Találtam egy macskát, amely nem az enyém, hanem úgy néz ki, mint Vegas iker a mai teraszunkban !!!

A macskám:
Legújabb videóim

Kedves partnerem a Pysch kórteremben: Memoir – könyv -áttekintés
Kedves partnerem a Pysch Real Madrid Mez kórteremben: Memoir
Írta: Mark Lukach

A 2017. évi legkelendőbb memoár audio könyv -áttekintése.

Jó hallgatás?
Osztom a Hallible oldalon elérhető könyv gyors áttekintését.

Az Amazon -tól:

Egy szívbecsapó, mégis reményteljes emlékezet egy fiatal házasságról, amelyet a mentális betegség újradefiniál, és megerősíti a szeretet erejét.

Mark és Giulia élete együttesen mese romantikaként kezdődött. Tizennyolckor beleszerettek, huszonnégy éves korukban házasodtak össze, és hamarosan San Franciscóban kezdték meg álmai életüket. De amikor Giulia huszonhét volt, félelmetes és váratlan pszichotikus szünetet szenvedett, amely majdnem egy hónapig a pszichés osztályon szállt le. Egy nap élénk és jól beállított; A következőknek téveszmék és öngyilkos volt, meggyőződve Amerikai labdarúgó-válogatott Mez RB Leipzig Mez arról, hogy szeretteinek nem voltak biztonságban.

Kérdés:
Milyen könyvet vagy podcastot hallgat most ??

Mit kell hallgatnom a következő?!

A könyvhez való linkek és egyéb vélemények a RuneatRepeat.com oldalon találhatók

További videók

0 másodperc 5 perc, 31 másodperc

Következö
Face maszk tippek a futáshoz és a kint sétához
07:15

Élő
00:00
08:21
05:31

Nem a macskám:

Ez a másik macska felhívta a figyelmemet, míg Vegas ártatlanul aludt Ben székén. Ez a helyzet valami őrült rossz macskát eredményez a házon belüli kapcsolóhoz, a LOVE Lucy őrült antikumai!

Ben elfelejti otthon a pénztárcáját és a mobiltelefonját, és e -mailt küldött nekem, hogy ebéd közben vigyem őket. A Bone Fish Grillbe kerültünk, egy olyan helyen, ahol egy ideje kipróbálni akartam!

Ma itt komolyan kiemelkedő !!! szeretem. Kint ültünk, amíg az ételünket hamarosan el nem fújtuk, és úgy döntöttünk, hogy mozogunk.

Ben kapott némi kagylót, hogy elinduljon, és elloptam egy harapást. Jó volt, de ez nem a leves időjárása

A vállára néző kilátás is gyönyörű volt. A lengyelek elvonják a figyelmét, de ez egy tiszta nap, és egyenesen a hegyekig láthatja.

Megrendeltem a Mahi Mahi Cajun stílusát. Vagy rizzsel vagy krumplival érkezik (ők is barna rizs!), De Ben sürgette, hogy szerezzem meg az édesburgonya krumplit, és egyetértettem abban a feltétellel, hogy ő a legtöbbjük. Megtartotta az alku végét, és élveznem kellett néhányat anélkül, hogy túlzásba hoznám

Miután visszavittem a munkába, elmentem a Walmartba, hogy visszaküldjem a kamerát, amelyet anyámnak kaptam karácsonyra (ő kapott még egy, akit inkább). Nem volt nyitva, fel nem használt, de nem vették vissza. Azt mondták, hogy túlléptem a digitális kamerák 15 napos visszatérési korlátját. Ez igaz, de felajánlottam, hogy vegye be az eladási árat, vagy bármit, amit megtehetnek, hogy velem dolgozzanak, és megtagadták. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, elmagyaráztam a helyzetemet, és felajánlottam, hogy vegye vissza a kedvezményes összeget a kamerára, de ők sem tudtak segíteni. Mondanom sem kell, hogy nagyon ideges vagyok, és nem fogok újra üzletelni velük.

Megpróbálom eladni a Craigslist -en … boo.

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Leave a Reply

Your email address will not be published.