Igazán akartam egy vonat tonhal -sub -t ebédelni az interjúm után. De eltévedtem a Method House -on, és nem akartam felajánlani vele, miután fél órán át körökben vezettem.

Legalább házba mentem, és készítettem egy lazac saláta burkolatot, hogy kipróbáljam és kielégítsem a vágyat!
A legfrissebb videóim

Bájos házastársam a Pysch kórteremben: Memoir – könyv -áttekintés
Bájos házastársam a Pysch kórteremben: Memoir
Írta: Mark Lukach

A 2017. Cerezo Osaka Mez évi legkelendőbb memoár audiokönyv -értékelése.

Nagyszerű hallgatás?
Osztom a hallható könyv gyors értékelését.

Az Amazon -tól:

Egy olyan fiatal házasság, mégis reményteljes emlékezete, amelyet a mentális egészségügyi probléma CF Monterrey Mez újradefiniál, valamint megerősíti a szeretet erejét.

Mark, valamint Giulia együtt élete, mese romantikaként kezdődött. A tizennyolc éves korukba estek, huszonnégy éves korukban házasodtak össze, és hamarosan San Franciscóban kezdték meg álmai életüket. Amikor azonban Giulia huszonhét volt, félelmetes és előre nem látható pszichotikus szünetet tapasztalt, amely majdnem egy hónapig a pszichés osztályon landolt. Valamikor élénk és jól beállított; A következőkben megtévesztő és öngyilkos volt, rábeszélte, hogy kedvelték nem voltak biztonságban.

Kérdés:
Milyen könyvet vagy podcastot hallgat most ??

Mit kell hallgatnom a következő?!

A könyvhez való linkek, valamint az egyéb értékelések a runeatrepeat.com oldalon találhatók

További videók

0 másodperc 5 perc, 31 másodperc

Következö
Hogyan kell elvégezni az alsó test edzést a futók számára a
03:09

Élő
00:00
08:21
05:31

A keverékben: Mayo, öröm, hagyma, véletlenszerű vegetáriánus keverék hal meg

Megeszem az ACF Fiorentina Mez egész doboz tonhal lazacot – ez normális?

Ma elindítom egy új RER szakaszt, melynek neve – Futó vicc

Amikor a futók összejönnek, gyakran beszélünk az előnyben részesített versenyekről, felszerelésekről, PR -ekről, ételekről, valamint a programról – vicces futó történetekről. Minden kedden egy vicces futó történetet, jelet, fotót vagy viccet fogom működni, amelyet Ön megosztott!

Először megyek … (bár ezt a történetet mondtam a kérdést egy monikánuson)

A legviccesebb dolog, ami valaha is történt velem a futás közben, az volt, hogy a legelső héten Marylandben az első hosszú távon voltam abban az új nedves éghajlatban. Egy ponton megsemmisítettem a hüvelyemre (mint mindig, mivel hölgy vagyok), valamint a megfigyelt vért is megtisztítottam!

Mivel tükör nélkül voltam, vagy hozzáfértem egy E. R. -hez. Megállítottam egy ártatlan nőt az utcán. Megkérdeztem, hogy kétségbeesetten sikoltoztam: „Van -e vérem az arcomon?!?!?”

Biztos vagyok benne, hogy félek tőle, és azt hitte, hogy őrült vagyok.

Zavartnak tűnt, ezért megismételtem magam, miközben az orromra mutattam. Elképzeltem egy véres rendetlenséget, amely az arcomon fut.

Biztosította, hogy „rendben vagyok”, és elrohantam a legvalószínűbb, hogy telefonálom a zsarukat, és jelentést teszek egy véres orrú, lazán.

Amikor házat kaptam, láttam egy kicsit szárított vért az orromon, bár ez valójában semmi. Kihúztam, és semmit sem hagytam abba a teljes idegennek. Ha!

Ugyanígy vagyok, mint a vicces futási jelzések a versenyeken!

(forrás)

Ha van egy vicces futó története, aláírás, fénykép vagy vicc, kérjük, küldje el nekem e -mailben a RuneAtRepeat -en a Gmail Dot Com -on. Mondja meg, hogy névtelennek akar lenni, vagy beillesztheti a nevét, valamint a helyet (és blogoljon, ha van ilyen).

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Leave a Reply

Your email address will not be published.