C.T.E. (A krónikus traumatikus encephalopathia) egy progresszív degeneratív betegség, amely kapcsolódik a csatához, valamint más kapcsolatba lép a sportokkal, például a jégkoronggal és a futballmal. Amikor egy atléta sok összecsapó vagy összeomlási lövést tapasztal a karrier programjáról, akkor a CTE megállapításának veszélye van, amely később az élet későbbi szakaszában mély következményekkel járhat.

Tehát pontosan mennyit kell kapcsolatba lépni? Ez a létfontosságú, mégis jelenleg megválaszolhatatlan kérdés. Aggasztó elem az, hogy a CTE tünetei gyakran nem állítanak be évtizedek óta, ami megnehezíti a sportoló felmérését, hogy az agyukat szintén sok trauma aláveti -e. A CTE -nek nincs értelmezhető orvoslása, ezért problematikus csak a visszatérés pontja utáni károkat fedezni. Jelenleg az állapot diagnosztizálásának egyetlen megértett módszere a halál utáni agyszövet tanulmányozása.

Úgy tűnik, hogy van némi orvosi előrelépés, amely reményt ad arra, hogy a korábbi Szerb labdarúgó-válogatott Mez diagnózis lehetséges. Ez év elején az American Journal of Geriatric Psychiatry Német labdarúgó-válogatott Mez közzétette azokat a megállapításokat, amelyek azt mutatják, hogy a PET -szkennelések esetén lehetséges a CTE diagnosztizálása a halál előtt. A New York Times nemrégiben közzétette egy átfogó cikket, amely a kutatásról szól, amelyet érdemes elolvasni a téma sokkal jobban megértése érdekében.

Ha azt akarja, hogy a Cliff jegyzete verziója legyen, akkor további kutatási tanulmányra van szükség, azonban a CTE korábbi diagnosztizálására van szükség. Évekbe telik, amíg bármilyen bizonyosság van a korábbi diagnózis lehetősége szempontjából, és nincs indikátor, hogy a betegség diagnosztizálható -e a visszatérés pontja előtt. Minden csata sportolónak meg kell értenie, hogy nincs nagyszerű guage, amikor egy slágernek is kitűnt. Ha úgy dönt, hogy a Battle Sports -ban való küzdelemben dönt, elengedhetetlen az óvintézkedések minimalizálása, hogy pontosan mennyi fej traumát vet fel a karrierje során.

A résztvevők biztonságáról bővebben itt kattintson ide, hogy hozzáférhessen a webhely archivált hozzászólásaihoz, amelyek megvitatják az MMA -hoz kapcsolódó FC Utrecht Mez egyéb biztonsági tanulmányokat, valamint más csata sportokat.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

A CTE kapcsolódik a kapcsolattartás időtartamához, több mint combos történelemmel, 2015. január 17 -én “Biztonsági tanulmányok”
Amit a Kongresszusnak elmondanak a „Biztonsági tanulmányok” vegyes harcművészetének biztonságáról, 2017. szeptember 8 -án
A Neurotrauma Journal a sport fejhatásait, valamint a 2016. október 27 -én az agyi degeneráció 27. “Biztonsági tanulmányok” megvitatását tárgyalja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.