Helló a mosodából. A maraton után a mosógépem teljesen eltört, és ez egy hosszú történet, beleértve néhány sérült kapa tömlőt.

Legújabb videóim

A podcast összefoglalja augusztus 6 -tól
És itt van egy új videó, amelynek gyors áttekintése 3 podcastról, amelyeket tegnap hallgattam.
A podcastok visszaszorították:

A drámaklub – 2018. április epizód Monica Lewinsky -ről, valamint a 2018. júliusi epizódról Conan O’Brienről, valamint York Fergie hercegnőről. Izgalmas cucc!

A reggeli pirítós podcast – a mai epizód a forró témákról, beleértve az E -t! A hírnyilatkozat, miszerint a show -t teljesen lemondják (a Times az utóbbi időben kissé megváltozott, de most már vége).

Juicy Scoop Heather McDonald -val – Interjú Sandy kapitányával a Földközi -tenger fedélzetéből

További videók

0 másodperc 7 perc, 26 másodperc

Következö
4 perces álló alapvető edzés a futók számára
04:31

Élő
00:00
08:21
07:26

Ó, megemlítettem, hogy nagy utazásom van, és 100 egyéb dolgot kell csinálnom?! Akárhogyan is. Működöm. A legelső világ legfeljebb.

Ma reggel futottam a Camarillo maratont. Gondolod, hogy Camarillo, Kalifornia.

La-tól északra, valamint egy kis meghajtótól származik, bár van a Race Morning Packet Pick-up, tehát nem kellett visszamennem.

A korábban Skinnyrunnernek úgy értették, hogy csatlakozott hozzám az alkalomra. Úgy gondolom, hogy barátságtalanul fog engem a Facebook -on, mivel én is nyomást gyakoroltam rá, hogy futtassa ezt a versenyt, és ez szuper szeles volt (csakúgy, mint egy hasonló versenyre figyelmeztetett).

Csak két dolgot kell megkövetelnie, hogy megértse ezt a versenyt …

LAKÁS.

SZELES.

Mindkettő minden sapkában, mivel kiabálom!

Ez az a legkisebb program, amelyet valaha is futtattam. Csak két kicsi fölött van átfut, és egyáltalán nem meredek vagy magas. (Pontosan ugyanaz a kétszer a teljes maratonhoz.)

Ez szintén a legtöbb szél volt, amellyel valaha is futtam. Pontosan komikus volt, hogy időnként milyen szeles volt. Egy ponton a szeles majdnem kiütött egy vízpoharat a kezemből. Úgy éreztem, hogy időnként a helyszínen futok.

De átmentem. Elsősorban azóta, hogy… Reese -nek 11: 30 -kor kellett látogatnom, hogy nem tudtam mászni a célba. Amellett, hogy Reese készítette a legjobb versenyfotókat rólam, így tartozom neki …

Camarillo maraton 3:50: 35 -ben fellépett

Rendkívül kevés verseny volt, tehát nem volt sok tömeg támogatás. A vízállomás önkéntesei azonban további kedvesek voltak. Csakúgy, mint ismét, lapos volt. Ez a kedvencem.

A verseny preferált dallamom egy új kiegészítés volt a lejátszási Paris Saint-Germain Mez listámhoz. Véletlenszerűen szem előtt tartottam, hogy tegnap este akartam. Az SR még soha nem hallotta ezt, mióta alaszkai szikla alatt él.

A verseny utáni SR, valamint a vonatom, mivel szeretünk friss enni. Pontosan arról beszéltünk, hogy szuper szorosak vagyunk Jared the Train Guy -val, és mindannyian hamarosan újra ebédelnünk kell.

Aztán jöttem házba, és fél edényt ettem Nutella -t. (Ez egy karácsonyi ajándék része volt, valamint csodálatos.)

KÉRDÉS: Mi volt ma ebédre?

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Folytassa ezekkel:

Ha egy futás után nyújtasz vagy hab tekercs, valamint az OC Half Marathon REEP Podcast 79

Ha egy futás után nyújtasz vagy hab tekercs, valamint az OC Half Marathon REEP Podcast 79

Az OC félmaratoni eredményei és az összefoglaló eredmények is. A versenynap tippei és a kurzus értékelése. valamint a habgörgetés és a nyújtás – ami b

AFC Half Marathon Race Racap, valamint fotók

AFC Half Marathon Race Racap, valamint fotókAmerika legszebb város (San Diego) félmaratoni verseny eredményei, valamint az összefoglaló. AFC félmaratoni fotók. Futás

Irvine félmaratoni verseny összefoglalása

Irvine félmaratoni verseny összefoglalása

Half Marathon Race Racap, valamint áttekintés. Irvine félig őrült félmaratoni futó program, valamint a verseny értékelése, valamint a tippek

A Surf City Half Marathon eredményei, valamint az áttekintés

A Surf City Sao Paulo FC Mez Half Marathon eredményei, valamint az áttekintés

A Surf City Marathon, valamint a félmaratoni eredmények, valamint az összefoglaló. Képek, valamint szórakozás a félmaratoni futásról a Huntington Beach -en

Bor, valamint az étkezési félmaratoni verseny összefoglalása

Bor, valamint az étkezési félmaratoni verseny összefoglalása

Futtassa a Disney Half Marathon Race Refap -ot. Bor, valamint az étkezési félmaraton 2021 tippek technikái, valamint a 13,1 mérföld értékelése

A Revel Marathon-Big Bear verseny eredményei és az összefoglaló eredmények

A Revel Labdarúgás Mez Marathon-Big Bear verseny eredményei és az összefoglaló eredmények

A Revel Run Race Series Marathon hatalmas medve versenyi áttekintése, valamint a top 10 lista. a legjobb mérföldek a Hatalmas Medve élettől, és futok az én

⚡ Shareaholic által

Leave a Reply

Your email address will not be published.