, mert korábban közzétettem a szeptemberi céljaimat, teljesen elmulasztottam az ebéd közzétételét. Végül Sanfrecce Hiroshima Mez eljutottam a fitneszközpontba egy kitartási edzéshez! (Büszke erre.) A módszer házán megálltam a boltban, mivel szeretem a mocskos szőlőt.

Hatalmas salátát készítettem ebédre – ezúttal a fekete babburger, a csicseriborsó és a kesudió tetején. Lehet, hogy ez az új preferált dolgom.
A legújabb videóim

19 antitestvizsgálat
Vettem a COVID19 antitest tesztet. Newcastle United Mez Pontosan itt van, hogyan ment ez, valamint az eredmények!

További videók

Következö
Mit eszek egy nap alatt – Runner Edition
14:26

Élő
00:00
08:21
05:19

Aztán körülbelül 14:00 óráig dolgoztam fel, amikor snackre volt szükségem … azt hiszem, jobban szeretem az ananász ízét.

Úgy tűnik, ma egy bizonyos ponton ettem ezt. Szelektív emlékeim vannak az ételekről, az ex-barátokról, valamint a szavakról, amelyeket anyám megtanított, hogy soha ne mondjak.

Szeretem a környezetbarát bab krumplit (többnyire azért, mert ők a kedvelt fűszerem autója)! Általában 21 fűszeres serpenyőben főzöm őket. Ma megpróbáltam sütni őket.

Permeteztem őket olívaolajjal, és egy csomó fűszert meghinttem.

A végtermék ketchupmal borított…

Dehogy. Nem olyan nagy, mint a serpenyő „sült” verziója. Ez szar, mivel egyszerűbb sütni őket, azonban ez az egyetlen módszer, mint az igazi krumpli.

Nem Club America Mez értem, hogy ez kínos vagy zseni, de Ben, valamint azt kértem, hogy vásároljon egy edényt a hihetetlen Aji Verde szószról a tegnap este. Feltételezem, hogy sokat kínálnak, és csak 3,95 dollár volt egy konténerért! Eladott! Néhányat kenyérrel is evett.

Itt van egy recept a környezetbarát szószhoz, ha kíváncsi vagy. Jalapenók, koriander és majonéz is van.

Ma nagyon szénhidrát töltött volt, és ez csak arra késztette, hogy többet vágyjak. Készítettem egy fehérjebázást sokkal több szénhidráttal a nap utolsó étkezésére.

Holnap vissza kell mennem az orvoshoz egy újabb lábkuccért, valamint a vérvizsgálatom eredményeiért. Azok számára, akik megkérdezték, valóban fáj a lábam, és valóban úgy érzi, hogy egyre rosszabb lesz?! Hagyom, hogy pontosan megértsem, hogy megy.

Viszlát később!

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Kiválasztja ezeket:

Elote recept-könnyű mexikói utcai kukorica otthon

Elote recept-könnyű mexikói utcai kukorica otthon

Elote recept – Egyszerű mexikói utcai kukorica recept spanyol sajt öntettel. Próbálja ki ezt az egészséges fogantyút egy hagyományos mexikói

Serpenyőben garnélarák tacos krémes koriander szószmal

Serpenyőben garnélarák tacos krémes koriander szószmal

Egyszerű garnélarák tacos lapos receptje. Világos garnélarák -tacos koriander krémmártással csomagolva, fehérjékkel és tetejére csomagolva

A hummus recept a legfinomabb fogalmakra kerekítve a nemzeti hummus napot

A hummus recept a legfinomabb fogalmakra kerekítve a nemzeti hummus napot

Szia! Ez a nemzeti hummus napja! A hummus továbbra is egyike az 5 legjobban preferált ételemnek [bónuszpontok, ha megérted mind a négyet az O -ból

Egyszerű fésült burgonya brokkoli recepttel

Egyszerű fésült burgonya brokkoli recepttel

Egyszerű fésült burgonya brokkoli könnyű receptcserével. Zöldségcsomagolt háztartási barátságos oldalsó étkezés potluck recept

Amit ettem ezen a hétvégén, valamint a legjobban, valamint a novemberi enniAmit ettem ezen a hétvégén, valamint a legjobban, valamint a novemberi enni

Szia!! Mi újság? Melyek a hónap preferált része? Pontosan mennyit futott? Pontosan mennyit ettél? Miért vagyok a

Gorton garnélarák-tálak-új teljes fagyasztott étele

Gorton garnélarák-tálak-új teljes fagyasztott étele

Gorton garnélarák tálak új fagyasztott ételek – gondolatok a garnélarák soba tészta táljáról, valamint a krémes gomba rizottó tálról. Gyógyít

⚡ Shareaholic által

Leave a Reply

Your email address will not be published.