Nem szeretem, amikor a hírek kiderülnek, hogy „Kale gyógyítja a rákot !!” vagy „A kukorica hepatitist fog biztosítani !!” vagy „a Csendes -óceánon való úszás közbeni ökológiai sárgarépa étkezése 6 évig meghosszabbítja az életét.” Ez a tudomány. Kivéve, hogy ez általában egy kis tudomány, amely egy 4 fős, különleges körülmények között, valamint a kontextusból származó kutatáson alapuló kutatáson alapul.

De még mindig annyira stresszes, ha úgy gondolja, hogy a következő étkezés orvosolni fogja vagy megöl téged. Hacsak nem rendelkezik mogyoró allergiával, és nem eszik PB & J -t – egy étkezés nem fogja megváltoztatni az életét.
Legújabb videóim

4 perc alsó test edzés a futók számára
Öt alsó test gyakorlat a futók számára! Próbálja ki ezt a gyors kitartási edzést a House -ban a lábad, a csípő és a csapok számára. Nincs szükség eszközökre.

Izzóhíd
A szamárrúgások – váltakozó oldalak
CLAMSHELS – váltakozó oldalak

További információt szerezzen Ajax Mez a runeatrepeat.com webhelyről

További videók

0 másodperc 4 perc, 49 másodperc

Következö
Face maszk tippek a futáshoz, valamint a kint sétáláshoz
07:15

Élő
00:00
08:21
04:49

Nos, várj. Visszaveszem. Úgy gondolom, hogy ez a reggeli burrito megölhet téged – bár kiváló módszer lenne elmenni…. Most hallottam, hogy egy regionális fánkbolt reggeli burritókat készít, és be tudsz kapni egy fánkot benne. Igen. Egy fánk egy burritóban. Meghalhatok – Tigres UANL Mez – – a boldogságból.

Továbbá – miután tegnap este motivációt szereztem a boltban, elegáns PB pirítósot készítettem ma reggel szalonnával. Furcsa volt. Fogadok, hogy kiváló íze a szalonna szerelmeseinek, azonban ez nem igazán az én dolgom, ezért nem voltam minden.

Ha étkezési tervvel foglalkozik, és megpróbálja megakadályozni a fánkot, valamint a PB szalonna pirítósot, akkor segíteni fogom az étvágy elrontásának…

Véletlenszerű halott csiga volt a helyemben tegnap sem. BRUTTÓ! Még Vegas is azt hitte, hogy durva.

Fogadok, hogy ő (ő?) Beragadt egy dobozhoz a teraszon, és én is megvettem, és meghalt, és akkor is felfedeztem, és szuper bruttó volt.

Mindketten átjutottunk rajta, és lógottunk a kanapén, és a Truth TV -t nézve, valamint repülőgépjegyeket vásároltunk. Nagyszerű idő volt minden körül.

A nem kidolgozott ételek hírében a tökéletes időben kék Corinthians Paulista Mez kötényt kaptam, amikor visszatértem Floridából, és a hűtőszekrényem csupasz volt. Tökéletes volt! valamint a tökéletes időzítés.

És azt szeretném, ha büszke lenne rám, hogy ma látta ezeket a csokoládécsókokat ma a földön, és nem választja meg őket, és nem eszi őket. Nagyszerű feladat Monicannak !!!

Kérdés: Donut burrito vagy PB szalonna pirítós?

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Leave a Reply

Your email address will not be published.