Egy lusta reggel után Tina -ban indultunk a Bűncselekmény harmadik partnerünk – Chandra!

Tina navigált minket a várossal …
A legfrissebb videóim

High Achiever – nagyszerű hallgatási könyv áttekintés
Tiffany Jenkins Book Review magas szintje. A gyógyszerfüggő kettős életének új emlékezetének gyors értékelése. A szerző kijelentkezett.

Könnyű könyvet hallgatni futás, étkezés vagy bármi más, amit az emberek tesznek.

További videók

0 másodperc 6 perc, 12 másodperc

Következö
Maratoni edzés 3. napja
00:51

Élő
00:00
08:21
06:12

És szükségtelenül eksztatikus voltam a hideg városnézés miatt.

Elmentem Harvardba. Úgy értem, városnézésemre mentem Harvardon. De belementem, tehát azt gondolom, hogy bölcsességben nőttem fel. Most Ben nem lesz az egyetlen Ivy League Enterer. (Talán nem jutottam be, mivel az „enterer” szót használtam?)

Oké, nem igazán, de nagyon félelmetes volt sétálni az egyetemen. Nem szó szerint, hűvös volt, mint a hidegben.

Gondoskodtam arról, hogy elhaladjak John Harvard szoborán, hogy dörzsölje a lábát, hogy nagy szerencséje legyen a közelgő teszteimhez.

Mindent használnak, de remélem, hogy a megértési erő még mindig ott van

Massachusettsben vagyok. Nem értem pontosan, hogyan kell ezt betűzni, ha Yokohama F. Marinos Mez nem erre a jelre. Feltételezem, hogy ha Amerikai labdarúgó-válogatott Mez nem tudja megírni azt a meghatározást, amelyben az Ivy League intézmény található, akkor nem szabad a kijelentett iskolába menni?

Kicsit után úgy döntöttünk, hogy egy Crema kávézóba belemerülünk néhány frissítés céljából. Kaptam egy forró teát, és azonosítottam egy olyan élvezetet, amelyet egy ideje megpróbáltam megtalálni. Nemrégiben rájöttem, hogy a szokásos francia macaroonok nem kókuszdió. Nem értettem ezt!

Sajnos ez az égett cukor íz rendkívül karamella volt, és egy harapás után dobtam rá. A legjobb volt.

Ma általában Cambridge élelmiszer -kirándulása, valamint a következő megállónk Tory Row volt. A TR -ből származó Jayne kedves volt elegendő ahhoz, hogy ebédre kezeljen.

13:00 körül érkeztünk oda, és hihetetlenül elfoglalt volt! Ez mindig nagyszerű jel!

Egy sajt tálral kezdtük, amelyben kenyeret, füge lekvárt, Marcona mandulát, sajtot és néhány húsot tartalmaztak, amelyeket nem tudok írni, és inkább nem eszem.

Tina = blogíró akcióban!

Elsődleges entrée -hez vettem a vegetáriánus hamburgert. Kiugrott rám, amint a menüre pillantottam, és egyszerű választás volt.

Tetszett az uborka és a savanyúság hozzáadása a feltöltéshez! Nem kérdeztem, de nem hiszem, hogy ez egy házon belüli Veggie Burger.

Házi gyártású fűszeres ketchup (szeretett), valamint Jalapeno aioli-val tálalva.

A Tory Row krumpli helyett sült burgonyát használ. nekem működik!

A mai napig nem volt semmi más, ezért úgy döntöttünk, hogy egy kicsit sétálunk a Charles folyón.

Nem lógtam ki Tinával, figyelembe véve, hogy január (az RNR AZ -nél), valamint a Chandra, figyelembe véve az egészséges életmódot! Nagyszerű volt csak sétálni és beszélgetni

Szeretem a vízparti utakat – nem érdekel, ha folyó, patak, óceán vagy pudy pisilő – örülök annak, hogy sétálok, és a víz közelében futok <3 Nem vagyok a legnagyobb rajongója ennek a fehér cuccnak a földön. Nem tudom, telefonálok kaliforniai őrültnek. Hosszú idő volt, figyelembe véve, hogy láttam jégen a jégen. Rendkívül hosszú idő. Aztán rájöttünk, hogy a mérőnk elfogy, és pisilnünk kellett, tehát itt az Real Sociedad Mez ideje, hogy visszamegyünk. A bőröm a hidegből csípős volt. Jaj.

Lehet, hogy tisztességes időjárási állapotú haver vagyok, mivel lehet, hogy korlátoznom kell a GOS -ot e kettővel a nyári időre az LBC -ben.

Szerencsére a ma esti események többi része telefonhívás beltéri tevékenységekre

Lásd egy kicsit!

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Folytassa ezeket a következőket:

Utazási Jane értékelés a futók számáraUtazási Jane értékelés a futók számára

Utazási Jane értékelés a futók számára. Kipróbáltam, és megosztom a tippeket! Egyszerűen használható hordozható piszkos táska, amely eldobható. Fürdőszoba

Csomagolás a futáshoz Disney White White & Dine Half Marathon Race Weekend

Csomagolás a futáshoz Disney White White & Dine Half Marathon Race Weekend

Csomagolás a futó Disney fehérborhoz, valamint a Dine Half Marathon Race hétvégére. Amit csomagolok a 13,1 mérföldes verseny futtatásához

Futás a Marco Island Florida 2021 -en

Futás a Marco Island Florida 2021 -en

Hol lehet futni a Marco Island Florida -n. Futási ötletek az utazáshoz, valamint a nyári tengerparti kirándulásokhoz. Florida Run Blog és

10 legfinomabb kép a bostoni maratoni hétvégén 1. nap

10 legfinomabb kép a bostoni maratoni hétvégén 1. nap

Boston Marathon hétvégi összefoglaló. Szórakozás a Boston Marathon Expo -tól, az ételektől, a felszíni vonaltól, a futásból, valamint a szállodából. BAA 5K verseny, valamint találkozni

Las Vegas -i étel, valamint a Paris Hotel képei a Half Marathon Weekend -ről

Las Vegas -i étel, valamint a Paris Hotel képei a Half Marathon Weekend -ről

RNR Las Vegas félmaratoni utazási tippek. Mit kell enni a Paris Casino Hotel képek, valamint a legjobb ételek, valamint a koktélok. gyors TR

Utazási ötletek, valamint a San Francisco -i nyaralás története

Utazási ötletek, valamint a San Francisco -i nyaralás története

Utazási ötletek San Francisco -tól. Utazási vallomások a nyári ünnepemről, valamint az előnyben részesített helyszíneken a San Francisco Californiában

⚡ Shareaholic által

Leave a Reply

Your email address will not be published.