rá! Haboztam, hogy beszéljek erről a mosásról, bár ő motivált engem, mivel hatalmas rajongója.

Ugyanígy óriási rajongója a színes lilanak, és szeretné a köpenyt az ajándékba, bár azt mondtam neki, hogy nem jogosult Sporting CP Mez rá. Sajnálom, kölyök.

Az egyensúlyról beszélve … az utóbbi időben futás után egy turmixot fogyasztom. A hideg, csodálatos smoooooth -ság azonban némi ropogást igényel, hogy sokkal kielégítőbb legyen, ezért kiegyensúlyozom néhány ropogós sózott dióval. Ez a tökéletesség.

Van egy nagy meleg hullám a SOCAL -ban, valamint minden, Kameruni labdarúgó-válogatott Mez amit enni akarok, smoothies, slurpees, valamint görögdinnye. Nagyon sok. Van -e valamilyen típusú, hogy a görögdinnyét a turmixokba helyezi? Nagyszerű koncepció, ha hatalmas, és nem eszik meg mindent, mielőtt rossz lesz (ez nem olyan kérdés, hogy van). Valószínűleg kitalálnom kell, hogyan lehet kiegyensúlyozni a görögdinnye megszállottságomat más egészséges választásokkal, ám most nagyon jól kiegyensúlyozom a többi dolgokat, köszönöm…

Anyukámnak egy görögdinnye vár rám, hogy vágjak, amikor a másnap átmentem, és megpróbáltam rávenni Bailey -t, hogy fényképezzen vele. Nem érezte magát hihetetlenül fotogénnek, és megtagadta a pózolást. Mondtam neki, hogy néhány nap jól érezzük magunkat, és néhány napnak úgy érezzük magunkat, mint egy keksz keksz doboza, bár minden kiegyensúlyoz.

30 napos jóga nehézségi frissítés

Elkezdtem a 30 napos jóga nehézségemet, mivel ki kellett kiegyensúlyoznom az összes futtatást, és megnyugtatnom az életemben néhány szorongást.

Ma van a 9. nap, és eddig minden nap elakadtam! Hihetetlenül elégedett vagyok magamnak!

Tényleg nagyon nagyon jól érzem magam, miután megcsináltam. Fizikailag sokkal jobban érzem magam, és csak sokkal nyugodtabbnak és kevésbé szorongom, miután elvégeztem az ülés után.

(A 30 napos jógát csinálom Adrienne-vel.)

Lila köpeny

Egy szerencsés RER látogató lehetőséget kap arra, hogy megnyerje ezt a gyönyörű lila köpenyt a Vagisil -től!

Az ajándékba való belépéshez hagyjon megjegyzést a közzétételhez, és tudassa velem:

Hogyan Eintracht Frankfurt Mez hozhatja az egyensúlyt az életedbe?

(A verseny 8/20 -án zárul le a PST 8 -kor. A bajnok e -mailben értesíti.)

Küldje el nekem a munkafüzetet

1SAVE

A megosztás törődés!

1
Csap

Részvény

CsipogRészvény

Posta

Részvény

Leave a Reply

Your email address will not be published.