Az alkatrész kezelése a legfontosabb szempont a fogyásban? Úgy gondolom, hogy az alábbiakban is vannak okaim. Amellett, hogy összeálltam a RubberMaid -szel, hogy elmondjam neked az egyszerű étkezés, az előkészítés, valamint az egészséges táplálkozás útközbeni egyensúlyi étkezési készletéről – ami elősegíti a részben történő ellenőrzést.

Szia! Ez a hét kezdete – tervez, és felkészül arra is, hogy fantasztikus legyen? Ön „étkezési előkészítés”? Étkezési tervet készít a hétre? Ma azt akartam vitatni az 1. számú számot, sok kritikus szempontot a fogyásban vagy az egészséges állapotban.
A legfrissebb videóim

Maratoni edzés 6. nap
Maratoni edzés napja 6. A blog frissítésének futtatása.

További videók

0 másodperc 1 perc, 19 másodperc

Következö
A sportos rövidnadrág futtatása review.mp4
08:21

Élő
00:00
08:21
01:19

Spoiler: Úgy gondolom, hogy az alkatrészvezérlés. Amint itt van 6 ok, miért érzem magam így …

6 oka az alkatrészkezelés az első számú trükk a fogyáshoz

1. Bármit enni lehet, amit csak akar – bármennyire is élveznie kell az adagokat. Hát nem fantasztikus tudni, hogy bármit is eszik (hogy nem vagy nyilvánvalóan allergiás)? Nem kell semmilyen típusú ételt „kikapcsolt korlátokat” készítenie. Nincsenek tiltott ételek vagy „rossz” ételek.

Igen, néhány élelmiszer magasabb a zsírban és a kalóriában – tehát mérsékelten kell rendelkeznie (olvassa el: alkatrészvezérlés). Egyes ételek magasabbak a vitaminokban és az ásványi anyagokban – tehát gondoskodnia kell arról, hogy elegendő ehhez enni. Az alkatrészek felhasználása sikerül enni az Ön által kedvelt kényeztető ételeket, és elveszíti a várható bűntudatot, hogy élvez valamit, ami csak nagyszerűen íze van valami, ami sokkal jobb az Ön számára.

A kiegyensúlyozott étrendnek sok egészséges választással kell rendelkeznie, valamint az összes élelmiszercsoporttól kezdve. A kiegyensúlyozott élet azonban integrálhatja az előnyben részesített ételeket, ha az alkatrészeit ellenőrzés alatt tartja, menjen erre a weboldalra, hogy pontosan felfedezze, hogyan integrálhatja az alkatrészek kezelését, valamint az időszakos böjtöt.

2. Az alkatrészkezelés Assists Assists Assist So Awless Eate, valamint túllépése. Ha éhes vagy – enni kell. Gyakran nehéz megmondani, mikor volt elég. A tanulmányok szerint 15-30 percig tart, amíg testünk regisztrálja a teljességet. Ha továbbra is étkezik, miután a teste elegendő volt (de mielőtt a hasa tudatja az agyát), akkor az ételt, amelyet a test nem követelt, vagy szükségszerűen. Ez nem a világ vége, ám napi további 250 kalória valóban összeadódik, és progresszív súlygyarapodást okozhat.

Ööö, és nem hiszem, hogy én vagyok az egyetlen, aki az asztalnál ült chipekkel, valamint guacamole -val, valamint az egészet teljesen felemelte, igaz? Nehéz abbahagyni a nagyszerű ételek fogyasztását.

3. Részben kezelje a segítséget, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb étrendje van. Ha bármilyen típusú ételt tölt be, akkor más ételeket is kiszorít. Még akkor is, ha az adott ételek egészségesek – ez nem jelzi, hogy kiegyensúlyozott.

Egy nap alatt egész görögdinnyét ettem. Igen. Egy egész görögdinnye. Amellett, hogy a görögdinnye az egészségesre gondolhat – 10 fontot nem eszik. Ezzel is tele volt, hogy más ételeket, például fehérjét, valamint egészséges zsírokat is fogyaszthassam. Tele voltam a térfogatomban, és puffadtnak éreztem magam, ám furcsa éhségem volt, mivel nem ettem a fehérjét, valamint a testem zsírokat is.

4. Az alkatrészkezelés a házban, valamint az ételek előkészítése, hogy pontosan megtanítsák, mennyire hatalmas a tálalás különböző ételekből. Ez a módszer „szemgolyó”, mi az egészséges kiszolgálás egy étteremben, partiban, büfében vagy bárhol másutt. Segíti a túladagolást, valamint további kalóriák bevételét, amelyek kényelmetlenül teljesnek vagy lassan érzik magukat, mint a súlygyarapodást.

Még akkor is, ha most örül a súlyának és a testének ideálisnak is – River Plate Mez tudatában kell lennie annak, amit eszik, valamint pontosan, hogy mennyit eszel. Az öregedéssel az anyagcserünk lelassul. Az étkezés gyakran nagyobb alkatrészeket, valamint sokkal több sót, cukrot és zsírt jelez az étkezésünkben. Lassan ezek a kiegészítő kalóriák annyit adhatnak, mint a súlygyarapodás. Legyen bölcs és tájékozott, így pontosan megérti, hogyan kell egészséges, kiegyensúlyozott módon táplálni a testét.

5. Az alkatrészkezelés hosszú távú lehetőség az egészséges testsúly megőrzésére anélkül, hogy „étrendben” lenne, és az egész élelmiszercsoportot kivágja az életéből vagy megszállja az ételeket. Persze, az emberek lefogynak, amikor kivágják a szénhidrátokat – bár ezt örökké akarod csinálni? Én nem. Ehelyett – Fedezze fel pontosan, hogy egy tészta adagja, és élvezze azt.

6. Néhány nyomást igényel az intuitív étkezés, valamint a test útmutatásainak felfedezése. Senki sem akarja, hogy úgy érezze, hogy étkezési tervben vannak, vagy megszállniuk kell az éhségszintet, valamint a teljességet-bármennyire is évek óta a Yo-Yo étrend valóban pusztíthatja a testét, hogy megmondja, mikor éhes és teljes, és teljes, mint – Az alkatrészkezelés lehetővé teszi az emberek számára, akiknek nehezen tudják maguknak a „rossz ételeket” élvezni, hogy örömmel éljenek velük10 font.

Bizonyos szinten ez olyan lehet, mint az edzőkerekek. Ha hatalmas alkatrészekre használják fel, vagy az egész sütiket megeszik – nehéz megérteni, mi a megfelelő összeg. Használjon alkatrészkezelő tartályokat, valamint az eszközök mérését, hogy pontosan megértse, mennyit eszik. Nem tudsz összetörni egy teljes zacskót Doritos -tól, ha csak 1 tálalja előtted.

Az egészséges táplálkozás legnagyobb célja, valamint az egészséges testsúly megőrzése az, hogy a kívánt ételeket enni, és jól érezheti magát. Részkezelő eszközök, mint például a Rubbermaid Balance étkezési készlet, segítséget nyújt a tervezésnek, az előkészítésnek, valamint az egészséges étkezés.

Együtt dolgozom a Rubbermaid -szal, hogy elmondjam neked az egyensúlyi étkezési készletüket. Használtam, hogy egészséges reggelit, ebédet és vacsorát készítsen ezen a héten. Amellett, hogy lusta vagyok, mindegyik gyors, valamint egyszerű koncepciók az egészséges ételek csomagolásához útközben. Bumm.

Reggeli: Clementines, Mini-Peppers, tojás, tortilla

Ebéd: Ez az, amit telefonon hívnék egy snack tányérnak. Azt akartam, hogy sokkal többet készítsek, de nem volt ideje. Ugyanakkor – ez az igazi élet, igaz? Megszerveztem egy quinoa készítését, valamint a bab és a sárgarépával való párosítást, hogy az együttéléshez tépjenek. Ízletesnek és egészségesnek is tűnik … és nem Labdarúgás Mez történt meg.

A valódi étkezés – sajt, sárgarépa, áfonya és bab.

Vacsora: cseresznye, csodálatos burgonya, baromfi patty, saláta.

A Rubbermaid Balance étkezési készlet magában foglalja az elsődleges tartályt, valamint a zöldségek, gyümölcsök, fehérje és gabonafélék magántartályait. Ők is színkóddal vannak ellátva. Ez a segítséget nyújtja, hogy Real Sociedad Mez gyors legyen, és nem kell bármihez használnia a kanál vagy a csésze meghatározását – ami sokkal több időt vesz igénybe, és sokkal több ételt vesz igénybe a mosáshoz.

Az én preferált dolog az, hogy mosogatógép, fagyasztó és mikrohullámú sütő. Hasonlóképpen kaphat különálló magán konténereket, és előkészítheti több étkezést, amikor az elsődleges dobozba helyezheti őket.

A dobozban tippek, receptek, valamint az étkezés tervezéséről szóló információ volt.

Átadványos RUMBMAID Balance étkezési készlet

A Rubbermaid nagyszerű emberei egy RER látogató számára étkezési készletet biztosítanak! Most étkezési barátok lehetnek, és kielégíthetjük a parkot piknikre. Benne vagy?

A belépéshez: Hagyjon megjegyzést ehhez a közzétételhez a preferált fehérje / gabona / gyümölcs, valamint a zöldséggel. Ez a módszer bekerülhet a versenybe, és mindannyian olyan fogalmakat kaphat, amelyekről talán még nem volt egy ideje.

Verseny az Egyesült Államok és Kanada lakosai számára. Nincs szükség vásárlásra. Nyissa meg a 2017.05.21 – 17/25/17 éjfélkor. A bajnokot e -mail segítségével kell felvenni.

Sokkal többet fedezhet fel a Rubbermaid Balance étkezéséről itt. Az interneten az Amazon, valamint az országos üzletekben, Kanadában, valamint néhány más országban is kínálják őket.

KÉRDÉS: Mi a kedvenced: gabona – fehérje – gyümölcs – zöldség ??

Monican: barna rizs. Lazac. GÖRÖGDINNYE. Sült karfiol.

Jogi nyilatkozat: Ezt a közzétételt a RubberMaid szponzorálja. Minden véleményem a sajátom.

Az étkezési vagy testmozgási terv megkezdése előtt mindig kérjen tanácsot az orvosától. A webhelyen található információk nem jelzik, hogy bármilyen típusú egészségügyi és wellness vagy súlyproblémát kezeljenek, diagnosztizáljanak vagy orvosoljanak. Az Ön igényeinek megfelelő információkért lásd az egészségügyi szakértőjét.

Küldje el nekem a munkafüzetet

29Save

A megosztás törődés!

29
Csap

Részvény

Csipog

Részvény

Posta

Részvény

Leave a Reply

Your email address will not be published.